selam arkadaşlar bende 12 aralık pazartesi ılk aşılamamı oldum 26 da bellı olcak bakalım hayırlısı
Selam arkadaşlar Sonuç bekleyen herkese bol şanlar öcelikle , benimde aşılamam 12 aralıkta yapıldı ve bende 26 sında sonuc alacagım sementina sende ege universitesindemisin merak ettim hatta o gun orada karsılasmıs olabilir miyiz diye aklıma takıldı :) topigi acan arkadas bi liste yapsak kimler beklemede kimler sonuc almış liste sekilnde gorsek, nacizane fikrim :) umarım sonuc bekleyen herkes için olumlu ve hayırlı sonuclar alırız.
canım geç yumurtlamış olman geç adet olacağın anlamına gelir zaten çatlatma iğnesinden sonra 14 gün geçmesi gerekiyor eğer tutmamışsa en erken 12 gün sonra filan adet belirtilerin başlar. ama inşallah tutat kaç mm iken çat. iğnesi yapıldı kaç saat sonra aşılama oldun?
yumurta 22mm ken çatlatma iğnesi yapıldı ve 20 saat sonrada aşılamam yapıldı 2.aşılamamın yapıldığı günde yumurtamın çatlMIŞ OLDUĞUNU GÖRDÜK
selam kızlar...yarın kontrolüm var 5 gündür puregon 300 vuruyorum kendime.bakalım yumurtalarım ne alemde...merak ediyorum acaba büyüyecekler mi ki..sanırım daha iğnelere devam ederim..bakalım hayırlısı...
sementinaa hadi tutarrrr inşallah kuzummm hakkında hayırlısıııııı stres yapma ve bol bol dinlennnn
moonlıght başladın demek hadi hayırlsııı arkadaşım inşallah tutarrrr bol bol dua ett meryem suresini oku Bebeciğin sımsıkı tutunsun annesine hayırlı haberler verirsin inşallahh.
hadi hakkında hayırlıısı canım benim takılma sen inceliğe kalınlığa Allah ol desin yeter ki....ilk defa duydum östrojen bandınııı o yüzdenn bişey diyemiyorum canımhayırlı haberlerle gel inşallah....
yumurta 22mm ken çatlatma iğnesi yapıldı ve 20 saat sonrada aşılamam yapıldı 2.aşılamamın yapıldığı günde yumurtamın çatlMIŞ OLDUĞUNU GÖRDÜK
Selam arkadaşlar Sonuç bekleyen herkese bol şanlar öcelikle , benimde aşılamam 12 aralıkta yapıldı ve bende 26 sında sonuc alacagım sementina sende ege universitesindemisin merak ettim hatta o gun orada karsılasmıs olabilir miyiz diye aklıma takıldı :) topigi acan arkadas bi liste yapsak kimler beklemede kimler sonuc almış liste sekilnde gorsek, nacizane fikrim :) umarım sonuc bekleyen herkes için olumlu ve hayırlı sonuclar alırız.
selam arkadaşlar bende 12 aralık pazartesi ılk aşılamamı oldum 26 da bellı olcak bakalım hayırlısı
östrojen bandı böyle bişe demekk çok iyiymiş ama inşallah gerek kalmazz hiçbirşeye canımmm benimm buraya hamileyimm diyeee yazdığın o gün gelirr inş.Hayırlısıı hakkında ben aşılamamı yaptıramadım amaa sizin güzel haberlerinizi bekliyorummmmteşekkürler canım östrojen bantı şeffaf renkli bişey kalçaya yapıştırılıyor ordan deri altına östrojen enjekte ediyor ve rahim duvarını kalınlaştırıyor.ağızdan tablet olarak da alınabiliyor tabi.benim geçen ay biraz inceydi bakalım bu ay henüz vermedi pazartesi günü bakıcaz incelik görürse verir.bir de bir çay duydum iyi geliyomuş onu aldım içiyorum tamamen bitkisel ünlü bir aktardan getirttim.
