kızlar günaydın hepinize hayırlı bir hafta diliyorum. ben bişey sorucaktım sizler aşılamadan kaç gün sonra test yaptınız.benim bugün 12. günüm ovitrelle nin de 14. günü.doktorum aşılamanın 14. günü test yapabilirsin dedi ama ben 1 gün erkene alıp yarın yapsam mı acaba önce evde gebelik testi yapıp idrarda bakmak istiyorum.varsa çıkar mı iğnenin üzerinden 15 gün geçmiş olacak.
gunaydın ercelf bugunde tık yok ablamın dedıgıne gore degerım hamılelık gosterıyor ara ara kasıklarıma sancı gırıyor akıntımda sarı ve uzuyor ben protesteron vajına jelı kullandım omu acaba boyle yaptı bılmıyorum neyse artık cumartesıyı bekleyecem senınde ınsallah sonucun hayırlı cıkar bızle paylas olurmu canım
Aşılamanın ertesi gününden saymak üzere 12.gün test yaptır deöişti bana doktor. Ve pozitif çıktı. Ama üçüz olduğu için mi çıktı hemen bilemiyorum. Bence yaptır, neden bilmem bana sen de hamileymişsin gibi geliiyor. :)
canım bu arada benim de dış gebelik en büyük korkum Allah göstermesin ona da bişey olursa tüpsüz kalamayız artık kendimiz hamile gerçi onun da çaresi tüp bebek ama yine de korkuyorum sana ne zaman belirti verdi yoksa doktor kese rahimde görünmeyince mi anladı.kaybetme aşamasına nasıl geldin tüpünü geç mi farkedildi?
bugün 12. gün daha adet olmadım insallah hamileyimdir sabırsızlıkla bekliyorum:))))
bugun test yapıp ii haber vercek kimse yokmu??????????????
benim dün 12.günümdü idrar tahlili yaptım çıkmadı.dr ayın 11 inde kan testi yap idrarda çıkmaz yapma demişti bakalım ona güveniyorum bugün 13.günüm sabah kan verdim.adetimin 28.günü normalde hiç şaşmaz daha olmadım ama güvenemiyorum çünkü bu ilaçlar benim feleğimi şaşırttı hangisi gebelik belirtisi hangisi ilaç etkisi hangisi adet belirtisi karar veremiyorum artık neyin ne olduğuna çünkü bir gün içinde çok farklı şeyler yaşıyorum.hatta benim aşılamadan hiç ümidim yok ama hala adet olmadığım için acabamı demeye başladım 12. günde idrarda çıkmamasıda normalmi acaba yani hamilelik varsa tabii.... sen ne zaman kan testi yaptıracaksın nanukcum??
nadidem nezaman aşılama yaptırdın sen ve idrar testiyle mi öğrendin 12.günde sonucu bende aşılama yaptırdım da bugün 8.günüm
15. gün cumartesi benim doktorum öyle söyledi bikaçgün daha sabretcem ama kanda çıkar diyorlar ben korkuyorum tahlil vermeye son güne kadar bekliycem idrarda adet geçmeden çıkma ihtimali düşükmüş:)))
umarım canım dünkü yaptığım idrar testi yanlıştır.valla yarın nasıl olcak her an adet olucam diye ödüm patlıyor.bu arada ercelfi merak ediyorum onla aynı gündü sonucumuz noldu acaba??? umarım hepimizin hayatında iyi şeyler olur...
Kızlar hepinizi merakta bıraktığım için çok özür dilerim ama iç açıcı bir haber alamadığım için elim gitmedi bilgisayara.kan testimin sonucu negatif.
sabah idrar testi falan yapmadan gidip kan verdik tedavi gördüğüm merkezde onlar biz sizi ararız dediler eve döndüm öğlenden sonra aradılar 0.100 küsür gibi bişey çıkmış beta.şuanda kanda gebelik yok gözüküyor dedi hemşirem ama progestanı da östrojen bantını kullan 1-2 gün daha devam edelim bazen geç belli oluyor dedi.
zaten adet olacaksanız ilaçlara rağmen olursunuz dedi.ama çok gecikir de adet olmazsanız gelin yine dedi.
