Yılışık erkek arkadaş sorunu ....

Evet sanırım en mantıklı çözüm bu. Olduğu gibi her şeyi anlatıp yardım isteyeceğim Zira artık bu takıntı beni korkutmaya başladı

Manya mıdır nedir. Ailenden birine anlat bu durumu duraklara goturup getirsinler seni. Allah korusun sana zarar vermeye kalkmasin

2 hafta önce filan abisi gelmişti kursa bana gelin adayı filan diyince bende öyle bi şey olmadığını anlattım zaten,abisi de çok şaşırdı evde sürekli hep beraberiz birlikteyiz gibi hikayeler anlatıyormuş. Konuştuk rahatsızlığımı söyledim ben konuşurum onla dedi ya konuşmadı ya da dizginleyemedi bende anlamadım ki

Evet sanırım polis en caydırıcı çözüm olacak.
Ya benimdir ya ölürün şakası bile olmaz

allah sabır versin en kısa zamanda kurtulursun inşallah

Olmayan seyleri olmus gibi anlatiyosa buyuk bi psikolojik problemi vardir canim dikkat et kendine. Bu adami gordun mu anneni falan ara direkt

Evet sanırım polis en caydırıcı çözüm olacak.
Ya benimdir ya ölürün şakası bile olmaz

Bu tipler kendi kafalarında kurduklarına o kadar inanırlar ki seni başkasıyla görse onu aldattığını düşünür
Polise mutlaka başvurun, bir müddet abiniz eşlik etsin size
Bu işin şakası yok

ne yılışığı?
adam bildiğin manyak, seni de sevgilisi sanıyor..
takmış sana kafayı.
o değil de çok tehlikeli olabilir bu tipler, biliyosun aşkına karşılık bulamadı şunu yaptı muhabbetlerini Allah korusun. Bence ailenle paylaş önlem alın

Aslında aileme söylemekten çekiniyordum biraz annem biliyordu ama abime söylemekten kaçınmıştım yorumlarınızdan birazda güç alarak konuştum bi süre abim getirip götürecek ve polise haber vereceğiz. böyle olmayacak yoksa.
ailene söyle destek al diyen herkese teşekkür ederim valla :/

Off cok zordur, ama bir telefon edinsen bence iyi olacak gerektiğinde kullanırsın yani böyle nereye kadar?!

bir de insan içinde bağır aşağıla bence ben öyle yapardım sanırım yapamaz bir daha.
yapardım sanırım değil öyle yapmıştım bir defa, sürekli serviste yanıma oturmak konusmak ıstıyordu indiğim yerde iniyordu aynı işyerleri binada çalışıyorduk farklı dükkanlarda neyse çıkışlar denk geliyor geliyordu yanıma kibarca konusuyordum bır bakıyorum konusmanın sonu hep bana geliyor, erkek arkadasım da vardı duysa kızacak neyse baya bagardım yani gıt bee pislik falan dıye tabı ben de rezıl oldum ama iki bagırmadan sonra uzaklastı hehee

İnsan içinde bağırmak bana sıradanlaştı artık rezil etmediğim yer kalmadı ki. kurs sokak duraklar otobüsler
Fayda yok nasıl bir yüzsüzlük anlamadım :ı
Bi ara aşırı bağımlıydım telefona o dönemde sattım bi daha da almadım ama sanırım bu hafta içi bi tane edinmem gerekecek. adam beni götürüp kesse bulamazlar

Bu durumda polise falan gitseniz artık olmaz mi yardım etmezler demi koruma.mi isteyeceksin ama sanki sapkkliga doğru gitmiş bu abin baban dayin falanbir konuşsalar erkek erkeğe nedir oğlum senin bu davranışın diye, çekinir belki

Sen bayağı bayağı yumuşak yüzlüsün. Avukat tanıdığın varsa akıl al da adamı korkut şikayetçi olucam diye. Bu ne be. Ben kemanı falan bırakır evden sışarı çıkamazdım. Ya da birilerine söyle bir güzel dövdürt salak mıdır nedir.

Çok dikkat etmelisin , konu başlığın hafif kalmış.
Olay yılışık arkadaş boyutunu fazlasıyla aşmış
Bir telefon edinmelisin.

şaka mı ? cok tehlikeli bir insan bu

Adam normal değil durduk yerde erde elini de tutmaya kalkıyor herkese sevgilim evlencez diyormuş dikkatli davranmak gerek aslında

Adam normal değil durduk yerde erde elini de tutmaya kalkıyor herkese sevgilim evlencez diyormuş dikkatli davranmak gerek aslında

Ay bak bugün kursa gittim amcam bıraktı adam kantinde oturuyor. biz ders arası yaptık merdivenlerde oturuyorduk dışarıda geldi ay üşümüşsündür sen diye montunu üstüme atıverdi manyak mısın be al sunu diye bağırınca amcam geldi ben o hasta olmasın diye yaptım diyor. yani adamın ne amcadan ne abiden korkusu var ailesinden birisi öğrenir bana bela olur filan hiç umrunda değil.
hafta içi bir telefon edinip,abimi götüreceğim en son çare belki dayak yiyince uzaklaşır abimde kaydını sildiririm onun o kurstan dedi kursta şikayetçi olursak silebileceğini söylemiş.

Ya bi salak için sertifika almama 1 sene kalmışken bırakmak istemiyorum kemanı :/
yarın abim arkadaşlarına dövdürecek bakalım inşallah uzak durur manyak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…