ay benimkide bakar dimi aşılamadan önce yumurta çatlamış mı diye çok heyecanlıyım ve ümitliyim.içim kıpır kıpır. öncelikle tabiki bir yumurtam gelişsin de hayırlısıyla..
burdaki herkesin HAMİLEYİMMMM diye bas bas bağırmasını istiyorum...İNŞALLAH...başaracağız kızlar inşallah...
sinemcim hadi hayırlsııı ee ne durumdasın peki ağrın sızın varmı belirtiler ne alemdee
cnm tşk ederim ama benim sadece adet belirtilerim var başkada bişey hissetmiyorum sadece 3günüm kaldı ama heran adet olacakmışım gibi belim çok ağrıyor artık olmazsada kısmet dicez önümüzdeki ay tüp bebeğe başlıcaz ama inşallah bir mucize olur galiba ilk sonuç alıcak kişi benim bu topikte diğer arkadaşların kaç gün kaldı acaba inşaallah hepimiz güzel haberi alırız
ercelf canım, benim iğnelerimin bugün 6.günü...75 mg vuruyorum , aynı dozda devam dedi doktor bugün kontrolde..puregon 300 benimkinin adı.göbekten vuruyorum.bir kutuda 5 iğne var.bir kutusu 200 tl.ben bugün ikinci kutuya geçtim.cumartesi yine kontrolüm var.doktorum en geç çarşamba günü aşılamamın yapılacağını söyledi.ya salı ya çarşamba...sağ tarafımda bir tane yumurtam gelişiyormuş.başka yok.ben de korktum.bir yumurta yeter mi dedim.yeter dedi.inşallah...iki kez aşılama yapmıyorlarmış.onu da sordum.fiyat farkı olur dedi...bir de fark etmezmiş 1 aşılama yeterliymiş.valla bilmiyorum inşallah tutar...korkmaya başladım...tarih yaklaştıkça korkum artıyor..offff...ALLAH hepimize sağlıklı hayırlı bebekler versin tez zamanda..hep dua ediyorum hepimiz için kızlar...
kızlar busabahta adet olmadım bugünü saymazsak kaldı 2 gün çok heycanlanıyorum acaba idrar testi yapsam çıkarmı yapmayada korkuyorum pazar günü yaparım eğer adet olmazsam lütfen dua edin çok az kaldı hepimizin yüzünü güldürsün rabbim
canımmm eğer erken gebelik testin varsa çıkar yoksa elindeki test 20mm e uyarlıysa ondada silik bir çizgi çıkabilir belki...cnm benim 2kez aşılama oldu oyüzden hangini sayıcağımı bilmiyorum 5aralık pazartesi olmuştu en son siğeride 3aralıkta çıkarmı acaba bilmiyorumki
sinemcim prolaktinini ölçtürdünmü süt hormonunu prolaktin olabilir....
moonlıgt canım inşallahh bebişin olur inşallah fazla bekletmez seni kist falan hikaye Rabbim ol derse olacak Allahın izniylee
canım neler yaptın merak ettim seni ne durumdasın şimdiRabbim sana hayırlı evlatlar nasip en güzelinden inşallah....
safiyee canımmm 8 yıldan sonra gelecek olan bebik tatlı olur inşallahh seninde bebeğin gelecek ve bağrına basacaksın Allahın izniyle
Canımm yılın son ayı sanada şans getirsin inşallah hayırlısı bakalım hemencecik tutar inşallahhh gelsin bakalım yavrucuklar.
2 kez aşılamayı bende yeni duydum demekki öyle olması gerekmiş o anda :44: hapta büyütüyor aslında ama o bünyeden bünyeye değişiyormuş vardır doktorun bir bildiğiii hakkında hayırlısı arkadaşım
oesennn ne alemdesin kuzmmmm inşallahh gelir bebikinnnnnnnnn
günler çabuk geçiyorr ne güzel aşılamalar olmuş arkasıda hemen gelsin inşallahhh
maalesef canım kan tahlili yne negatif. artık ocak ayı adetimle birlikte tüp bebek tedavisine tekrar başlayacağız. allah nasip ederse tabi. hayırlısı olsun bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?