canım valla ne diyeceğimi bilmiyorum çünkü aynı şeyleri sanki yarın bende yaşayacakmışım gibi geliyor,,büyük ihtimal benimde olmicak ama napalım kader deyip oturcaz işte.valla senden ümitliydim benimki olmazsa bile senin olcak diye bekledim neyse artık gelecek güzel günlere odaklanalım.bende yarın olmadı haberini veririm size dediğin gibi kasmaya gerek yok kocişlerle mutlu olalım meyveside gelir bigün elbet.öpüyorum seni kendine iyi bak.
Sakın ümizsizliğe kapılma. Biz 2 senedir uğraşıyorduk, bu zmana kısmet oldu. Herşeyin bir vakti zamanı varmış. Dediğin gibi, yaşın hala çok genç ve çok uzun zaman var önünde. Eşinle bol bol keyif yapın, gezin.. Çocuk bunların hepsini kısıstlayacak. Siz de o zamana kadar bu fırsattı iyi değerlendirin.
Kendine iyi bak..
canım sakın üzülme herşeyin hayırlısı.zaten yüzde 20 şansımız vardı giremedik 20 kişi içine ama dünyanın sonu değil.ben 4 yumurtam vardı 90 milyon spermle aşılama yapıldı rabbim istemeyince olmuyor.herşeyin zamanı var.hayat herşeye rağmen çok güzel sağlıklıyız mükemmel sevgi dolu kocalarımız var ve tıp çok çok ilerledi sefamız olsun.sıkma tatlı canını.sevgiyle....
canım belki senin olur ben artık kendimi şaşırdım yani belirtiler onlar bunlar hiçbişeye bakma varsa vardır zaten umarım sen iyi sonuç alırsın.ilaçları henüz kesme dediler ama benim ümidim yok 0,100 çok düşük bir değer 1 hafta sonra gebelik çıkmaz heralde.bir de benim aşılamadan sonra biraz lekelenmem oldu , hsg çektirdiğim ayda olmuştu ve adetim 1 hafta gecikmişti o lekelenmeyi vücut adet gibi algılıyor ve gecikme yapabiliyor.
kader arkadaşım benimde sonucum negatif ve 0.10 çıktı aynı durumdayız senle ve hala adette olmadım bu hap ilaçlar demekki bünyeyi şaşırtıyor.ben bebek konusunda pes ettim artık gerçekten uğraşacak gücüm moralim kalmadı.olmadı en son tüp bebek yaptırırım şimdilik hiçbirşey düşünmek istemiyorum.ikimizde güzel haberler vermeyi beklerken maalesef birimizin bile olmadı.kader...
bizim de son 1 senemiz tedaviyle geçti.1 sene de öncesi var 2 sene ediyor.ama artık takmicam ne zamansa olucak ovulasyonun olması bile güzel mutlu edici.yumurtası hiç gelişmeyen insanlar var.
aynen öyle en azından her ay hiç gebelik şansımız olmuyodu yumurtam büyümüyodu ama büyüyünce en azından o şansı yakaladık.birdahaki sefere inşallah.
ama yine de az da olsa ümitliyim.ilaçları bıraktırmadılar bir de okudum bir topikte adet günü 0.100 çıkıp 1 hafta sonra değeri yükselenler var.adet olcak olsam bu kadar belirtim olmazdı olurdum.yine de ümidim var.adet olma ihtimalim daha yüksek olsa da eğer 1 hafta adet olmazsam tekrar baktırıcam kanda.
kader arkadaşım ercelf benimde sonucum negatif ve 0.10 çıktı aynı durumdayız senle ve hala adette olmadım bu hap ilaçlar demekki bünyeyi şaşırtıyor.ben bebek konusunda pes ettim artık gerçekten uğraşacak gücüm moralim kalmadı.olmadı en son tüp bebek yaptırırım şimdilik hiçbirşey düşünmek istemiyorum.ikimizde güzel haberler vermeyi beklerken maalesef birimizin bile olmadı.kader..
canım çok üzüldüm ne diyim ya aynı sonucumuz evet benim de 0.100 çıkmış sanırım.olsun üzülme sen şimdi nasıl adet olucaz onu düşün bana progestanı henğz kesme dedi hemşirem bazen geç belli oluyor falan dedi zaten adet olacaksanız olursunuz dedi progestan geciktiriyo bazen ama yine de olursunuz dedi.ben de kesemiyorum öyle dediler diye ama bıktım hergün 2 defa fitil kullanmaktan.bir de benim aşılama günü lekelenmem olmuştu aynı lekelenme hsg çekildikten sonra da olmuştu o zaman 1 hafta gecikmişti adetim şimdi de öyle olabilir.ama bir yandan miğdem bulanıyor psikolojik de değil.ilaçlardan mı bilmem.atmak istiyorum vücudumdan herşeyi.ümidini kaybetme.ben de birdahaki ayı rapor çıkartmaya ayırıcam.1-2 ay sonra başlarız yine sanırım.eşim istersen 3 ay ara verelim hiç ilaç alma vücudun dinlensin biraz dedi sadece takip yaptırırız dedi.belki öyle yaparız.ama önce adet olmamız lazım.normalde 29-30 gün arası adet olurum bugün 34. gün
ercelf ben adet oldum hatta bugun 3 gunum benım degerımde senınkı gıbı cıktı benım adetımın bana gıcıgı var nezamn tahlıl versem ertesı gun adet olurumyıne aynısı oldu bızde tedavıyı bıraktık artık nısanda tup bebek yaptıraagız cok uzuldum negatıf sonuc alınca cok agladım benımle aynı gun eltımde hamılelıkhaberı aldı nekadar zoruma gıttı bılemessın neden dıye cok sordum kendıme esım bılmıyorum benı uzmemek ıcın yoksa gercektenmı takmıyoum ben dıyor olursa olur dıyor allahın takdırı dıyor ama ben cok uzuluyorum onun baba olmamak ıcın hıc bır sorunu yok sorun benım allahım ınsallah tup bebege gerekkalmadan bızlerı sevındırsın mubarek cuma gunu yuzu hurmetıne en yakın zamnda ben ve benım gıbılerı sevındırsın allahım
arkadaşlar sizin için çok üzüldüm bende çok korkuyorum yarın sabah kan vericem hayırlısı Allah yardımcımız olsun bakalım ben ne yapıcam negatif çıkarsa yıkım olucam diye düşünüyorum ...........
canım ben bugün oldum adet.... bizde yaza tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz ama ben tüp bebek yaptırmaya çok korkuyorum.2.aşılamayı denesekmi denemesekmi acaba diyorum???? yaza kadarda hiçbişey yaptıramicaz çünkü vana dönüyoruz şimdi orda öğretmeniz.malum depremden dolayı orda hiç dr kalmadı.artık soğan suyu keçiboynuzu gibi şeylerle doğal yollarla denemeye devam olursa olur olmadı yaza kaldı artık herşey...umarım sende hamiş değilsen bi an önce adet olursun sıkıntısı çok biliyorum bende korktum acaba kistmi oldu yeniden diye ama neyseki bugün oldum.
merhaba arkadaşlar,bende bu ay doktoruma söyleyip aşılama isteyeceğim.inşallah olur.yalnız bişey soracağım aşılama fiyatları nekadar acaba.benim gittiğim hastane 400tl istedi.sizler nekadara yaptırdınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?