Aşılama Yılın son ayı ARALIK'ta aşılama yaptıracak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım belki senin olur ben artık kendimi şaşırdım yani belirtiler onlar bunlar hiçbişeye bakma varsa vardır zaten umarım sen iyi sonuç alırsın.ilaçları henüz kesme dediler ama benim ümidim yok 0,100 çok düşük bir değer 1 hafta sonra gebelik çıkmaz heralde.bir de benim aşılamadan sonra biraz lekelenmem oldu , hsg çektirdiğim ayda olmuştu ve adetim 1 hafta gecikmişti o lekelenmeyi vücut adet gibi algılıyor ve gecikme yapabiliyor.

bizim de son 1 senemiz tedaviyle geçti.1 sene de öncesi var 2 sene ediyor.ama artık takmicam ne zamansa olucak ovulasyonun olması bile güzel mutlu edici.yumurtası hiç gelişmeyen insanlar var.

aynen öyle en azından her ay hiç gebelik şansımız olmuyodu yumurtam büyümüyodu ama büyüyünce en azından o şansı yakaladık.birdahaki sefere inşallah.
ama yine de az da olsa ümitliyim.ilaçları bıraktırmadılar bir de okudum bir topikte adet günü 0.100 çıkıp 1 hafta sonra değeri yükselenler var.adet olcak olsam bu kadar belirtim olmazdı olurdum.yine de ümidim var.adet olma ihtimalim daha yüksek olsa da eğer 1 hafta adet olmazsam tekrar baktırıcam kanda.

merhaba arkadaşlar bende aralık 29 da aşılama yaptırdım,şimdi beklemedeyim ama nedense hiç ama hiççççç umudum yok,aşılama olmadığım diğer aylarda bile hep umutluydum ama nedense aşılamadan hiç umudum yok.ben sadece aşılama yapıldığı akşam biraz uzandım,yılbaşıyla çakıştığı için sürekli ayaktaydım,belkide bu yüzden.

Canım çok üzüldüm ama umudunu kaybetme inşallah önümüzdeki ay olur benim bu gün 13. Günüm bekliyorum hamilelik belirtileriyle adet belirtileri çok bnziyor o yuzden karışıyor hayırlısı bakalım ama dün kustum umudum var yok gb korkudan şaşırdım artık:

merhaba kızlar :)

umarım herkes iyidir, birşey soracağım kızlar yaaa bu aşılamadan sonra diğer ayda ilaçlar vücutta etkisine devam ediyormuş, benim aşılama tutmamıştı biliyorsunuz doktora gitmiştim ve b ay dinlendirelim vücudu nasılsa etkileri devam ediyor siz ilişki ile bakın duruma dedi ve bu aralar benden sümüksü akıntı geliyor, bu olur mu böle acaba böle olan oldu mu?

bana dr olsaydı kanda kesin belli olurdu dedi o yüzden hiç ümid etmeyi bile düşünmedim heyeceanla beklerken olmadığını öğrenmek eşim içinde benim içinde çok zordu.Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın başkalarına imrenerek bakınca kendimi zavallı gibi hissediyorum...

kader arkadaşım ercelf benimde sonucum negatif ve 0.10 çıktı aynı durumdayız senle ve hala adette olmadım bu hap ilaçlar demekki bünyeyi şaşırtıyor.ben bebek konusunda pes ettim artık gerçekten uğraşacak gücüm moralim kalmadı.olmadı en son tüp bebek yaptırırım şimdilik hiçbirşey düşünmek istemiyorum.ikimizde güzel haberler vermeyi beklerken maalesef birimizin bile olmadı.kader..

