yılışık erkeklerden bıktım...!!!

Bu olaydan sonra o soguk davraninca ben de onu suclamaya basladim, hani sen öyle biri degildin, neden yaptin gibi hep bu konuyu actim cünkü sandim ki o kisa öpüsmede onu hemen itmedigim icin sogudu benden, yani sanki beni hafif kiz gibi gördügü icin sogudu sandim (ama öyle biri olmadigi cok iyi biliyodu aslinda, cünkü cok uzun süre konustuk öncesinde görüsmeden). Dedigim gibi ben de beni hafif kiz sandi ondan sogudu korkusu ve düsünceleriyle, madem yanlis biseydi neden yaptin hani sen öyle biri degildin, beni kandirdin mi yani o kadar zaman dedim. O da "sende cok engel olmadin ona bakarsan" dedi ben cok üzerine gittikce bu konuda ve sanirim bu daha cok uzaklastirdi onu ya da bilemiyorum ya hic bisey anlamiyorum kafam karmakarisik bu konuda. Gerci sadece 3 saniyelik bi öpüsmeydi ve benim hayatimdaki ilk öpüsmemdi, zaten ben öyle heykel gibi durdum hic dudaklarimi hareket dahi ettirmedim, zaten sok olmustum bi anda öpünce

Bebek, sen adamın taa yurtdışına gelip de buluşma isteğini sebepsiz yere geri çevirmiş bir insan değil misin? Hiç mi duymadın fazla nazın aşık usandırdığını? Kalbinin kırık olduğunu anlıyorum ama oraya takılı kalırsan da, takılı kalmandan başka bir şey geçemeyecek eline, ya dicen ki öyyk öpmesini istemedim ama beni öptü iyi ki ikinciye izin vermedim ve ittim, ya da dicen ki bundan sonra hayatıma giren ve ilgi duyan erkeklere karşı bu kadar ani ve kesin hareketler yapmıcam. Başka türlü nasıl kalp kırığını düzelteceksin ki canım? Bak yaş 27

Son düzenleme:
nerede bulusuyorsunuz kı dudagına yapısmak ıstıyor?
nasıl sekılde oturuyorsunuz mesela, nasıl sarılmak ıstıyor?

bir insanla karsı karsıya oturdugun zaman nasıl sarılabılır veya öpmek ıster?
iş yerinde öpmeye çalıştı iş yeri herkesin odası olan yer oturduğumuz yerde büsbüyük cam var gelen geçenin gördüğü orda yanyana dururken birden öpmeye çalıştı adamın iş yerine ne diye gidersin suç benim

yanlıs anlama sakın ama, senden farklı sekılde bır tavız bulmus olabilir mi?
yoksa böyle şeylere herkes cesaret edemez
taviz işine benzıyor bu.

tamam angut buluyor ınsanı ara sıra
ama senı sureklı buluyormus
o yuzden dedım.

Patron falan mı bu

bu pek inandırıcı değil...kimse iş yerinde kimseyi öpmeye kalkmaz iş ahlakı denilen bir şey var kimse de buna cesaret edemez..

Hafif bir kız olsaydın zaten bu konuya dertlenip üzülmezdin hoşuna giderdi..Ancak erkeklere gelince mevzu tutumunu biraz daha sert tutmalısın şayet düzgün bir ilişki istiyorsan.Önce dene,ölç,biç sonra kararını ver.Bide o kadar erkek söylüyosa cidden sexy olabilirsin çok çaktırmadan içten içe sevinebilirsin buna

sonra neden ayrıldınız?

Soğuk davranmasının sebebi seni hafif kız sanması değildir, kesinlikle değildir demiyorum ama arkasında bir milyon sebep olabilir mesela şu hep "3 snyelik şey" hakkında suçlayıcı konuşman olabilir, evet senin için ilk ve tek, hayatındaki anlamı daha büyük ama birbirlerine ilgi duyan iki insan için yaşanan bir şey dünyanın her yerinde, bir daha olmasın deyip bıraksaydın veya gerçekten seni hafif biri olarak mı gördüğü konusunda başka şeylerden bilgi edinmeye çalışsaydın kafan karmakarışık olmazdı şimdi onu demeye çalışıyorum. Tek hareketin tek sebebiyle ilerlemiyor hayat, ben de terkettiğim insanın neden elini tuttum falan diye üzüldüm de tuttum yani geçmişi değiştiremeyeceğim ki? Benim hafif olduğunu söylemesine de gerek yok çünkü, adamın başka bir yerden ne mal bir insan olduğu çıkıyordu, ondan sonra kendime diyordum ki, sen bu insana layık mısın? değilsin hadi bye bye. Kim bana hafif diyecek yani? En başta ben demiyorum, arkadaşlarım demiyor. Daha dış çemberdeki insanların düşünceleriyle mi devam edeceğim gönül işlerinde nasıl hareket edeceğime, hayat bu, bir kere yaşıyorsun.

Istediklerin ve davranislarin tutarli olursa araya bikac çürük kaynasada her onune cikanin oyle yapacagini sanmam yoksa cok cekici seksi birtek sen degilsin kendinin iliskiden istedigini bide karsi tarafla iletisim ve davranisini olc bence iyice

neden erkek olayım işim gücüm yok bunu mu yazcam nesini erkek yazcak bunun iftira atmayın erkek değilim yemin ederim.ben hatamı kabul ediyorum safım kanıyorum diyorum oda suç oluyor arkdaşlar sormuş nasıl giyiniyorsun diye ondan dedim kendimi tarif ettim ne desem yanlış tarafa çekilmiş gerçekten.hatamı kabul ediyorum ben mesafe koyamıyorum!!!!!!!!!!

yaş kaç? okul durumu falan ne?

Fiziksel özellikten ne giyindiğinizden bağımsız hala bu konu. Yılışık erkeklerden bıktım diye konu açarsanız, doğal olarak yılışık erkekler merkezi gibi bir yere devamlı gittiğiniz gibi saçma sapan bir anlam çıkıyor. Vara yoğa da yemin etmeyin rica ederim, sanki daha rahat inanacağız cinsiyetinizin ne olduğuna.

yaşını ben de merak ettim.biraz açıklama yaparsan biz de yardımcı olmaya çalışalım bayan arkadaşım.

bir sürü soru sordum cevap yok...

sen cevap vermezsen nasıl anlaşma olucak sohbet olucak

olmuyorsa yazmanın da anlamı yok...

erkeksin demedim önceki konunuz ve bu konu hep aynı şeyleri yazmanız iş yerinde sizi öpmeye çalışmaları,bir sürü erkeğin sizle sevişmeye kalkması öpmeye kalkması bütün bunlar dan dolayı erkek olabilir dedim...

safım safım derken bizi saf yerine koyuyor olabilirsiniz dedim...

neyse size kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…