Aşılama Yılın son ayı ARALIK'ta aşılama yaptıracak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya kızlar inanın ilk aşılama olduğum gün yani geçtiğimiz çarşamba günü hiç birşey hissetmiyordum.sıfır heyecan vardı..eşime de hep tutmucak diyordum..hala tutmayacağını düşünüyorum aslında ama test günü yaklaştıkça insan da heyecan başlıyor ya..heyecanlanmaya başladım ben...offf inşallah tutmuştur...

canım Allahtan hiç ümidimi kesmedim ki aksine Allah büyük dedim vardır bunda da bir hayır dedim perşembe günü dibe vurmuştum sonra doğruldum o günden beri de çok rahattım unuttum bile yumurtamın olduğu.kafayı rahatlatmak da çok önemli.ayrıca eşim çok destek oluyor belki de hayırlısı böyledir dedi bana büyümemesinde de bir hayır vardır dedi sıkma canını yumurtan var dedi elbet büyümesini sağlayacaklar dedi ona bikez daha aşık oldum.bugün de doktora giderken konuştuk en fazla 14 olmuştur diyoduk.ben muayneden çıkınca 17 deyince gözleri doldu yavrum sesi titredi sevinçten bebek olucak diye de değil ha benim yüzüm güldü diye yumurtam büyüdü diye.Allah bozmasın.herkese böyle anlayışlı hayat arkadaşı nasip etsin..

moonlıght ne kadar kaldı sonucu öğrenmene kuzum inşallah tutmuşturr insan heyecan yapar gerçekten de umutsuzluğa yer yok hayatımızda bebişin belkide şuanda göbüşündedirrr

Çok sevindim gerçektennn Rabbim mutluluğunuzu daim etsin insanın eşinin anlayışlı olması bu süreçte çok önemli gerçekten Rabbim her zaman evlerimize huzur versin ercelfcimmmm bu arada 41 gün meryem suresini oku demiştimya adet olunduğunda senin yerine o gün eşin yada bilen başka kişi okuyormuş internette araştırmıştım ve gerçektende çok güzel bir dua çocuk için okuyan çok kişi hamişş denemeye değer yer gök duayla

SElam kizlar bende bugun asilama oldum toplam 16 milyon sperm enjekte ettiler
İslem yapilirken hafif agrim oldu sonra kanli akinti geldi lavobodayken sonra gecti ama
Toplam 3 yumurtam vardi hayirlisi insallah herkezin yuzu guler :)
Su kanama cok cnmi skti ama hayirlisi

kanama bazılarında olabiliyormuş takma kafana canım..hayırlı sonçlarımızı burda paylaşırız inşallah :)

sanırım foyanız ortaya çıktı bize tüp bebek uzmanımı önereceksiniz hekimsinizya doktor arkadaşlarınızı falan önerecekseniz sanırım aşılama oldum diye buraya yazmanıza gerek yok bir doktor olarak lütfen dürüst davranın burada insanları kandırmaya hiç hakkınız yok...

canım elimdeki dua kitabında meryem suresi yokmuş ben arapçasını bilmiyorum türkçe okuyorum yasin i falan da ama eşime söyledim alıcak tana daha detaylı bir dua kitabı.hamdolsun namazımı kılıyorum tesbihimi çekiyorum birkaç gündür de rahatladım yarın yine kontrol var bugün son iğnemi oldum.pazartesi de büyümesi güzelde ve bozulma yoksa çarşamba aşılama planlıyoruz dedi çatlatma iğnesini ne zaman yapacak acaba?pazartesi akşamı vurrulursam çarşamba sabahına geç olmazmıki? ya erken çatlarsa? ayy başladım gene Allah bilir işini dimi:)

kızlar merhaba

bugün aşılamanın 13. günü :) çok heyecanlı bir durum walla :)

