- 19 Kasım 2011
- 1.428
- 90
- 78
- 45
Merhaba kızlar. Çarşamba kan değerim 43.3 çıkmıştı. Bugün 207 ye yükselmiş. Çok sevindim yaa. İnşallah rabbim tüm isteyenlere nasip eder bu duyguyu.
kızlar malesef bende haberler çok kötü. anladım ki bu işin akıntıyla falan alakası yok çünkü yumurtam 12 mm de hala duruyor bişey var bu seviyeye gelince direnç görtermeye başlıyor büyümüyor doktorda şaşkın durumda dün hiçbişey söyleyemedi dün ve bugün 150 vuruldum menogon u ama işe yarayacağını sanmıyorum zaten yarın 14. günüm 14. günde 14mm bile olsa yine uzayacak normal zamanını aşacak.geçen ayki gibi zorla büyütmeye çalışacak 16 mm olursa da çatlatma iğnesini yapacak ve budurumda da yumurtam yine çatlamayaıp kiste çevirebilir.çok üzgünüm tam bir yıkım oldu benim için bu sefer iğnelere baştan başladık diye çok ümitliydim ama yine olmadı dün doktordan çıkınca çok ağladım ve bu sabah küllerimden yeniden doğdum diyebilirim.herşeyi bırakıyorum içtiğim incir sularını rahim duvarımı kalınlaştırmak için yaptığım bitkisel çayları herşeyi.olacağı varsa zaten rabbim herşeyi kendi ayarlıyor ve nasipten öteye geçilmiyor.belki de böylesi hayırlı Allah büyük belkide büyümemesinde var bir hikmet bizim için böylesi hayırlı.o yüzden artık yıpratmicam kendimi yarın gidince konuşucaz doktorla eğer hala dirençliyse istemiyorum iğne falan kesicem tedaviyi birdahaki ay rapor çıkartıp öyle devam edicez yolumuza.aranızda menogon a bu kadar direnç gösteren varmı ozgeozge canım sende durumlar ne?
Merhaba kızlar. Çarşamba kan değerim 43.3 çıkmıştı. Bugün 207 ye yükselmiş. Çok sevindim yaa. İnşallah rabbim tüm isteyenlere nasip eder bu duyguyu.
çoook sevindim..hamilesin ya süperrr...ya nolur dua et benim için.benim de 11 gün sonra belli olcak...çok korkuyorum..sabaha kadar rüyalar görüyorum kötü kötü..
senin içinde hayırlısı olsun inş moon :)))
neler yaşadın nerede yaptırdın aşılamanı
aşamalardan biraz bahsedermisin..
Canım mucizelere her zaman inan belkide birden büyüyecek o iğnelerle umarım o mucize senide bulur lütfen üzme kendinii ben Meryem suresinin hikmetine çok inanıyorum istersen sende başla 41 gün hiç kaçırmadan gününü sende oku ben okumaya başladım bende yumurta oluştu çok şaşıurdım ve 20 mme ulaştı şükürler olsun darısıda sana benimde pek gelişmiyor yumurtalar hayıt hapıda içtim bu ay moral bozmak yok Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah.kızlar malesef bende haberler çok kötü. anladım ki bu işin akıntıyla falan alakası yok çünkü yumurtam 12 mm de hala duruyor bişey var bu seviyeye gelince direnç görtermeye başlıyor büyümüyor doktorda şaşkın durumda dün hiçbişey söyleyemedi dün ve bugün 150 vuruldum menogon u ama işe yarayacağını sanmıyorum zaten yarın 14. günüm 14. günde 14mm bile olsa yine uzayacak normal zamanını aşacak.geçen ayki gibi zorla büyütmeye çalışacak 16 mm olursa da çatlatma iğnesini yapacak ve budurumda da yumurtam yine çatlamayaıp kiste çevirebilir.çok üzgünüm tam bir yıkım oldu benim için bu sefer iğnelere baştan başladık diye çok ümitliydim ama yine olmadı dün doktordan çıkınca çok ağladım ve bu sabah küllerimden yeniden doğdum diyebilirim.herşeyi bırakıyorum içtiğim incir sularını rahim duvarımı kalınlaştırmak için yaptığım bitkisel çayları herşeyi.olacağı varsa zaten rabbim herşeyi kendi ayarlıyor ve nasipten öteye geçilmiyor.belki de böylesi hayırlı Allah büyük belkide büyümemesinde var bir hikmet bizim için böylesi hayırlı.o yüzden artık yıpratmicam kendimi yarın gidince konuşucaz doktorla eğer hala dirençliyse istemiyorum iğne falan kesicem tedaviyi birdahaki ay rapor çıkartıp öyle devam edicez yolumuza.aranızda menogon a bu kadar direnç gösteren varmı ozgeozge canım sende durumlar ne?
canım ben izmirde smyrna tüp bebek merkezinde yaptırdım..iğneler verdi..kendim vurdum göbekten..iğnelerin kullanımı kolaydı..10 gün iğne kullandım.sonra çatlatma iğnesini vurdum doktorun söylediği saatte..çatlatma iğnesinden 38 saat sonra aşılamam yapıldı..aşılamadan 2 saat önce eşimden sperm alıp hazırladılar.aşılama ağrısız bir işlem,çok kolay,2-3 dk falan sürüyor.tabi sonrasında 1 saat yatırdılar beni kaldırmadılar..şimdi bekliyorum..hayırlısıyla hamileyimdir inşallah..
canım ben izmirde smyrna tüp bebek merkezinde yaptırdım..iğneler verdi..kendim vurdum göbekten..iğnelerin kullanımı kolaydı..10 gün iğne kullandım.sonra çatlatma iğnesini vurdum doktorun söylediği saatte..çatlatma iğnesinden 38 saat sonra aşılamam yapıldı..aşılamadan 2 saat önce eşimden sperm alıp hazırladılar.aşılama ağrısız bir işlem,çok kolay,2-3 dk falan sürüyor.tabi sonrasında 1 saat yatırdılar beni kaldırmadılar..şimdi bekliyorum..hayırlısıyla hamileyimdir inşallah..
kızlarrr herkese merhabaa :))
bende 14 aralıkta aşılama oldum, ilk aşılamam ve heyecanla bekliyorum sonucu nolur dua edin tutsun kızlar, hepimizinki inşallah tutarrr
canım aşılama ücreti ve iğneler ne kadar tuttu?