canım çok üzüldüm ne diyim ya aynı sonucumuz evet benim de 0.100 çıkmış sanırım.olsun üzülme sen şimdi nasıl adet olucaz onu düşün bana progestanı henğz kesme dedi hemşirem bazen geç belli oluyor falan dedi zaten adet olacaksanız olursunuz dedi progestan geciktiriyo bazen ama yine de olursunuz dedi.ben de kesemiyorum öyle dediler diye ama bıktım hergün 2 defa fitil kullanmaktan.bir de benim aşılama günü lekelenmem olmuştu aynı lekelenme hsg çekildikten sonra da olmuştu o zaman 1 hafta gecikmişti adetim şimdi de öyle olabilir.ama bir yandan miğdem bulanıyor psikolojik de değil.ilaçlardan mı bilmem.atmak istiyorum vücudumdan herşeyi.ümidini kaybetme.ben de birdahaki ayı rapor çıkartmaya ayırıcam.1-2 ay sonra başlarız yine sanırım.eşim istersen 3 ay ara verelim hiç ilaç alma vücudun dinlensin biraz dedi sadece takip yaptırırız dedi.belki öyle yaparız.ama önce adet olmamız lazım.normalde 29-30 gün arası adet olurum bugün 34. gün

kızlar negatif çıkan ilk aşılamamın sonrasında adet olamıyorum henüz progestanı da bıraktırmadılar bikaç gün daha devam edin bazen sonradan belli oluyor bebek olabilir dediler zaten yoksa da progestana rağmen adet olursunuz dedi. ama ben artık tiksindim bu ilaçtan bırakmak istiyorum.bir de aşılama sonrası lekelenmem olmuştu çok az aynı şey rahim filmi çektirdiğim ay da olmuştu pembe kan gelmişti ve adetim 1 hafta gecikmişti şimdide ondan gecikicek sanırım.
bu arada miğdem bulanıyo.psikolojik de değil baya sabah akşam bulanıyo.içim şişti gibi hissediyorum yoksa bişey adet olmak istiyorum.yarın tekrar aricam hastaneyi.ama progestan kullananlar negatif sonuçtan sonra bıraktınız mı hemen ve ne zaman adet oldunuz?

ercelf ben adet oldum hatta bugun 3 gunum benım degerımde senınkı gıbı cıktı benım adetımın bana gıcıgı var nezamn tahlıl versem ertesı gun adet olurumyıne aynısı oldu bızde tedavıyı bıraktık artık nısanda tup bebek yaptıraagız cok uzuldum negatıf sonuc alınca cok agladım benımle aynı gun eltımde hamılelıkhaberı aldı nekadar zoruma gıttı bılemessın neden dıye cok sordum kendıme esım bılmıyorum benı uzmemek ıcın yoksa gercektenmı takmıyoum ben dıyor olursa olur dıyor allahın takdırı dıyor ama ben cok uzuluyorum onun baba olmamak ıcın hıc bır sorunu yok sorun benım allahım ınsallah tup bebege gerekkalmadan bızlerı sevındırsın mubarek cuma gunu yuzu hurmetıne en yakın zamnda ben ve benım gıbılerı sevındırsın allahım

arkadaşlar sizin için çok üzüldüm bende çok korkuyorum yarın sabah kan vericem hayırlısı Allah yardımcımız olsun bakalım ben ne yapıcam negatif çıkarsa yıkım olucam diye düşünüyorum ...........

canım ben bugün oldum adet.... bizde yaza tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz ama ben tüp bebek yaptırmaya çok korkuyorum.2.aşılamayı denesekmi denemesekmi acaba diyorum???? yaza kadarda hiçbişey yaptıramicaz çünkü vana dönüyoruz şimdi orda öğretmeniz.malum depremden dolayı orda hiç dr kalmadı.artık soğan suyu keçiboynuzu gibi şeylerle doğal yollarla denemeye devam olursa olur olmadı yaza kaldı artık herşey...umarım sende hamiş değilsen bi an önce adet olursun sıkıntısı çok biliyorum bende korktum acaba kistmi oldu yeniden diye ama neyseki bugün oldum.

