- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
evet hafta içi mutlaka bi tane edineceğim...
arızalarda size denk gelmiş ...ne çektin be iremiissAyrıldım aileme de söyledim bakın ararsa açmayın ben köşe bucak kaçıyorum diye. Hatta abim tehdit bile etti bu kızın bi daha yanında görürsem bu şehirde barındırmam seni diye. Ama hala anneme annecimli mesaj atmalar filan devam ediyor. ama sonuç olarak kurtardım yakamı bengeçen gün anneme annecim çok sıkıştım kredi kartımı ödeyemedim bi 250 verebilir misiniz demiş annemde bir güzel ben elin oğluna niye para vereyim diye paylamış bi daha aramadıı
abiye dövdürmek iyi de küçükken olmaz mı o konular şimdi adam da kocaman olmuş abin de koca adamdır birde o sapik bıçak falan ile geziyorsan abimin yumrugundan hızlıdır bıçağı, abini riske etme walaha bilemedim ki bulasmak da kötü bu adama , yokmuş gibi davransan belki. Mesela ceket koydu omzuna kibarca yere düşür hiç bakma ona falan.
sert olun kesinlikle bu saygısızlık demek değil, mesafenizi koyun öyle el falanda sıkışmayın ne oluyoruz ya.. ileriye gider ya benimsin ya kara topragın mantığı bu tiplerden türüyor olabilir
arızalarda size denk gelmiş ...ne çektin be iremiiss
Biber gazı da edin
Ben elektro sok tasiyorum ne yapayim nerede yakalanicam yakalansam ne olacak en fazla elimden alirlar para cezasi vsbende yine ayninisi alirimOda suç şimdi,taşısan bi dert taşımasam :/
Ben elektro sok tasiyorum ne yapayim nerede yakalanicam yakalansam ne olacak en fazla elimden alirlar para cezasi vsbende yine ayninisi alirimabiniz var sanirim soyleyin bence babanizada ailedeki abilere bir konussunlar belki geri adim atar konusmaya devam ederse ,en yakin arkadasim bana asik olmustu hakkimda diger arkadasimin annesine(ki saolsun.mudahle etmis bisey yapamadi) ben onu kaciricam demisti annem babam da cok severdi onu. Gercekten kotu bir durum neyseki konu kapandi hastalikli sevgiler cok zor ki sevgide degil takinti boyleleri evlendikten 3 ay sonra sıkılir
İşin içinden çıkılmaz bi haldesin. Ya onunsun ya toprağın galiba tövbe tövbe
Adam saplantılı ve hasta
Olay sandığınızdan ciddi gözüküyor
Polise başvurun derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?