Adetin kaçıncı günü başladın..
Ben şuan farlutal aşamasındayım(( o bile kendiliğinden gelmedi bu ay
sorununuz var mıydı cnm?
inşallah tutar canım birbirimiz için dua edelim...benim 11 gün sonra belli olcak..
Canım mucizelere her zaman inan belkide birden büyüyecek o iğnelerle umarım o mucize senide bulur lütfen üzme kendinii ben Meryem suresinin hikmetine çok inanıyorum istersen sende başla 41 gün hiç kaçırmadan gününü sende oku ben okumaya başladım bende yumurta oluştu çok şaşıurdım ve 20 mme ulaştı şükürler olsun darısıda sana benimde pek gelişmiyor yumurtalar hayıt hapıda içtim bu ay moral bozmak yok Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah.
Canımm çok şükür çok sevindimm Rabbim sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh
yani bunun adı polikistik over mış...öyle diyolar..ben de geçen ay öğrendim ve bu ay da aşılamam oldu...hayırlısı artık...
Demekki neymiş Allahtan umut kesilmezmiş çok şükür canım adına çok sevindim başaracaksın Allahın izniyle ne güzel yumurtların gelişmiş bak bu gidişle pazartesiye kadar 20mm olur bencekızlar inanamicaksınız perşembe günü 12 mm lerde olan yumurtam bugün 17.5 mm
hala inanamıyorum süpriz yaptı bize dozu yükseltmek iyi geldi demekki bugün ve yarında 150 vurulucam pazartesi tekrar gidicem eğer herşey yolunda giderse yumurtada da bozulma olmazsa Allahın izniyle çarşamba planlıyoruz aşılamayı dedi.20 mm e gelmesini istiyorum dedi.rahim içi de iyi durumda.benim rahim anomalim olduğu için ikiz gebeliği taşıyamicak durumdayım onun için fazla ilaç yükleyemiyorum dedi tek yumurta olmasını sağlamaya çalışıyoruz dedi yoksa 300 doz vururuz 5 tane yumurtanız olur dedi.yavaş yavaş rahim ve yumurtalık yapınızı anlıyoruz ve sonuç alıyoruz dedi inşallah hayırlısı bakalım birden kötü giderken herşey değişti.aşılamam tutmasa bile üzülmicem çünkü yumurtam tepki veriyor.bu bile yeter bana.dualarınızı eksik etmeyin.2012 bizim senemiz olsun:)
hoşgeldin tubacım hadi hayırlısıı hakkında şimdiden korkma ya olmazsayıda aklından çıkar kuzummm peki yaa olursaaa diyeceksinki şansın artsınn iyi düşün iyi olsunnnMerhaba arkadaslar bende aranıza yenı katıldımuzun zamandır sızlerı takıp edıyordum bugun bende artık aranıza katılmayı sıznlebır olmayı ıstedım bende Allah kısmet ederse ocak ayında ılk asılamamı yaptırmayı dusunuyorum..Doktorum esımdede bende de hıcbır sorun olmadıgını soledı yalnız 3senemız bıttı hala bebısımız olmadı obur ıns yaptıracagım asılamamı ancak cok korkuyorum ya olmazsa dıye sımdıden psıkolojım bozuldu arkadaslar...ALLAH ısteyen herkeze en kısa zamanda nasıp eder ıns
okyanus aşılamada şans%20 herkes bu şansla aşılama oluyor bu şans bizleride bulabilir o yüzden takılma sen bu olayaa akışına bırak benceiyi akşamlar.ben de yarın ilk kez aşılama yaptırıcam bana da doktorum yüzde 19 şans olduğunu söyledi.aşılama yapılmadan moralim altüst oldu.hakkımızda hayırlısı...
melissacım aşılama şansı %20 kiminin tutuyor kiminin tutmuyor sonuçta o yüzdelik olay herkeste var tutanın tutuyor değil mii o yüzden hiç takmasın kafaya bencee hayat mucizelerle dolu hamile kalma şansı %1ken bile birilerinin tutuyorsa %20lik şans çok daha iyiiiMerhaba arkadaslar benim bir akrabam bugun asilama yapmisti doktor ona demis sansin yuzde% 20 sizce bu iyimi kadinin morali cok bozulmustu tutmaz diye bu konuda bilginiz varmi
benimde 4 yıl bitti arkadaşımm meyvesiz 5.yılımız çok zorr bir süreç herşeyden etkileniyorsun ama vardır bir zamanı diyorum Rabbim bizlere herşeyin en hayırlısını nasip etsin inşallah...kesinlikle dualarımızı esirgemeyelim, ben 4 yıllık evli olup bu kadar zamandır mücadele içersindeyim, eşime normal dediler, banada yumurtaların sadece çatlamıyo dediler onuda hallederiz deyip önce klomen sonuç başarız, sonra çatlatma hemde 2 kere gene başarısız, en son işte aşılama yapıldı,
İNŞALLAH BU MÜCADELELERİMİZDE HEPİMİZ OLUMLU SONUÇLAR ALIP KUCAKLARIMIZI DOLDURURUZ :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?