Aşılama Yılın son ayı ARALIK'ta aşılama yaptıracak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
beklemek çok kötüüüüüüüüüüüü ya 6 gün oldu sonucu 14 alıcam Allahım herkeze sabır versin biran önce hayırlısıyla bebeklerimize kavuştursun

canım çok üzgünüm senden de ümitliydim kaçıncı gününde adet oldun?

merhaba canım bende ümitliydim ama
ben 1,5 yıllık adet döngümü takip ederim hep düzenlidir, 30 güne bir (bazen 2 ila 5 gün gecikebiliyo, oda tedavilerin etkisi i,le sapıttı) 7 gün olurum 8. gün biter idi ama bu aşılamadan sonra ocak 1 de adet oldum ama gerçek adet idi yani üstüne görme yerleşme kanaması felan değil çünkü yerleşme kanaması lekelenme gibi oluyormuş, araştırdım bu benim normal adet gibi 1 ocakta oldu ve enteresan şekilde 3 ocakta son buldu

yarın bir doktoruma gidecem muayene olayım, bu aşılamadan sonra böle şeyler oluyor mu anlayamadım walla [/QUOTE]

canım normaldir meraklanma gelir adetin de gecikebilir ilaçların ve aşılamanın etkisiyle..

kızlar aşılamada 8. günüm beklemek çok kötü bugüne kadar çabucak geçti ama bundan sonrası çok zor geçerrrrr.ben sanki adet olacakmış gibi ağrılar hissediyorum ara sıra kasıklarımı rahmimi sarıyor belim çok ağrıyor göğüsleriminn de uçları acıyor.adet olacaksam bu kadar erken belirtim olmaz benim hatta hiç olmaz lekelenme başlar hemen işaret gelir.eğer adet tarihinize çok varsa 1 hafta kala adet olacakmış gibi hissediyorsanız ümit var demektir bence :) benim de ümidim var ama hiç belli olmaz.Allahım yardım etsin hepimize.aşılamanın 14. günü ovitrelle nin 16. günü oluyor idrarda bakabilirsin dedi doktor bana.11 ocak gel hadi :)

Allahım hepimize sabır versin benimde 6. günüm canım 14 ocakda ögrenicem sonucu aynı belirtiler bendede var umutluyum ama korkuyorum ya adet olursam diye adet olmak içinde çok erken napıcam bilmiyorum

Allahım hepimize sabır versin benimde 6. günüm canım 14 ocakda ögrenicem sonucu aynı belirtiler bendede var umutluyum ama korkuyorum ya adet olursam diye adet olmak içinde çok erken napıcam bilmiyorum

kan testi yaptırsam çıkarmı acaba arkadaşlar bilgisi olan varmı??????

diğer topicde sana belirtiler varmı diye sormuştum ercelfcim bunu şimdi gördüm senle aynı gün alcazya sonuçları merak ettim seni nasıl gidiyor diye.benim sadece göğüsler şişti ki o da progestan içtiğim için oluyor bide beyaz akıntım var.başkada bişi pek yok kendimi çok da dinlemek istemiyorum açıkcası.yine hayal kırıklığına uğramaktan korktuğum için hayal kurmuyorum.ama 11 ocağın bi an önce olmasını diliyorum ya ne zor şeymiş beklemek inşallah senle aynı anda hamileyiiiiim diye bağırırız valla yarabbim duy sesimizi....

canım daha çıkmaz biraz daha sabret en azından 12 gün falan bi geçsin:)))) daha 6 gün olmuş.

saol canım bana doktorum aşılamadon sonra içmem için ilaç vermedi sadece çatlatma ignesi yaptı 36 sat sonra aşılama yaptı hcg ignesi etkisini 10 günde kaybediyor diye duymuştum dogrumu bilginiz varmı eger dogruysa 2 gün sonra kan verdigimde belki dogru çıkabilir diye düşündüm ben 3 yıldır ugraşıyorum ve bu ilk aşılamam çok heycanlıyım :))hepimize sabır ve başarı diliyorum Allahım yardım etsin

canım korkma içini ferah tut tutunuyordur inşallah şuanda bebişin ocağın 10 undan sonra peşpeşe alıcaz sonuçları inşallah..

kan testi yaptırsam çıkarmı acaba arkadaşlar bilgisi olan varmı??????

daha çok erken hcg iğnesinin kutusunda bile 14 gün yazıyor canım.

canım evet senle aynıyız valla bugün sık idrara çıktığımı da farkettim çok su içmediğim saatlerde bile özellikle gece yatarken ve sabah namazından sonra uyuyana kadar 3-4 kere tuvaletin yolunu aşındırıyorum yani:) ben progestanı fitil olarak vajinal kullanıyorum hiç yan etkisi yok çok memnunum normalde uyku yapıyor ağızdan alınınca.benim göğüslerimin bütünü çok acıyordu aşılamadan 2 gün sonra başladılar yuh dedim bu kadar erken olur mu ama hcg iğnesindendir dedim sonra hafiflediler sadece uçlarında acı kaldı.dünden beri de işte adet olacakmışım gibi ağrım var belime vuruyor çok ayakta kalınca da kalçama vuruyor.bakalım.akıntım çok yok beyaz bişekilde biraz var bazen sarımsı oluyor.ama bunların aslında hiçbir önemiyok belirtileri saysam da pek dikkate almıyorum olmayadabilir.ama psikoloji işte kasıklarıma giren ağrılardan filan sanki varmış gibi hissediyorum.içime doğuyor olacak sanki.az kaldı az haftasonunu da bir atlatırsak çarşambaya ne kaldı ki?
ben salı günü bir test alıp çarşamba günü sabah idrarımla yapıcam.

of bende testi erken yaptırmak istiyorum eşim yaptırtmıyor neyse bakalım sabredip muradımıza ereriz umarım bi an önce:)))))

herkese merhabalar
24 aralıkta ilk aşılamamı yaptırdım.bugün 14. günüm meraktan çatlamak üzereyim.10. günü idrar testi yaptım negatif çıktı( mecburen yaptım çok ağır grip geçiriyordum ilaç içebilmek için yani) acaba bugün test yapsam çıkarmı??????????????

bende 8 inde yapmıştım neg. çıkmıştı, 10. gün daha erken, aslında ama şimdi kanda baktırırısan çıkar

Son düzenleme:
bende bu ay aşılama yaptıracagım..dr rapor cıkaracak oldu 3 tane iğne yazdı rapordan sonra onları almamı söledi ama arkadaslar bu iğneler ne kadar civarında tutuyor alanlar varmı??

bende bu ay ilk aşılamamı olacagım ama profesyonel bir hastanede değil acaba tutarmı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…