öyle işte.üzüldüm baya.ümitliydim yani.adet de olmadığım için.ama progestan yapıyo biliyorum hala adetten haber yok.bilmiyorum napıcaz bundan sonra.yani heralde pazartesiye kadar adet omayı beklerim olmazsam yine giderim.herşeyin hayırlısı ne diyim.umarım kötü bişey olmaz da bebek yoksa adetim başlar.ama ilaçları da bıraktırmadı ümidi mi var ki ben de anlamadım.ama benim ümidim yok.sözün bittiği yerdeyim.birdahaki ay ilk iş rapor çıkartmak hem 1 ay tedaviye ara vermiş olurum.sonra yine yolumuza devam ederiz.
ilk ve son aşılamam oldu bu da heralde.olmayınca aşılama da olsan tüp de yaptırsan olmuyor işte. zaten eşimde problem yok 1 kez doğal gebe kaldım sırf aklımda kalmasın acaba daha mı iyi olurdu dmeyeyim diye yaptırdım şu aşılamayı.ama birdaha yumurtam gelişince doğala bırakıcam heppp zaten rabbim doğal bi düzen kurmuş sistemini oturtmuş.şimdilik bu kadar canlarım.yine de düşünmeden edemiyorum çektiğim ağrılar sancılar geç yerleşen bir bebek mi acaba diye ama 50 -100 olurdu yada 20 falan olurdu hcg bişey olurdu dimi.Allahtan ümit kesilmez.sabahtan beri eşim gözümün içine bakıyor.iyi ki o var.onu çok seviyorum.o birkaç aya olacağına çok inanıyor.
ben de yine bir yıkımın arkasından karar verdim bu kadar ümit bağlamicam bu işe.zamanı var sanırım olacaktır.üstüne düşmicem yine olucam tedavimi ilaçlarımı içip kontrollerime gidicem ama bir yumurtaya ümit bağlayıp büyüdü mü büyümedi mi diye kendimi strese sokmicam.eşimle de istediğim zaman birlikte olucam.daha 26 yaşındayım.nasipse olucaktır.
hepinizi çok seviyorum.yazdıklarınızı okuyunca çok mutlu oldum.kendinize iyi bakın.
test yanlış olma ihtimalı olabilir en iyi sonuç kan ama bazen onda bile pozitif oldugu halde negtif çıkma ihtimali varmış ama çok düşük bir ihtimal hayırlı haberlerini bekliyoruz canım sen yarın alcaksın sonucunu insallah tutunmuştur bebişin bende diken üstündeyim olcak gb agrım oluyo geçiyor sonra gene cumartesi olsa hemen sabah kan vericem hakkımızda hayırlısı
Kızlar hepinizi merakta bıraktığım için çok özür dilerim ama iç açıcı bir haber alamadığım için elim gitmedi bilgisayara.kan testimin sonucu negatif.
sabah idrar testi falan yapmadan gidip kan verdik tedavi gördüğüm merkezde onlar biz sizi ararız dediler eve döndüm öğlenden sonra aradılar 0.100 küsür gibi bişey çıkmış beta.şuanda kanda gebelik yok gözüküyor dedi hemşirem ama progestanı da östrojen bantını kullan 1-2 gün daha devam edelim bazen geç belli oluyor dedi.
zaten adet olacaksanız ilaçlara rağmen olursunuz dedi.ama çok gecikir de adet olmazsanız gelin yine dedi.
öyle işte.üzüldüm baya.ümitliydim yani.adet de olmadığım için.ama progestan yapıyo biliyorum hala adetten haber yok.bilmiyorum napıcaz bundan sonra.yani heralde pazartesiye kadar adet omayı beklerim olmazsam yine giderim.herşeyin hayırlısı ne diyim.umarım kötü bişey olmaz da bebek yoksa adetim başlar.ama ilaçları da bıraktırmadı ümidi mi var ki ben de anlamadım.ama benim ümidim yok.sözün bittiği yerdeyim.birdahaki ay ilk iş rapor çıkartmak hem 1 ay tedaviye ara vermiş olurum.sonra yine yolumuza devam ederiz.
ilk ve son aşılamam oldu bu da heralde.olmayınca aşılama da olsan tüp de yaptırsan olmuyor işte. zaten eşimde problem yok 1 kez doğal gebe kaldım sırf aklımda kalmasın acaba daha mı iyi olurdu dmeyeyim diye yaptırdım şu aşılamayı.ama birdaha yumurtam gelişince doğala bırakıcam heppp zaten rabbim doğal bi düzen kurmuş sistemini oturtmuş.şimdilik bu kadar canlarım.yine de düşünmeden edemiyorum çektiğim ağrılar sancılar geç yerleşen bir bebek mi acaba diye ama 50 -100 olurdu yada 20 falan olurdu hcg bişey olurdu dimi.Allahtan ümit kesilmez.sabahtan beri eşim gözümün içine bakıyor.iyi ki o var.onu çok seviyorum.o birkaç aya olacağına çok inanıyor.
ben de yine bir yıkımın arkasından karar verdim bu kadar ümit bağlamicam bu işe.zamanı var sanırım olacaktır.üstüne düşmicem yine olucam tedavimi ilaçlarımı içip kontrollerime gidicem ama bir yumurtaya ümit bağlayıp büyüdü mü büyümedi mi diye kendimi strese sokmicam.eşimle de istediğim zaman birlikte olucam.daha 26 yaşındayım.nasipse olucaktır.
hepinizi çok seviyorum.yazdıklarınızı okuyunca çok mutlu oldum.kendinize iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?