Yıllar sonra arayan kişiye cevap verilir mi ?

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
27
X kişisi ile 5 yıl önce ayrılmıştık sebebi de saçmasapan tavırlarda olmamız ikimizin de onun da abaza gibi instagramda birilerini eklemeseydi çok rahatsız olduğum için bitirmiştim o zaman 20 yaşında bir ergendim ve baya acı çekmiştim bitirirken de kendimi rezil ettim tabi - çok üzüldüğümü belli etmek uzun uzun yazmak gibi - sonrasında bu kişi bir kaç kez kafamı karıştırmaya çalıştı ama tepki vermedim

Bugün bir eğitim için kayıt yaptırdım ama saati net değildi hangi grupta olduğunuz kesinleşince sizinle iletişim sağlanır dediler whatsapp dan kayıtlı olmadığım bir numara baya uzun arayınca açtım ama ses soluk yok bende kapattın kendim normal aramadan aradım baktım mesaj atmış wp dan yanlışlıkla aradım çok üzgünüm kusura bakma vs gibi numarası bende yoktu ayrılınca her yerden silmiştim sizce bahane mi bulmaya çalıştı anlamadım onun yaşadığı şehre taşınıyorum temelli ama onun haberi yok tabiki cevap vermedim sizce ne yapmalıyım

Görmezden gelin.

Anladim.

Bence donus yapmayın.
Yok yapmaıcam vazgeçtim az önce bir konu gördüm üyelerden birinin açtığı kocam instagramdan takip ettiği kızları silmiyor diye içeriğe biraz bakınca vazgeçtim :) hatta keşke pp sine bakıp dönüş yapmasaydım

Aramayın , sormayın unutun aslında yıllar önce üstüne toprağı atıp mezar taşını dikip duasını edip gitmek lazım tabi bazıları zombi gibi toprağı eşip geri çıkıyor kokuşmuş çok olduğuna bakmayip insanların hayatına dahil olmaya çalışıyor.İsyemiyorsaniz net olun aynı kitabı tekrar okumanın anlamı yok sonu değişmiyor sonuçta.

Aha benim eski sevgilim gibi bu da 5 yıl sonrasında hortlamıştı. Yılda bir Wp olmadı Facebook’tan olmadı instadan ordan buradan yazar. Engellerim geçerim. Evlendim yine aynı şeyi yaptı. Eşim aradı ağzına etti yine durmadı. Çocuğum olunca ses soluk kesildi. Aman tahtalara vuralım Hatta bir kere LinkedIn den yazmıştı o efsoydu ahahahhaa

benim eski sevgilim beni aldattığı halde aldattığı kızla evlenirken kına gecesinde beni ortak arkadaşımızdan arayıp ağlamıştı tamam de ayrılacağım diye. diğer eski sevgilim hala ara ara yoklar. zamanında yapmıyorlar doğru düzgün şeyler sonra böyle pişman oluyorlar işte aman exten next asla olmaz boşuna kafanı bulandırma

Engeli bas geç kardeş.Yani gerek yok bence.Geçmiş geçmişte kalmıştır bunu hayatına yeniden sokma.Yanlışlıkla aradım olayı bildiğin kuyruklu yalan onun yaşadığı şehre taşındığını öğrenmiştir bir yerden.Kafanı karıştırmasına izin verme.Muhtemelen tesadüfmüş gibi karşınada çıkar tepkini koy.Hatta ilişki olmayabilir ama işte arkadaş olalım ayağınada girer muhtemelen.Sana yoklama çekiyo şu an acaba iş çıkar mı diye bulaşma hiçbir şekilde.Tabi bunlar benim kişisel fikrim.

Eğer şimdi her yerden engellemezseniz evlendiğinizde bile sizi rahatsız etmeye devam edecek. Var böyle ipsiz sapsız dengesiz tipler. Takılmayın hiç.

Verilmez.

Yapman gereken birşey varsa ciddiye almadan engellemek. Biz kadınlar yıllar sonra aranmaya acayip anlamlar yüklüyoruz onlar ise bazen sadece yoklama görüyor malesef.
Boş boşuna yolunda giden hayatına çomak sokmaya gerek yok.

Bu taciz bu arada. Senede bir bile yazsa ısrarlı takibe bile girebilir. Aynısını yaşadım. Yüzsüzlük diz boyu. Geçmiş olsun

Bu taciz bu arada. Senede bir bile yazsa ısrarlı takibe bile girebilir. Aynısını yaşadım. Yüzsüzlük diz boyu. Geçmiş olsun
İşte en son çocuğum doğunca kesildi nerden öğrendi çocuğumun olduğunu bilmiyorum muhtemelen stalklarken öğrendi. Utandı herhalde. Aman utandığıyla kalsın. Uğraşamam

Bana da korkunc şeyler yaptı yüzde 99 aldattı zaten şok oldum bende baya kötü ayrıldık görünce kafamı çeviriyordum zaten çok kötü şeyler oldu ayrıldıktan sonra da

İlk ayrıldığımızda çıkıyordu karşıma hikayelerimi izliyordu ama başka kadinlar var diye ayrıldım zaten ne olucak sanki karşıma çıkınca , engelledim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…