- 19 Kasım 2011
- 1.428
- 90
- 78
- 45
mrb arkadaşlar 16 aralıkta aşılamam yapılmıştı ilk aşılamamdı.Test yaptırmama gerek kalmadan dün gece adet oldum. Bütün hayallerim yıkıldı çok üzüldüm.
tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsin.senin de rahminde sorun olduğu için doktorun başlamıştır iğneyi.direk iğne mi kullandım başka bişey verdimi? bana pazartesi progestan fitil başla dedi 200 mg sabah akşam vajinal kullanıcam.eğer gebe kalırsanız da iğne başlicaz hemen dedi.
doktorunun içine doğmuş hamiş olacağın demekki benim de sorunlarım var iğne vermedi henüz bak şimdi içime kurt düştü.neyse gebe kaldım ben daha önce 1 kere normal yoldan 8 haftaya kadar bişey yoktu tutundu kese oluştu kalbi bile attı.belki sonra rahmin ince yerine tutunduğu için olabilir düştü.o zaman klomen kullanmıştım rahim duvarını inceltici etkisi var zaten bi estrofem vermişti bana onu da keseyi görünce kesti progestan başladı ama yetmedi demekki.şimdi ilk aşılamamı oldum menogon kullandık rahim duvarı üzerinde etkisi yok Allahtan östrojen bant kullanıyorum rahim duvarım aşılamadan 2 gün önce 8.1 di heralde 9 mm olmuştur aşılamaya kadar.şimdi inşallah faydasını görürüm ilaçların bebeğim bana sıkıca tutunur..
bu arada bu iğne çok acıtıyomuş canım sen her gün mü oluyosun kana daha hızlı karıştığı için daha etkili olduğunu okudum.
bende senın gıbı dusundum benım catlatma ıgnem 22 aralıkta gece 02.40 yaptırdık.ama asılama ıcın 24 arlıkt gece 10 30 gıbı yaptı doktor dedım ınsallah kacmamıstır yumurtam dedım bıde asılama yapacagım gun sabahtan asılama yapılacak saate kadar cok sıdetlı agrılarım oldu dayanılacak gıbı degıldı ama asılama olduktan sonra agrı felan kalmadı hatta bu benım 3 asılamam ılk ıkısınde cok agrım oldu ama bunda hıc agrım olmadı bende vajınal jel kullanıyorum umarım 2012 bızım yılımız olur
mrb arkadaşlar 16 aralıkta aşılamam yapılmıştı ilk aşılamamdı.Test yaptırmama gerek kalmadan dün gece adet oldum. Bütün hayallerim yıkıldı çok üzüldüm.
Aşılamadan hemen sonra iğne ve östrojen bantı başladı. Hala devam ediyor. İğne acıtıyor ama naapalım, devam.Hergün aynı saatte olmam gerekiyor. Bir de dün öğrendik ki ikizmiş :)) artık iğneyi hiç bitirmez herhalde :))
günaydın kızlar herkese bol bebekli bir yeni yıl diliyorum inşallah bu yıl hepimiz gebe kalıp yavrularımızı kucağımıza alırız.
ben daha çok beklicem 11 ocak test günüm ama daha aşılamamın 4. günü bugün iki gündür göğüslerime dokunamıyorum çok acıyor acaba aşılamadan 2 gün önce vurulduğum çatlatma iğnesinden mi kaynaklanıyor onda hcg hormonu olduğu için kendimi gebe gibi hissetmeme sebep olabilir.
ayrıca belim ağrıyor ara ara sanki hemen şimdi hastalanacak gibioluyorum.kalçama ve bacağıma iniyor ağrı ayata kalınca.dinlenince geçiyor.çok takılmıyorum belirtilere ama bunları yaşıyorum..
merhaba kızlar,
30 aralık ta adet olmam lazımdı (biliyosunuz 14 aralıkta da aşılamam olmuştu) bugün 1 ocak adet sancılarım 2 gündür olmasına rağmen daha olamadım yaaabekle bekle daha gerginlik walla
günaydın kızlar herkese bol bebekli bir yeni yıl diliyorum inşallah bu yıl hepimiz gebe kalıp yavrularımızı kucağımıza alırız.
ben daha çok beklicem 11 ocak test günüm ama daha aşılamamın 4. günü bugün iki gündür göğüslerime dokunamıyorum çok acıyor acaba aşılamadan 2 gün önce vurulduğum çatlatma iğnesinden mi kaynaklanıyor onda hcg hormonu olduğu için kendimi gebe gibi hissetmeme sebep olabilir.
ayrıca belim ağrıyor ara ara sanki hemen şimdi hastalanacak gibioluyorum.kalçama ve bacağıma iniyor ağrı ayata kalınca.dinlenince geçiyor.çok takılmıyorum belirtilere ama bunları yaşıyorum..
gulbebek,bende de umut kalmadı 14.gunmdeyım 2gun once idrar testim negatif çıktı bi beklentim de kalmadı hala adet görmedım ama heran olabilirimişim gibi hissediyorum kan testi de yaptrmayı düşünmüyorum 0 veya negatif sonuçlar insanı daha da geriyo adet olmayı bekliycem artık..
gulbebek,bende de umut kalmadı 14.gunmdeyım 2gun once idrar testim negatif çıktı bi beklentim de kalmadı hala adet görmedım ama heran olabilirimişim gibi hissediyorum kan testi de yaptrmayı düşünmüyorum 0 veya negatif sonuçlar insanı daha da geriyo adet olmayı bekliycem artık..
benim aşılamamın 12.günü hala göğüslerim şiş ve acıyor.ilk günümden beri sanki her an patlayacaklarmış gibi şişti..iğneden heralde..çok ayakta kalma bence..ben ayakta kalınca kasıklarım çok ağrıyordu ilk 10 güne kadar..2 gündür yani dün ve bugün çok rahatım..ağrı yok,sızı yok..sadece göğüslerim silikonlu gibi duruyor :)))bir de çok acıyor...
benimde 11 ocak belli olma tarihi canım ama bende hiç belirti yok sadece kasıklarımda baskı hissi vardı oda geçti bilmiyorum hiç ümidim yok benim niyeyse ümitlenmelimiyim ümitlenmemelimiyim bilmiyorum karar veremedim....
benim tek yumurtam vardı, diğeri süpriz yapmış.. :)) inşallah senden de güzel haberler gelir..
bende estradern kullanıyorum.. dr aşılamadan 12 gün sonra test yaptırdı bana ve çıktı.. 11 ocağı beklemene gerek yok bence. Ne zaman başladı hatırlamıyorum ama adet olmama birkaçgün kalana kadar benim de göğüslerim fena acıyordu. sonra birden geçti. ama şimdi tekrar başladı.
teste gerek kalmadı kırmızılar az önce geldi
idrar testi ile çıkmaz ki çok erken...idrar testi benim bildiğim adet gecikmesinden 6-7 gün sonra doğru sonucu verir.zaten prospektüsünde de öyle yazar..kan testi yaptırmalısın bence...benim doktorum kesinlikle idrar testi yapma dedi..kan testi yaptır demişti...
Rahimden yana bir sorun yok. Tek sıkıntı bebekler altlı üstlü yerleşmiş. Üstteki birz sorun çıkarabilir dedi. Beklicez bakalım.
Ben, progestaron iğne oluyorum hergün. Östrojen bantı kullanıyorum. Folik, Zinco C, Q10 ve Ecopirin kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?