Yılışık erkek arkadaş sorunu ....

bu saplantılı tiplere bi çözüm bulunamıyorum adamların kafası geri işte ne desen hep iyi güzel anlarlar .

Yardım alabileceğin kimse yok mu ?
Abi baba kuzen dayı vs ?

Ay abla ya seninki daha fenaymış.
Bu bide her şeyi yapıyor herkese irem benim sevgilim diyor sonra da sen niye kendine mana çıkartıyon diyor ya amacı sanki beni elde etmek değil de beni delirtmek gibi

Ay abla ya seninki daha fenaymış.
Bu bide her şeyi yapıyor herkese irem benim sevgilim diyor sonra da sen niye kendine mana çıkartıyon diyor ya amacı sanki beni elde etmek değil de beni delirtmek gibi
Bana da arkadaşları ve o dövdüm dediğim amcasının oğlu 'yenge' diye bağırıyolardı, ondan dövdüm zaten daha ortaokuldayken
Kendi yalanlarına kendileri inanıp çevresini de inandırıyorlar ne yengesi maymuncuklar
Anlamıyo bu tipler, kaç görme mümkünse

bu saplantılı tiplere bi çözüm bulunamıyorum adamların kafası geri işte ne desen hep iyi güzel anlarlar .

Ben başkasından hoşlanıyorum aklımda birisi var diyorum. Sen niye kendine mana çıkartıyon ben seni istemiyorum kiii diyor aradan 2 gün geçiyor oh diyorum bu kez duyuyorum ki yine birilerine irem sevgilim geçen buluştuk vs kafadan hikayeler atmış.
Şizofren sanırım

Yardım alabileceğin kimse yok mu ?
Abi baba kuzen dayı vs ?

Abim var ama oda çok çok katıdır hani duysa ciddi yerlere gider boyutu. O yüzden biraz çekindim açıkcası söylemeye. Amcam var oda genç olduğu için onunla konuştum oda konuştu o kişiyle abi vallahi uzak duruyorum bi daha duymayacaksın filan demiş. dün annemde geldi kursa oda baya azarladı ona da aynı sözü vermiş. ama sabah yine twitter üzerinden mutluluk iremisdir filan yazmış... Kursa gitmiyorum karşılaşmayım diye.

senin erkek arkadaşın gitsin dövsün bunu valla yoksa ben dövcem bu ne böyle benim içim bunaldı be .

kurtulmayı bana da nasip etsin Allah

Ailenize bir an önce haber verin. Saplantılı bir hal almış davranışları. Kendi kendine gelin güvey olmuş.
Allah korusun size zarar vermeye kalkar. Hergün tv de neler görüyoruz.

senin erkek arkadaşın gitsin dövsün bunu valla yoksa ben dövcem bu ne böyle benim içim bunaldı be .

Ay o daha erkek arkadaşım değil bi hoşlanma evresi gibi. Ona da anlatıp kendimden uzaklaştırırım diye korktum açıkcası anlatamadım :/
Düşünsenize sigaraya cıkıyorum yangın merdivenlerine gelip montunu vermeye çalışıyor bağırıyorum kızıyorum kesiyor iki gün. sonra yine aynı :/

Ailenize bir an önce haber verin. Saplantılı bir hal almış davranışları. Kendi kendine gelin güvey olmuş.
Allah korusun size zarar vermeye kalkar. Hergün tv de neler görüyoruz.

Bende ondan korktum zaten,geçen gün kursta şakayla karışık arkadaşıma ya iremis benim bakma naz yapıyor zaten başka seçeneği yok kara toprak orda gibi bir şey demiş :/

Yanına tanıdığın birini al ve sevgilim diye tanıştır onunla ve ortak arkadaşlarınızla,
Bence iyi bi plan olabilir denemende fayda var

Yanına tanıdığın birini al ve sevgilim diye tanıştır onunla ve ortak arkadaşlarınızla,
Bence iyi bi plan olabilir denemende fayda var

Onu denedim zaten ya. Bu kez çocuğun yolunu kesmiş cocukta bunu baya hırpalamış ertesi gün geldi yine aynı. kafasında bi hayal kurmuş ona inanıyor

Onu denedim zaten ya. Bu kez çocuğun yolunu kesmiş cocukta bunu baya hırpalamış ertesi gün geldi yine aynı. kafasında bi hayal kurmuş ona inanıyor

Ooo o zaman aşmış bu kendini abini aileni devreye sokmalısın bence kendin halledemeyeceksin belli ki abine hastalık derecesinde olduğunu hayaller kurduğunu falan anlat ki onun söyleyeceği iftaraya kadar varabilecek sonuçların önüne geçmiş ol.

Ay yok artık. Ne kadar utanmaz bi adam. İyyy. Valla iğrenç ya. Yüzsüz desen ondan bile fazla bu. Püh.

Bende ondan korktum zaten,geçen gün kursta şakayla karışık arkadaşıma ya iremis benim bakma naz yapıyor zaten başka seçeneği yok kara toprak orda gibi bir şey demiş :/
Sürekli terslemek de çözüm değil bu kafa yapısındaki insanlara daha caydırıcı çözümler üretmeniz lazım.
Siz ters konuştukça o daha çok üsteleyecek aklısıra naz yaptığınızı düşünüyor.
Ailenize anlatın gerekirse ailesiyle görüşün. Polise şikayet edin.

Tam baş belası. .

Manya mıdır nedir. Ailenden birine anlat bu durumu duraklara goturup getirsinler seni. Allah korusun sana zarar vermeye kalkmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…