Aşılama Yılın son ayı ARALIK'ta aşılama yaptıracak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende inanmıyorum ve benim eşimde sperm hızı düşük çıkıyor bazen yüksek çıkıyor sorunumuz yoktu bana aşılamadan sonra içmem için ilaç bile vermedi bu şekilde normal ilişkiden bi farkı yokki zaten öyle hamile kalsaydım 30 ay oldu sana niye geliyim kandırıyorlar bizi ben dogal yollarla 8 ay deniycem yaz sonuna kadar olmazsa tüp bebek istiycem adet günüm geçti hala olmadım hayırlısı olsun hepimiz için

slm kızlar değerlerle ilgili bi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? benim dünkü test sonucumda bhcg değerim 4,3 çıktı hiç ümidim yok ama yinede öğrenmek istiyorum (((

slm kızlar değerlerle ilgili bi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? benim dünkü test sonucumda bhcg değerim 4,3 çıktı hiç ümidim yok ama yinede öğrenmek istiyorum (((

Canom çatlatma iğnesini vurulalı kaç gün oldu acep:44:

14,gün test yaptırdım 15,inde sonucu aldım canım bugün 16.günüm (

Canommm sen hamiş olmayasın yeni başlangıç gibi geldi banaa 2sinde aşılama olmuşsun ve çatlatma iğnesi falanda olmamışsın bence sen hamişsin yükselebilir bu değerin hadi hayırlısı hakkındaaaa

Son düzenleme:

canım inş. ya çok istiyorum ama kısmet tabiki sonuçta iyi çıkmayınca üzülüyor insan ( ama inş. dediğin gibi olur yükselir sonucum sen hangi aşamadasın nasıl bi tedavi görüyosun?

canım inş. ya çok istiyorum ama kısmet tabiki sonuçta iyi çıkmayınca üzülüyor insan ( ama inş. dediğin gibi olur yükselir sonucum sen hangi aşamadasın nasıl bi tedavi görüyosun?

Benim aşamalarım karıştı birbirine ben aşılama olacaktım ama olamadım nasip olmadı beklemedeyim karmakarışık benimkisi durumu toparlayıp aşılamaya gideceğim inşallahh ben hayıt hapıyla preseed kullandım geçen ay bu ay kullanmadım adet düzensizliğim vardı çok şükür yeni düzeliyor bakalım Allahtan hayırlısııı

amin canım hayırlısı herkes için bende de pko var adet düzensizliği yapıyor ilaçlarla adet olabiliyorum hayırlısı bakalım senin haberlerini de bekliyorum canım inş. herşey güzel sonuç verir.

amin canım hayırlısı herkes için bende de pko var adet düzensizliği yapıyor ilaçlarla adet olabiliyorum hayırlısı bakalım senin haberlerini de bekliyorum canım inş. herşey güzel sonuç verir.

inşallah canoomm amaa senin sonucun değişik geldi banaaa güzel haberi vermeyi nasip etsin Rabbimm

inşallah canoomm amaa senin sonucun değişik geldi banaaa güzel haberi vermeyi nasip etsin Rabbimm

evet canım bende sonucu elime aldığımda bi tuhaf geldi burdan okuyorum negatif olanları sonuçları 0.100 çıkmış benim ki farklı ama neden bilmiyorum bakalım c.tesi belli olcak artık doktor ne diyecek bu duruma

bende kesinlikle inanmıyorum 600 liramızı aldılar biliyorlarlarki tutmayınca bi daha gidicez bi daha 600 vercez paşa paşa... aşıyla sperm göndermediklerinden bile şüpheleniyorum artık.çünkü o kadar kişiyiz burda hepimizn nasıl negatif olur yani.... bende yaza kadar bişi yapmicam kendi kendine olursa olur olmadı direk artık tüp bebek düşünüyoruz bu ne valla dr larada güvenemiceksek artık ölelim insnlrın resmen duygularıyla oynuyorlar....

hala adet olmadım amakanda negatif çıkıp sonradan pozitif olcak hali yok diye düşünüyorum dün tüp bebek merkezinden aradılar gebelik varmı diye yoksa doktorla konuşup aşılama tarihi için dalga geçer gb vallahi

bütün sistemimizle oynuyor bunlar en başta sinir sistemimizle...valla umarım bi an önce olursun tatlım stres yapmamaya çalış.valla biliyorum olmuyor 2 senedir uğraşıyorum içtiğim haplarla aldığım kilolar cabası ...69 kilodan 75 lere çıktım onun derdi bi başka şimdi kilo vermeye çalışıcam bebektende ümidi kestim artık ben.arkadaşlarım 2.yi doğuruyo bende böyle imrenip imrenip bakıyorum napalım bizimde çilemiz buymuş demekki.... aşılamaya özel hastanelerde güvenmiyorum yaptırabilirseniz devlette yaptırın en azından gerçekten yaparlar çünkü bi çıkarları yok.ben bi daha aşılama düşünmüyorum bütün hormonlarım altüst oldu valla.bizimde yüzümüze güler umarım kader birgün....

evet canım bende sonucu elime aldığımda bi tuhaf geldi burdan okuyorum negatif olanları sonuçları 0.100 çıkmış benim ki farklı ama neden bilmiyorum bakalım c.tesi belli olcak artık doktor ne diyecek bu duruma

Canommm bence cuma günü birdaha kan tahlili yaptır ultrasona girme derim ben ama yinede sen bilirsin ne olur ne olmaz...

NANUKK CANIMM BENİM HADİ HAYIRLISI OLSUN HAKKINDA...KAN TESTİNİ BURAYADA YAZ EMİİİ

Merhaba arkadaşlar. Ben de 8 aralıkta Zeynep Kamilde devlette yaptırdım, ilk aşılamamdı. Çok şükür tuttu. Devlete gitmem diyordum ben, ama tüp bebek raporunu alana kadar devlete gideyim. Rapor alınca özelde tüp bebek yaparım diye planlayarak zeynep kamile gittim. Aşılamam yapıldı, evde 1 saat uyuyup işe gittim. Hiç tutacağına ihtimal vermedim. Hayatımda hiç bir değişiklik yokmuş gibi devam ettim. Umut edip hayal kırıklığına uğramak istemedim. Çok şükür ki aşılamam tutmuş. Yani devlet mi özel mi daha güvenilir. özel paramızı mı sömürüyor sorular hep olacak tabi. Ama olacaksa hiçbirşey bunu engelleyemez. Hepimiz için hayırlısı. İnşallah en kısa zamanda pozitif sonuçlarınızı alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…