nur cum kısmet değilmiş öyle düşünme bizim daha zamanımız varmış demekki neden diye isyan etme daha ne yaşadık ki Allaha şükür herşeye imkanımız oluyor doktorlar tedaviler eşin de destek oluyormuş kendini yıpratma bence.
nanuk arkadaşım hiç yıkım olucak deme zaten aşılamaya bu kadar ümit bağlamamalıyız normalle aynı şansımız ama umarım bu kadar negatiften sonra seninkisi pozitif olur.

eses canım belki de olur neden hemen tüp bebeğe ümit bağlıyorsun ki rahimin var yumurtalığın var tüpün de var olmaması için hiçbir neden yok zamana yay bence de doğal kürlerin mucizesine inanıyorum.herşey gönlünce olsun inşallah..

ben dün hastanemi arayıp hemşiremle tekrar konuştum adet günüm 4 gün gecikti hatta bugün 5 gün oldu.adet olmadım dedim progestana ne kadar daha devam edicem merak ediyorum dedim.benim için doktorumla konuştu.aşılamam da geç yapıldığı için ilaçları kesmiyoruz geç döllenme olabilir demiş.zaten adet olacaksanız olursunuz ilaçlar buna engel olmaz dedi.işte sadece geciktirebilir dedi.ayrıca kızlar ovulasyonun olmuş olması yumurtanın kiste dönüşmeyeceği anlamına gelmiyomuş sonradan da kistleşebilirmiş.ama yine de kist de olsa adet olursunuz dedi.yani şuan hiçbirşey belli değil.kist de olabilir bebek de olabilir.ama geçen ay tutmadığında da kistim vardı ovitrelle nin 10. gününde adetim gelmişti.şuan progestandan dolayı gecikiyordur.benim bebek olduğuna dair pek bir ümidim yok.ama yine de 1 hafta kadar daha adet olmazsam kanda bakılıcak yine.

kızlar çok canım sıkkın adetimi 1 hafta geçti hala adet olmadım aranızda progestan kullanmasına rağmen adet olan var mı?
doktorum ilacı kestirmiyor salı günü tekrar kan vericem.hiç ümidim yok geç döllenme olabileceğinden ama mecburum en ufak bir ihtimal bile varsa diye progestanı vajinal olarak kullanmaya devam ediyorum.çok bel ağrım var ağlicam şimdi çok moralsizim.bu durum çok sıkıcı bebek mi var kist mi var ne halt olduğu belli değil.....

sonunda adet oldum kızlar progestanla 5 günlük gecikmenin sonunda... ilk aşılama maceramda böylelikle son buldu.herkese rabbimden hayırlısını diliyorum.birdahaki ay rapor çıkarttırıcam ilaçlar ve iğneler için zeynep kamilde.önümüzdeki ay ilaç kullanmayı da düşünmüyorum dinlenmek istiyorum.sonra yola devam inşallah.

merhaba arkadaşlar,bende bu ay doktoruma söyleyip aşılama isteyeceğim.inşallah olur.yalnız bişey soracağım aşılama fiyatları nekadar acaba.benim gittiğim hastane 400tl istedi.sizler nekadara yaptırdınız.

benim gittiğim yerde 500$ dediler:18:

Kızlar benim aşılamadan sonra 14. günüm bugün idrar testi yaptım maalesef negatif çıktı.Buna rağmen kan testi yaptırmalımıyım sizce?Çok üzgünüm

arkadaşlar bende hamile kalamadım olmadı artık vaz geçtim herkez için hayırlısı olsun Allah yardımcımız olsun

slm arkadaşlar bugün aşılamanın 14. günü idrar testim negatif çıktı çok moralim bozuk idrarda çıkmaz diyorlar ama kan testi yaptırmaya korkuyorum

niye hepimizin aşılamaları negatif oluyo????? ben artık bu dr larada güvenmiyorum paraları bayılalım durmadan aşılama yaptıralım diye bi üç kağıt çeviriyorlar bence hiçbirimizin tutmaması şaşırtıcı değilmi?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…