aynen canım bende seninle aynı durumdayım... ilacı kullandım 4 gündür bekliyorum ama gelen gidenbenim ilacım daha önümüzdeki hafta bitecek bilmem kaç gün sonra adet olurum.doktor 10 ocak tarihli bir program gibi bişeyler dedi ama bilmiyorum inan.çok zor beklemek
kızlar merhaba,
15. günüm bugün aşılamanın ve az önce evde gebelik testi yaptım, sonuç negatif çıktıyıkıldım toparlanamıyorum, ağlamaktan fena oldum, neden neden sadece neden böle oluyor anlamıyorum 15. gün evde gebelik testi doğru söyler dimi kızlar bu aşılama hüsranla son buluyor yani, bıktım sanırım uğraşmaktan ( diğer sonucu bekleyen arkadaşlar inşallah sizinkiler olumlu olur...
kızlar merhaba,
15. günüm bugün aşılamanın ve az önce evde gebelik testi yaptım, sonuç negatif çıktıyıkıldım toparlanamıyorum, ağlamaktan fena oldum, neden neden sadece neden böle oluyor anlamıyorum 15. gün evde gebelik testi doğru söyler dimi kızlar bu aşılama hüsranla son buluyor yani, bıktım sanırım uğraşmaktan ( diğer sonucu bekleyen arkadaşlar inşallah sizinkiler olumlu olur...
merhaba kızlar bende bugün akşam 6da çatlatma iğnemi oldum ve bana perşembe sabah aşılama olacğını söylediler perşembe sabah 6da 36 saat oluyo ve 40 saati bulacak bizim aşılama.dr a söylediğimde dediki 36.saatten sonra olacak zaten dedi.kafam karıştı şimdi nasıl olcak bu iş???? siz kaç saat sonra yaptırdınız???? birde eşim o an boşalamazsa ne olacak????
Günaydın kızlar dayanamayıp bu gün erken gebelik testinden yaptım... Sonuç kocaman bir tek çizgi.... Moralim çok bozukkk.. Her nekadar tutmayacagını bilsemde çok umutlanmıştımmmm. Şimdi çok üzgünüm.. Bu sonucu nasıl eşimle paylaşıcam bilemiyorum... Çok kötüyüm ben kızlar.....
sol kasığımda sabahtır sinek ısırığı gibi batmalar oluyor..çok düzenli..bir de akıntım var sarımsı..çok ayakta kalamıyorum hemen kasıklarım batıyor..tuvalette baskı hissinden rahat değilim.(bu kadar da açık olunmaz ki ama dimi :))) sizde neler var hadi paylaşalım..
canım windy_blue nin içime doğmuştu gebeliği senin de içime doğuyor şuan bence sen de gebesin batmalar iyiye işaret sarımsı akıntı da tutunca olur derler benim ilk gebeliğimde o sarımsı akıntı vardı.ama umutlanma sakin ol ve gününü bekle herşeyin hayırlısı olsun canım..
arkadaşlar aşılamam yapıldı çok rahat ve güzel geçti hiç korkulucak bişey yok normal jinekolojik muayne gibi birşey hiç hissetmedim bile.eşime keçiboynuzu suyu içiriyodum 1 aydır geçen sene yapılmıştı 28 milyondu o zaman sperm sayısı bugünki örnekte 52 milyon olmuş yıkandıktan sonra da 90 milyon bana enjekte edildi spermcikler hadi bakalım hayırlısı.pazartesi günü progestan fitile başlayacağım.ilişki önerdiler yine çalışmaya devam.ayrıca beni idrara sıkışıkken aldılar aşılamaya yani çok değil de biraz sıkışıktım normal karından ultrasonla takip ettiler yumurtamın çatladığını gördüm ovulasyon olmuş çok güzel dedi doktorum bunu çok merak ediyodum da gördüm çok şükür...yumurtamın kenarları beyazlaşmış içi sıvı dolmuş bu iyi bişeymiş kanülün girişini falan ekrandan gördüm hep hiç hissetmedim enjekte edilirken.işlemden sonra yarım saat yatırdılar.sonra evime geldim.yalnız sonrasında birkaç kez tuvalete çıkarken yanma oldu çok birkaç seferden sonra geçti sanırım vajina girişim hafif tahriş oldu çok az da pembelik geldi peçeteye o kadar o da geçti şuan.artık hiç korkum yok gebe kalamayadabilirim ama rahatım.herşeyin hayırlısı 14 gün sonra test.
11 ocak büyük gün
stres yapma rahat ol canım..benim 38 saat sonra oldu.hatta 39 bile olmuştu sanırım.çok beklemiştim ben..eşine güven canım hallolur merak etme..
sağol bitanem güvenemiyorum işte of ya... neyse,,bende sordum dedilerki 36.saatte yumurta çatlar ondan sonra yapılır zaten dediler 24 saat döllenme süresi varmış yumurtanın bakalım sabah bi aksilik olmazsa gidiyorum Allahım hepimizin yardımcısı ol lütfen bi aksilik yaşamaktan çok korkuyorum....:18:
Benim 12.gün 115 14.gün 335 19.gün 2972.. senin kan testi sonuçların nasıldı ?? Ayrıca ben dün doktora gittim keseyi göremediler.. O sebeple tekrar kan testi istediler.. İnşallah sen yarın görebilirsin. Ben haftya pzts tekrar gideceğim..
arkadaşlar aşılamam yapıldı çok rahat ve güzel geçti hiç korkulucak bişey yok normal jinekolojik muayne gibi birşey hiç hissetmedim bile.eşime keçiboynuzu suyu içiriyodum 1 aydır geçen sene yapılmıştı 28 milyondu o zaman sperm sayısı bugünki örnekte 52 milyon olmuş yıkandıktan sonra da 90 milyon bana enjekte edildi spermcikler hadi bakalım hayırlısı.pazartesi günü progestan fitile başlayacağım.ilişki önerdiler yine çalışmaya devam.ayrıca beni idrara sıkışıkken aldılar aşılamaya yani çok değil de biraz sıkışıktım normal karından ultrasonla takip ettiler yumurtamın çatladığını gördüm ovulasyon olmuş çok güzel dedi doktorum bunu çok merak ediyodum da gördüm çok şükür...yumurtamın kenarları beyazlaşmış içi sıvı dolmuş bu iyi bişeymiş kanülün girişini falan ekrandan gördüm hep hiç hissetmedim enjekte edilirken.işlemden sonra yarım saat yatırdılar.sonra evime geldim.yalnız sonrasında birkaç kez tuvalete çıkarken yanma oldu çok birkaç seferden sonra geçti sanırım vajina girişim hafif tahriş oldu çok az da pembelik geldi peçeteye o kadar o da geçti şuan.artık hiç korkum yok gebe kalamayadabilirim ama rahatım.herşeyin hayırlısı 14 gün sonra test.
11 ocak büyük gün
moonlight002 bu arada senin aşılama sonucun bellimi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?