Benim manyak da sevgili yapıyor, onu anlatıyor bana ama ben seviniyorum bile hatta sürsün, devam etsin diye dua ediyorum. Bakıyor ki benden istediği tepkiyi alamıyor, bu sefer de bana sarıyor. Yok sevgilin mi var, şunla mı görüştün diye başlıyor adam. Ve ilişkileri de hep başarısız oluyor. Açık açık sorsam itiraf da edemiyor, kem küm ediyor. Hatta birinde delirtti beni, ben senin kız arkadaşın değilim diye çemkirdim. Bir inkarlar, bir savunmalar göreceksin, sanki ben gelin güvey oluyorum. Güya arkadaş ama hiç arkadaş gibi davranmıyor, darladıkla darlıyor ya.Bizim ortaokuldan bi çocuk vardı saplantılıydı
Aynı semtte oturuyorduk haliyle
Kapıma kadar takip ediyordu
Kızdım hatta amcasının oğlunu dövdüm haber getiriyo diye
Anlamadılar
Şaka maka baktım lise bitiyo bunlar hala bizim oralarda geziniyo
Dedim bana bak sabrımı taşırma laftan anladığın yok ben bir ömür seni ve saçma sapan arkadaşlarının takibini çekemem, beni buna mecbur etme seni bu sokağa giremeyecek hale getirirler istersem
Yedi manyak bi süre rahatladım
Sonra tamam takip etmeyecem askere gidip dönünce Çekirge'yi istemeye gidecem dediğini duydum
Dedim akla gel, sanki bizim kapıdan içeri girebilir de çiçek çikolata hayali kurmuş
Sonra ben sözlendim ( Şu an da 4 yıllık evliyim )
O karalar bağladı arabeske bağladı hatta hala bekar, sebebini bilmiyorum ben değilimdir herhalde
Bazı insanlar garip sen selam vermezken onlar kendi kendine gelin güvey olur
Hiç muhatap olma benceBenim manyak da sevgili yapıyor, onu anlatıyor bana ama ben seviniyorum bile hatta sürsün, devam etsin diye dua ediyorum. Bakıyor ki benden istediği tepkiyi alamıyor, bu sefer de bana sarıyor. Yok sevgilin mi var, şunla mı görüştün diye başlıyor adam. Ve ilişkileri de hep başarısız oluyor. Açık açık sorsam itiraf da edemiyor, kem küm ediyor. Hatta birinde delirtti beni, ben senin kız arkadaşın değilim diye çemkirdim. Bir inkarlar, bir savunmalar göreceksin, sanki ben gelin güvey oluyorum. Güya arkadaş ama hiç arkadaş gibi davranmıyor, darladıkla darlıyor ya.
Olmuyorum, inan 5 mesaj atıyorsa bazen hiç cevap vermiyorum bazen geçiştiriyorum, eskiden aramız iyiydi. Fakat artık ben değiştim, ama o anlamıyor bir türlü. Bambaşka bir hayatım var artık ve artık onunla geçirecek boş zamanım yok. Ki zaten kişiliklerimiz de uyuşmuyor artık. Bilirsin yani, ergenken görüştüğün birçok kişiyle yetişkinken görüşmeyebilirsin.Hiç muhatap olma bence
İster sevgili yapsın ister tek olsun
Ben hiç görüşmediğim halde yakamı zor kurtardım, siz bir de arkadaşmışsınızOlmuyorum, inan 5 mesaj atıyorsa bazen hiç cevap vermiyorum bazen geçiştiriyorum, eskiden aramız iyiydi. Fakat artık ben değiştim, ama o anlamıyor bir türlü. Bambaşka bir hayatım var artık ve artık onunla geçirecek boş zamanım yok. Ki zaten kişiliklerimiz de uyuşmuyor artık. Bilirsin yani, ergenken görüştüğün birçok kişiyle yetişkinken görüşmeyebilirsin.
Bakalım son çare o olacak artık.Ben hiç görüşmediğim halde yakamı zor kurtardım, siz bir de arkadaşmışsınız
Hat değiş ya da onu engelle
Okuma bile yani, 404 gibi olur yoksa iyice
Ne kadar rahat anlatmışsınız. Ben korkardım sanırım yerinizde olsam. Allah korusun sizi ondan.Var, bir tanesi de benim başımda. Mesajlarına cevap vermiyorum, aradığında açmıyorum, küsüyor kendince, terkediyor beni.Ama bumerang gibi çıkış yok, her defasında geri dönüyor adam ya. Aşk hayatımı sorguluyor, sürekli ama sürekli benden şikayetçi ama bir türlü vazgeçmiyor. Hayır bu kadar şikayetçiysen birinden görüşmezsin di mi? Ama yok, ne yardan ne serden geçiyor bu herif Çok hastalıklı bir sevgi anlayışı var ya, zaten ben normalde de fazla ilgiye gelemem hele de bu istemediğimden birinden geliyorsa tüm tiksiniyorum. Ya tersleyeceğim falan ama korkuyorum biraz da konu sahibi gibi. Valla ben de takipteyim, tememlli küstürmenin yolu var mıdır bilen varsa yazsın.
Kaç senedir başımda, ilk dehşet anlarını atlattım. Artık daha çok bıkkınlık ve ani sinirlenme durumları oluyor. Bence de korusun beni ondan.Ne kadar rahat anlatmışsınız. Ben korkardım sanırım yerinizde olsam. Allah korusun sizi ondan.
Muhatap olma ..
Uzak dur. .
hayflanmak yerine niçin karşına alıp çok ciddi bir şekilde tek bir hareketinde savcılığa tacizde bulunduğuna dair şikayette bulunacağını söylemiyorsun?
hayır anlamıyorum keskin ve net olduktan sonra yüz bulamaz kimse vardır elbet bir taviz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?