büyük gün çarşamba...ama doktorum hem çarşamba hem de cuma test yaptırmamı istedi..yani çarşamba günü alacağım sonuca güvenemeyeceğim offf çilem bitmiyor ya...çarşamba yaptırıcam ama çalıştığım için ancak öğleden sonra yaptırabilicem devlet hastanesinde,onun da sonucunu ertesi gün verirler..çok stresliyim...ben her regl olduğumda karnımın altında bir hassasiyet olur,anlarım..yine öyle oluyor,korkuyorum...sanki regl olucakmışım gibi hissediyorum...ay kızlar ben bu aralar çok ağlak oldum..negatif çıkarsa kesin hastane koridorlarında zırlarım,rezil olurum..off..nolur dua edin 2 günüm kaldı...
büyük gün çarşamba...ama doktorum hem çarşamba hem de cuma test yaptırmamı istedi..yani çarşamba günü alacağım sonuca güvenemeyeceğim offf çilem bitmiyor ya...çarşamba yaptırıcam ama çalıştığım için ancak öğleden sonra yaptırabilicem devlet hastanesinde,onun da sonucunu ertesi gün verirler..çok stresliyim...ben her regl olduğumda karnımın altında bir hassasiyet olur,anlarım..yine öyle oluyor,korkuyorum...sanki regl olucakmışım gibi hissediyorum...ay kızlar ben bu aralar çok ağlak oldum..negatif çıkarsa kesin hastane koridorlarında zırlarım,rezil olurum..off..nolur dua edin 2 günüm kaldı...
kızlar günaydın 15 inde 4. aşılamam olmuştu, adet olmadım. adetlerim zaten düzensiz olduğu için beklemiyorum. 8. günde idrar testi yapmıştım neg. çıktı. 10 gündür acayip adet sancılarım var, özellikle geceleri kramp şeklinde. kasık ağrılarım o kadar çokki mide bulantısı ve bel ağrısı yapıyor, göğüs uçlarım acıyor, afedersiniz büyük wcye çıkarken okadar çok baskı oluyorki yapamıyorum. bide karnımın taş gibi ve şiş. şimdi size sorum; eğer yumurtalarım çatlamadıysa bunun belirtileri neler?
kızlar test yaptım kopkoyu kırmızı çıktı galiba hamileyimtabi kistten dolayı değilse
yanı ıdrar testımı yaptın test alıp ıkı cızgımı cıktı ve bugun kacıncı gun gunun gectımı
kızlar merkezimle görüştüm yarın öğleden sonra testimi yapıcaklar...çok heyecanlıyım..2 gün sonra perşembe tekrar yapacaklarmış,kesin sonuç için...nolur dua edin yarın akşam öğrenicemm...
kızlar test yaptım kopkoyu kırmızı çıktı galiba hamileyimtabi kistten dolayı değilse
dün 14.gündü ve kan testim 78 çıktı yarın tekrar test yapılacak hayırlısı artık bebiş inşallah yoldadır
hayırlı olsun tatlım ilk aşılamanmı????
ilk aşılamam birazdan tekrar kan değerime baktırmaya gideceğim inşallah yılın piyongosu hepimize çıkar çocuktan güzel piyongo mu var
ben 31 aralıkta yaptırdım göüslerim agrıyo kasıklarım batıyor belim agrıyor beyazımsı sarımsı koyu akntı başladı acaba hamilemiyim adetmi olcam anlamadım çok çabuk acıkıyorum bana akıl vercek olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?