bişiy soracağım kızlar ben 3,5 yıldır sürekli doktorlara gidiyorumda hiç biri bana rahim filmi çektirmedi nedense bu doktorumada bayadır gidiyorum kadın ısrarla yöntemleri deniyor rahim filmi istemiyor, sizlerdede aşılamadan önce rahim filmi çekildide mi yapıldı yoksa direk aşılamamı, benimle paylaşırsanız sevinirim :)

benımde 3 gunum asılamada 15 gun sonra test yaptır dedıdoktorum bendende ıstemedı ılk gıtttıgım doktorum ben ısrarla yaptırmak ıstedım yaptırdım sag yumurtam yukarıda duruyormus 8 yıllık evlıyım bunu hıc bır doktor bılmedı asılamamı yapan doktorum bunu gordu.soyledı ılaclarımı ıgnemı ona gora yaptırdık hepsını soldan yaptırdım cunkı doktorum oyle dedı umarım hersey yolundadır bebeklerımız bızımle olur ve 2012 bızım yılımız olur

yaa canımcım işte ne yapcağını şaşırıyosun, doktoruma güvenmek istiyorum, bu ilk aşılamam inşallah Yarabbim tutar ama ki (düşünmek bile istemiyorum) tutmazsa tekrar bi araştırma yapacağım ya doktor değişcek ya rahim filmi bilmiyorum gidişatı bakalım, hayırlısı hepimiz için:)

bu benım aslında 3 asılamam ıkısını ılk doktor yaptı bunuda yenı doktorum ılk ıkısınde cok acı cektım asılamadan sonra evde cok sancı cektım bunda boyle bısey olmadı acabahangısı normal ınsallah bebeklerımız bızımle olurda bıdaha boyle seylere magruz kalmayız olmassa eger heralde tup bebek yapacagız umarım gerek kalmaz bıde asılamadan sonra doktor sana vajınal jel verdımı bıde ılk bır hafta nasıl gectı agrın felan oldumu

canım çok geçmiş olsun acılar yaşamışsın benim ilk aşılamam ve aşılama yapılırken çok rahat oldu ve doktorum dediki: bu kadar yıldır aşılama yaparım ilk defa bu kadar rahat ve güzel bir aşılama oldu dedi, sonrasında bana hiç bir ilaç jel felan vermedi, eve geldikten sonra sancılarım oldu baya sanki gazım varmışda çıkmıomuş gibi 2 gün çektim bu sancıları, sonrasında da adet sancıları çektim, şimdi beklemedeyim inşallah bebeklerimiz bizimledir dediğin gibi, bu arada sen hangi şehirdesin doktorun kimdir gittiğin hastane özel mi devlet mi?

kızlar yardımınıza ihtiyacım var buradaki aşılama yaptıran herkes neden aşılama yaptırıyor.eşinde problem olduğu için mi yoksa eşinde problem olmasa da doğal yolla hiç hamile kalamadığı içinmi?
ben mayıs ayında klomen+ovitrelle ile yumurtamın ilk geliştiği ayda hemen hamile kalmıştım doğal yoldan eşimde problem yok çok şükür. ama 8 haftalık düşük oldu rahim yapımdan dolayı düşük yapma ihtimalim her zaman var zaten.
şimdi 18 mm bir yumurtam var akşam 23 de ovitrelle vurulucam çarşamba günü 8de aşılama için gidicez.
ama doktor kararı bize bıraktı.yani baştan söyledi aşılama olucak diye daha çok ümit bağlamayın bunu normal bir ilişki gibi düşünün dedi sadece spermler yıkanıyor ve yolu kısaltılıyor dedi madden sizi yormicaksa yapalım aşılama dedi.ama daha önce doğal yolla gebe kalmış bir insan olarak düşünmeye başladım şimdi zaten rabbim bir sistem oturtmuş gidip kalitesiz hareketsiz sperm yumurtayı dölleyemiyor.hızlısı hareketlisi gidip döllüyor eşimde de sorun olmadığı için doğala mı bıraksak dedik.
bi yandan daha mı iyi olur aşılama daha mı iyi tutunur diyoruz buna bir etkisi var mı aşılamanın bilmiyorum.bana akıl verirmisinizzz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…