Aşılama Yılın son ayı ARALIK'ta aşılama yaptıracak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende bu ay aşılama yaptıracagım..dr rapor cıkaracak oldu 3 tane iğne yazdı rapordan sonra onları almamı söledi ama arkadaslar bu iğneler ne kadar civarında tutuyor alanlar varmı??

canım rapor çıkartırsan iğneler çok tutmaz hastaneye aşılama ücreti ödersin hangi ildesin neden bir tüp bebek merkezinde daha profesyonel ellerde olmuyorsun

kızlar nerelerdesiniz nasılsınız sonucu yaklaşanlar var mı ben 9. günümdeyim.Moonligh arkadaşımız vardı sonuç aldı da ben mi kaçırdım yoksa merak ediyorum...

Kızlar ikinci kan testimde sonuç netleşti 35.8 den 408.60 olmuş.çok mutluyum darısı sizin başınıza küçük melegim 2012 benimle birlikte girmiş :)))

7.günümdeyim ama hastalancak gb agrılarım var çook korkuyorum inşallah tutar tüm istiyenlerinkiyle birlikte benimkide:)))hcg hormanu varsa kesin pozitif çıkar diye bişey yokmuş ben dün test yaptım evde negatif çıktı çok üzüldüm kan vercektim bugun korktum 14 ocagı bekliycem tabi adet olmazsam............

Kızlar ikinci kan testimde sonuç netleşti 35.8 den 408.60 olmuş.çok mutluyum darısı sizin başınıza küçük melegim 2012 benimle birlikte girmiş :)))

hayırlı olsun canım darısı başımıza testlerini kaçıncı günlerinde yaptırdın:))))))))

Canım benimde 7 günden sonra agrılarım başlamıştı resmen hasta olucam diye bekledim hergün..sonra 12 gün erken gebelik testi aldım başta negatif çıktı sonra ikinci çizgi çok silik çıktı 13 gün kan testi yaptırdım arkadaşımın ısrarıyla 35.8 çıktı sınırda bir rakam oldu için tekrar etmemi istediler .İkinci test içinde ben bekledim.20. günümde degerim 408,60 çıktı. Umarım sende benim gibi hamiş kalmıssındır.

Sakın moralini bozma doktorun verdi jeli aksatma birde ananas ye bebişin tutunmasını saglıyormuş :))

saol canım çok morel oldu söylediklerin doktorum bana jel vermedi aşılamadan sonra. hayırlısı bakalım bekliycem başka çare yok Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin :)))))

saol canım çok morel oldu söylediklerin doktorum bana jel vermedi aşılamadan sonra. hayırlısı bakalım bekliycem başka çare yok Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin :)))))

Ama aşılamada bu çok önemli rahmi gebelige hazırlıyor ve bebegin tutunmasını saglıyor.. İmkanın varsa doktoruna sor ismi CRINONE %8 VAJINAL JEL fiyatı 80 tl civarında sgk varsa 10 TL civarında .Birde bana Folik asit için hap verdi buda rahmi kuvetlendiriyor ve bebegin omirilik sistemiyle beyin sisteminde oluşa bilicek sorunları en aza indiriyor. Fiyatıda çok uygun.. Bol bol dinlen uzan . Ani hareketlerden kaçın. Kendini yormamaya çalış.

saol canım dr konuşucam neden vermedinide anlamadsım ilk aşılamamdı benimde bilgim olmadıgı için soramadım artık ögrendim herşeyi her doktor farklı yöntem uyguluyor napcamızı şaşırdık artık

adet tarihin ne zamansa o zaman olursun.mesela benim adet tarihim aşılamanın 17. günün e denk geliyor.tutmazsa o gün olucam ama inşallah tutar yaaa

kan değerim şükürler olsun 500 e çıktı bugün kontrol var yeni yılın en güzel hediyesi Allah kimseyi boş cevirmesin herkezin yüzünü güldürsün inşallah

kan değerim şükürler olsun 500 e çıktı bugün kontrol var yeni yılın en güzel hediyesi Allah kimseyi boş cevirmesin herkezin yüzünü güldürsün inşallah

betul senı tebrık ederım allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah duan ıcınde amın dıyorum kacıncı gununde ogrendın benım bugun 15 gunum belımde agrı var ınsallah adet olmam benımde 8 yıllk hasretım son bulur ınsallah:26:

