Yılışık erkek arkadaş sorunu ....

abiye dövdürmek iyi de küçükken olmaz mı o konular şimdi adam da kocaman olmuş abin de koca adamdır birde o sapik bıçak falan ile geziyorsan abimin yumrugundan hızlıdır bıçağı, abini riske etme walaha bilemedim ki bulasmak da kötü bu adama , yokmuş gibi davransan belki. Mesela ceket koydu omzuna kibarca yere düşür hiç bakma ona falan.

Biber gazını sıktı diye bir hırsız bir kadına dava açıp sanırım ki kazanmisti

Bu arkadas degil ki basina bela olmus laftan anlamaz bi sapik. Ben boyle adamlardan korkarim her sey beklenir bu takintili tiplerden. Ben olsam cok ciddi bir sekilde bir daha asla karsima cikmamasini yoksa sikayetci olacagimi soylerim

sert olun kesinlikle bu saygısızlık demek değil, mesafenizi koyun öyle el falanda sıkışmayın ne oluyoruz ya.. ileriye gider ya benimsin ya kara topragın mantığı bu tiplerden türüyor olabilir

arızalarda size denk gelmiş ...ne çektin be iremiiss

Aslında bende başta öyle düşündüm dövdürmek filan diye. Ama sabrım da bir yere kadar. görmezden geldikçe daha kötü oldu. daha cok inanıp daha çok saçma sapan hareketler yapıyor. ay napıcamı şaşırdım

sert olun kesinlikle bu saygısızlık demek değil, mesafenizi koyun öyle el falanda sıkışmayın ne oluyoruz ya.. ileriye gider ya benimsin ya kara topragın mantığı bu tiplerden türüyor olabilir

Valla ne kadar ciddi ne kadar değil bilemem ama işte arkadaşa şakayla karışık gönlü var naz yapıyor ya benle evlenir ya toprak orada gibi bir cümle kullanmış :/

Ay bide not olarak şuraya bırakayım olay ailesine kadar gitmişti abisi ile konuşmuştum.
Akşam üzeri annem ailesini de aradı babası bizi ilgilendirmez siz düşünün demiş,iyi köpek kuyruk sallamazsa erkek gelmez vs gibi laflar söylemiş.
Oğlanın niye böyle olduğunu şimdi anladım kızlar.
Ailecek normal değiller nasıl bir belaya bulaştım ya
Polise rahatsız ediyor diye başvursam ilgilenirler değil mi

Oda suç şimdi,taşısan bi dert taşımasam :/
Ben elektro sok tasiyorum ne yapayim nerede yakalanicam yakalansam ne olacak en fazla elimden alirlar para cezasi vsbende yine ayninisi alirim abiniz var sanirim soyleyin bence babanizada ailedeki abilere bir konussunlar belki geri adim atar konusmaya devam ederse ,en yakin arkadasim bana asik olmustu hakkimda diger arkadasimin annesine(ki saolsun.mudahle etmis bisey yapamadi) ben onu kaciricam demisti annem babam da cok severdi onu. Gercekten kotu bir durum neyseki konu kapandi hastalikli sevgiler cok zor ki sevgide degil takinti boyleleri evlendikten 3 ay sonra sıkılir

Ay evlenme düşüncesi tüylerimi ürpertti. Sevgiden çok hastalık gibi bir takıntı amaç gibi bence gözlerinde. Ve bu gerçekten tehlikeli boyutlara ulaşabiliyor tvde neler görüyoruz sevmedi öldürdüm sevdi öldürdüm gülmedi öldürdüm. Allah korusun valla. bakalım yarın abim kursa gelecek benle eğer abim gittikten sonra da yine aynı davranırsa dayak yicek daha da olmazsa polise gidicez. Zira annem ailesine ulaştı ailesi de normal değil ki. Babası dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek gelmez siz kızınıza sahip çıkın vs gibi cümleler kullanmış. En sonda xxx oğlum olabilir ama bunun için bi daha beni rahatsız etmeyin filan demiş. annemle şok olduk

İşin içinden çıkılmaz bi haldesin. Ya onunsun ya toprağın galiba tövbe tövbe

Adam saplantılı ve hasta
Olay sandığınızdan ciddi gözüküyor
Polise başvurun derim

ilk başlarda ısrarcı birisi biraz geçer demiştim ama gerçekten adam hasta çıktı. yarın bi abimde konuşsun bakalım eğer olmazsa ertesi gün polise gideceğim. umarım kurtulurum

Sonuç olarak şuraya polise verdiğimi üstüne adamın abimden dayak yediğini de yazayııım
Ve kursa bile gelmiyor günlerdir ne mesaj ne arama. Üstelik bugün ben girince sınıftan çıktı Kurtuldum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…