Şube değiştirdim hocamı değiştirdim sınıf değiştirdim bu kez oda şube değiştirmeye kalkmış ama hocayı uyarmıştım hoca gitmesine izin vermemiş orası dolu filan demiş.
fakat bu kez de otobüs duraklarımda beklemeye başladı.
Bizim ortaokuldan bi çocuk vardı saplantılıydı
Aynı semtte oturuyorduk haliyle
Kapıma kadar takip ediyordu
Kızdım hatta amcasının oğlunu dövdüm haber getiriyo diye
Anlamadılar
Şaka maka baktım lise bitiyo bunlar hala bizim oralarda geziniyo
Dedim bana bak sabrımı taşırma laftan anladığın yok ben bir ömür seni ve saçma sapan arkadaşlarının takibini çekemem, beni buna mecbur etme seni bu sokağa giremeyecek hale getirirler istersem
Yedi manyak bi süre rahatladım
Sonra tamam takip etmeyecem askere gidip dönünce Çekirge'yi istemeye gidecem dediğini duydum
Dedim akla gel, sanki bizim kapıdan içeri girebilir de çiçek çikolata hayali kurmuş
Sonra ben sözlendim ( Şu an da 4 yıllık evliyim )
O karalar bağladı arabeske bağladı hatta hala bekar, sebebini bilmiyorum ben değilimdir herhalde
Bazı insanlar garip sen selam vermezken onlar kendi kendine gelin güvey olur
Gönülden söylüyorum aminnnnnnKaç senedir başımda, ilk dehşet anlarını atlattım. Artık daha çok bıkkınlık ve ani sinirlenme durumları oluyor. Bence de korusun beni ondan.
Bana da arkadaşları ve o dövdüm dediğim amcasının oğlu 'yenge' diye bağırıyolardı, ondan dövdüm zaten daha ortaokuldaykenAy abla yaseninki daha fenaymış.
Bu bide her şeyi yapıyor herkese irem benim sevgilim diyor sonra da sen niye kendine mana çıkartıyon diyor yaamacı sanki beni elde etmek değil de beni delirtmek gibi
bu saplantılı tiplere bi çözüm bulunamıyorum adamların kafası geri işte ne desen hep iyi güzel anlarlar .
Yardım alabileceğin kimse yok mu ?
Abi baba kuzen dayı vs ?
Ben başkasından hoşlanıyorum aklımda birisi var diyorum. Sen niye kendine mana çıkartıyon ben seni istemiyorum kiii diyor aradan 2 gün geçiyor oh diyorum bu kez duyuyorum ki yine birilerine irem sevgilim geçen buluştuk vs kafadan hikayeler atmış.
Şizofren sanırım
Bana da arkadaşları ve o dövdüm dediğim amcasının oğlu 'yenge' diye bağırıyolardı, ondan dövdüm zaten daha ortaokuldayken
Kendi yalanlarına kendileri inanıp çevresini de inandırıyorlar ne yengesi maymuncuklar
Anlamıyo bu tipler, kaç görme mümkünse
senin erkek arkadaşın gitsin dövsün bunu valla yoksa ben dövcem bu ne böyle benim içim bunaldı be .
Ailenize bir an önce haber verin. Saplantılı bir hal almış davranışları. Kendi kendine gelin güvey olmuş.
Allah korusun size zarar vermeye kalkar. Hergün tv de neler görüyoruz.
Yanına tanıdığın birini al ve sevgilim diye tanıştır onunla ve ortak arkadaşlarınızla,
Bence iyi bi plan olabilir denemende fayda var
Onu denedim zaten ya. Bu kez çocuğun yolunu kesmiş cocukta bunu baya hırpalamış ertesi gün geldi yine aynı. kafasında bi hayal kurmuş ona inanıyor
Ayrıldım aileme de söyledim bakın ararsa açmayın ben köşe bucak kaçıyorum diye. Hatta abim tehdit bile etti bu kızın bi daha yanında görürsem bu şehirde barındırmam seni diye. Ama hala anneme annecimli mesaj atmalar filan devam ediyor. ama sonuç olarak kurtardım yakamı bengeçen gün anneme annecim çok sıkıştım kredi kartımı ödeyemedim bi 250 verebilir misiniz demiş annemde bir güzel ben elin oğluna niye para vereyim diye paylamış bi daha aramadıı
Sürekli terslemek de çözüm değil bu kafa yapısındaki insanlara daha caydırıcı çözümler üretmeniz lazım.Bende ondan korktum zaten,geçen gün kursta şakayla karışık arkadaşıma ya iremis benim bakma naz yapıyor zaten başka seçeneği yok kara toprak orda gibi bir şey demiş :/
Abim var ama oda çok çok katıdır hani duysa ciddi yerlere gider boyutu. O yüzden biraz çekindim açıkcası söylemeye. Amcam var oda genç olduğu için onunla konuştum oda konuştu o kişiyle abi vallahi uzak duruyorum bi daha duymayacaksın filan demiş. dün annemde geldi kursa oda baya azarladı ona da aynı sözü vermiş. ama sabah yine twitter üzerinden mutluluk iremisdir filan yazmış... Kursa gitmiyorum karşılaşmayım diye.
Ay yok artık. Ne kadar utanmaz bi adam. İyyy. Valla iğrenç ya. Yüzsüz desen ondan bile fazla bu. Püh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?