merhaba kızlar dün doktoruma gittim, kafamı karıştırmıyacağım artık doktorum iyi bir doktor bence, bu ay dinlencez (tabi kendi çabamızıda gösterecekmişiz) ve ben rahim filmini sordum neden bana çekilmiyor tıkalı yada açık olduğunu başka yöntemle anlıyomuyuz yoksa dedim doktorum hayır dedi ama yeni evlilerde (4 yıllık olmama rağmen onlar yeni olarak kabul ediyolarmış) önce bu tarz yöntemlere başvurulurmuş çünkü eşimde bende sağlıklıyız bişiyimiz yok bütün testleri yaptırdık, hatta dün yumurtalara ve rahime baktı, rahim duvarım çok güzel kalınlaşmış dedi ve yumurtalarım büyümeye başlamış bile, yani böle kızlar bu ay kendimiz deneyeceğiz ve kafamı karıştırmayacağım dinlenmek istiyorum yoruldum cidden sonra martta bakalım doktora gittiğimde neler olacak nasıl olacak :)

canım tebrikler aşılamadan kaç gün sonra yaptın sen evde idrar testi yaptın mı çıktı mı hemen merak ettim. benim de 11 ocak hem test günüm hem de adet günüm aşılamamın 14. günü oluyor.ovitrelle nin de 16. günü önce evde test yapıcam.çıkar mı acaba yaa?

canım Allahım dualarını kabul etsin hasretini dindirsin.bizim için 2011 kötü geçti.başından beri hemde.önce rahim anomalim olduğunu öğrendik.sonra koşturmaya başladık bebek için.nisan ayında gebe kaldım mayıs ayında 8 haftalık herşey yolunda giderken kalp atışlarını bile duymuşken kaybettim. sonrası malum dinlenme 3 ay yazım üzülerek geçti.sonra eylül de yine başladık tedaviye.olumsuz başladı folikül kistim oldu ara verdik vs.. derken son ayda yüzümüz güldü.aşılamam oldu.ve ben inanıyorum ki 2012 bizim senemiz olucak inşalllah bebeklerimizi alıcaz kucaklarımıza..

kızlar merhabalar benim de bugün aşılamamın 10. günü artız az kaldı heyecan artıyor.ilk 7 gün hiçbişey yoktu sonra belirtiler başladı.dün akşam sanırım bebişim bana yerleşti tutundu hissettim ilk gebeliğimde de öyle olmuştu kalçam oyuldu sanki belim bacağıma kadar felç olmuş gibi oldum 1-2 saat sürdü sonra geçti.7. günden sonra da hep ara sıra adet olacakmış gibi hissediyorum göğüslerim de yine coştular hadi bakalım hayırlısı..

aşılamanın 14.günü kanda çıktı 11. ve 13 günler kendim evde test yapyım çıkmadı aşılama da kanda çıktığını okumuştum doğruymuş 12.gün adet olacak gibi kasılmalar oldu halen sürüyo herkezein emeklerinin karşılığını versin allah

kızlar asılama olupta adet gunununzdemı adet oldunuz yoksa oncemı yanı ben vajına jelıde kullanıyorum bugun sonuncusunu alacam bana yardım edermısınız lutfen bu konuda bılguısı olan yardım etsın ben ıkı defa asılama oldum bu ınsallah son olur ama unuttum sankı ılk ıkısını

Merhaba arkadaşlar, ben de ilk aşılamamın sonucunda pozitif sonucu görenlerdenim çok şükür. İnşallah sizinde sonuçlarınız olumlu olur. Aşılama ile adet günüm arasında kasık ağrısı ve göğüslerimde hassaslık vardı. Adet olacağım günler geçtikten sonra o belirtiler de geçti. Ne bulantı ne sancı ne göğüs hassasiyeti hiç birşey yok. Doktor da bu günlerin tadını çıkar dedi :) Belirti arayarak kafanızı karıştırmayın her vücut yapısı farklı herkes farklı belirtiler yaşıyor. Hakkımızda hayırlısı inşallah.
ercelif ben senden çok umutluyum. İnşallah güzel sonuç alacaksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…