bende bu ay aşılama yaptıracagım..dr rapor cıkaracak oldu 3 tane iğne yazdı rapordan sonra onları almamı söledi ama arkadaslar bu iğneler ne kadar civarında tutuyor alanlar varmı??
Kızlar ikinci kan testimde sonuç netleşti 35.8 den 408.60 olmuş.çok mutluyum darısı sizin başınıza küçük melegim 2012 benimle birlikte girmiş :)))
7.günümdeyim ama hastalancak gb agrılarım var çook korkuyorum inşallah tutar tüm istiyenlerinkiyle birlikte benimkide:)))hcg hormanu varsa kesin pozitif çıkar diye bişey yokmuş ben dün test yaptım evde negatif çıktı çok üzüldüm kan vercektim bugun korktum 14 ocagı bekliycem tabi adet olmazsam............
Canım benimde 7 günden sonra agrılarım başlamıştı resmen hasta olucam diye bekledim hergün..sonra 12 gün erken gebelik testi aldım başta negatif çıktı sonra ikinci çizgi çok silik çıktı 13 gün kan testi yaptırdım arkadaşımın ısrarıyla 35.8 çıktı sınırda bir rakam oldu için tekrar etmemi istediler .İkinci test içinde ben bekledim.20. günümde degerim 408,60 çıktı. Umarım sende benim gibi hamiş kalmıssındır.
Sakın moralini bozma doktorun verdi jeli aksatma birde ananas ye bebişin tutunmasını saglıyormuş :))
saol canım çok morel oldu söylediklerin doktorum bana jel vermedi aşılamadan sonra. hayırlısı bakalım bekliycem başka çare yok Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin :)))))
Ama aşılamada bu çok önemli rahmi gebelige hazırlıyor ve bebegin tutunmasını saglıyor.. İmkanın varsa doktoruna sor ismi CRINONE %8 VAJINAL JEL fiyatı 80 tl civarında sgk varsa 10 TL civarında .Birde bana Folik asit için hap verdi buda rahmi kuvetlendiriyor ve bebegin omirilik sistemiyle beyin sisteminde oluşa bilicek sorunları en aza indiriyor. Fiyatıda çok uygun.. Bol bol dinlen uzan . Ani hareketlerden kaçın. Kendini yormamaya çalış.
hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.darısı isteyen herkesin ve benim başıma.....
kan değerim şükürler olsun 500 e çıktı bugün kontrol var yeni yılın en güzel hediyesi Allah kimseyi boş cevirmesin herkezin yüzünü güldürsün inşallah
kan değerim şükürler olsun 500 e çıktı bugün kontrol var yeni yılın en güzel hediyesi Allah kimseyi boş cevirmesin herkezin yüzünü güldürsün inşallah
betul senı tebrık ederım allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah duan ıcınde amın dıyorum kacıncı gununde ogrendın benım bugun 15 gunum belımde agrı var ınsallah adet olmam benımde 8 yıllk hasretım son bulur ınsallah:26:
canım tebrikler aşılamadan kaç gün sonra yaptın sen evde idrar testi yaptın mı çıktı mı hemen merak ettim. benim de 11 ocak hem test günüm hem de adet günüm aşılamamın 14. günü oluyor.ovitrelle nin de 16. günü önce evde test yapıcam.çıkar mı acaba yaa?
canım Allahım dualarını kabul etsin hasretini dindirsin.bizim için 2011 kötü geçti.başından beri hemde.önce rahim anomalim olduğunu öğrendik.sonra koşturmaya başladık bebek için.nisan ayında gebe kaldım mayıs ayında 8 haftalık herşey yolunda giderken kalp atışlarını bile duymuşken kaybettim. sonrası malum dinlenme 3 ay yazım üzülerek geçti.sonra eylül de yine başladık tedaviye.olumsuz başladı folikül kistim oldu ara verdik vs.. derken son ayda yüzümüz güldü.aşılamam oldu.ve ben inanıyorum ki 2012 bizim senemiz olucak inşalllah bebeklerimizi alıcaz kucaklarımıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?