Aşılama Yılın son ayı ARALIK'ta aşılama yaptıracak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar selam nasılsınız bugün ben bişey soracağım sizlere.
bugün progestan a başladım doktorum bana vajinadan verdi aranızda kullanan var mı vajinal fitil olarak? 11 de attım saat 14. attıktan sonra 1 saat yattım çıkmasın diye.hemşire bana tansiyon düşüklüğü yaptığı için uyku yapıyor dedi ama bende hiçbişey yok :) iyice içine kadar da ittim elimle.etkisini geç mi gösteriyor ki? kullanan varsa uyku yapıyor mu size?

büyük gün çarşamba...ama doktorum hem çarşamba hem de cuma test yaptırmamı istedi..yani çarşamba günü alacağım sonuca güvenemeyeceğim offf çilem bitmiyor ya...çarşamba yaptırıcam ama çalıştığım için ancak öğleden sonra yaptırabilicem devlet hastanesinde,onun da sonucunu ertesi gün verirler..çok stresliyim...ben her regl olduğumda karnımın altında bir hassasiyet olur,anlarım..yine öyle oluyor,korkuyorum...sanki regl olucakmışım gibi hissediyorum...ay kızlar ben bu aralar çok ağlak oldum..negatif çıkarsa kesin hastane koridorlarında zırlarım,rezil olurum..off..nolur dua edin 2 günüm kaldı...

kızlar merkezimle görüştüm yarın öğleden sonra testimi yapıcaklar...çok heyecanlıyım..2 gün sonra perşembe tekrar yapacaklarmış,kesin sonuç için...nolur dua edin yarın akşam öğrenicemm...

canım hakkınızda hayırlısı olsunn inşallahh gebesindirr.....ilk aşılamamı bilmiyorumm ama heycanını anlıyorumm....benim bebek olmuyorr bir süre sonra bende belki aşılama yaptırcamm kendimi alıştırmaya çalışıyorumm çünkü her ay bi yıkım oluyor bana....o yüzdenn bu sayfalara bakıyorum devamlı...hakkında hayırlısı olsunn...güzel haberlerinizz alırrrızz inşallahh bizede umut oluyorrr...

arkadaşım stres yapma lütfen şuanda bebek varsa ona da zarar veriyorsun hem bu kadar ümit bağlamamalısın olmayadabilir soğuk kanlı olmaya çalış belirtilere takılma rabbimden hayırlısını iste..

moonlıght senı cok merak edıyorum rabbım yardımcın olsun bende 8 ocakta yaptıracam umarım hersey yolundadır
:18:

kızlar test yaptım kopkoyu kırmızı çıktı galiba hamileyim tabi kistten dolayı değilse

dün 14.gündü ve kan testim 78 çıktı yarın tekrar test yapılacak hayırlısı artık bebiş inşallah yoldadır

ilk aşılamam birazdan tekrar kan değerime baktırmaya gideceğim inşallah yılın piyongosu hepimize çıkar çocuktan güzel piyongo mu var

canım tebrikler Allah kucağına almayı nasip etsin en büyük ikramiye bu gerçekten paradan puldan daha değerli.bana da aşılamamın 14. günü baktırmamı söyledi doktorum demekki varsa belli oluyor.benim daha 1 haftam var.tam haftaya bugün baktırıcam.1 haftası geçti çok şükür şimdi bu son hafta geçmek bilmesss...

ben 31 aralıkta yaptırdım göüslerim agrıyo kasıklarım batıyor belim agrıyor beyazımsı sarımsı koyu akntı başladı acaba hamilemiyim adetmi olcam anlamadım çok çabuk acıkıyorum bana akıl vercek olan varmı

bende 29unda yaptırdım canım ama adetin için çok erken değilmi???? ayrıca içtiğimiz ilaçlar hep hormon ilaçları tabiii onların etkisi diye yorumluyorum bu durumu bendede oluyo bişiler ama aldırmıyorum çünkü kendini dinledikçe kafayı yememek elde değil hayırlısını dileyelim hiç ümidim yok olursa sürpriz olcak bilmiyorum günlerde geçmiyor 11ocağa kadar beklemem lazım sana tavsiyem akışına bırak hayal kırıklığına uğramakta var.... acı ama gerçek.

selam kızlar

herkes iyidir umarım, kızlar birey soracağım, ben 1,5 yıllık adet döngümü takip ederim hep düzenlidir, 30 güne bir (bazen 2 ila 5 gün gecikebiliyo, oda tedavilerin etkisi i,le sapıttı) 7 gün olurum 8. gün biter idi ama bu aşılamadan sonra kızlar ocak 1 de adet oldum ama gerçek adetti yani üstüne görme yerleşme kanaması felan değil çünkü yerleşme kanaması lekelenme gibi oluyormuş, araştırdım bu benim normal adet gibi 1 ocakta oldu ve enteresan şekilde 3 ocakta son buldu, bugün hala ped var ama bir damla gelmiyo, ne olur ne olmaz diye ped koydum ama kızlar neden böle oluyor korktum walla aşılamanın etkileri böle olabiliyor mu, ne olur bilgisi olan beni aydınlatsın

canım çok üzgünüm senden de ümitliydim kaçıncı gününde adet oldun?[/QUOTE]

merhaba canım bende ümitliydim ama
ben 1,5 yıllık adet döngümü takip ederim hep düzenlidir, 30 güne bir (bazen 2 ila 5 gün gecikebiliyo, oda tedavilerin etkisi i,le sapıttı) 7 gün olurum 8. gün biter idi ama bu aşılamadan sonra ocak 1 de adet oldum ama gerçek adet idi yani üstüne görme yerleşme kanaması felan değil çünkü yerleşme kanaması lekelenme gibi oluyormuş, araştırdım bu benim normal adet gibi 1 ocakta oldu ve enteresan şekilde 3 ocakta son buldu

yarın bir doktoruma gidecem muayene olayım, bu aşılamadan sonra böle şeyler oluyor mu anlayamadım walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…