Yıllar sonra buldum onu ?

Kpss ye gircem bide odaklanamiyorum o yazmadikca cok sinir oluyorum kendime

Begendigim bi sayfa dan ekran goruntusu aldim ' bunca insani boşuna kaybetmedim ben az kaldi biliyorum tanisacagiz seninle' yazan bi resmi hikayemde paylastim 1 dk icinde gördu simdi okuz degilse anlar ya heralde daha ne yapiyim :)
Adam seni tanımıyor ,takipe takip beğeniye beğeni sanmıştır azıcık göster kendini .

Begendigim bi sayfa dan ekran goruntusu aldim ' bunca insani boşuna kaybetmedim ben az kaldi biliyorum tanisacagiz seninle' yazan bi resmi hikayemde paylastim 1 dk icinde gördu simdi okuz degilse anlar ya heralde daha ne yapiyim :)
Vuuuu büyük hamle :) yalnız üstüne alınmama ihtimali %90

Yaz ne olacak ki.Merhaba seni şurdan taniyorum sen beni hatirlamazsin gibilerinden.Gülücükte koy sempatik olur.Sohbete devam etmeye calisirsa olur birseyler.Kısa kısa konusup sohbeti sonlandirirsa istemiyor demektir.

Yani ekledim fotograf begenmeler fln oldu hoslansa yazardi diye dusunuyorum
Yaz ne olacak ki.Merhaba seni şurdan taniyorum sen beni hatirlamazsin gibilerinden.Gülücükte koy sempatik olur.Sohbete devam etmeye calisirsa olur birseyler.Kısa kısa konusup sohbeti sonlandirirsa istemiyor demektir.

Adam seni tanımıyor ,takipe takip beğeniye beğeni sanmıştır azıcık göster kendini .
Kesinlikle katılıyorum, yaz gitsin kız bi daha mı gelicez dünyaya Ben de olsam direkt kahve içmeye davet ederdim, böyle belirsizlikle beklemektense hem belki görüşünce sen istemeyeceksin hareketleri itici gelecek vs

Anladım yaşanmamış şeylerin cazibesi var da lisede, izlediğiniz biri imiş.
Kimdir nedir bilmezsiniz, onun sizden hiç haberi olmamış, adamı tanımıyorsunuz üstüne yollar geçmiş hiç tanımıyorsunuz.
Adam belli ki sosyal medyada dikkatini çeken herkese yaptıklarını yapmış size de.
Kendinizi özel hissedecek bir durum da ortada.
Bende kesinlikle adom atmayın.
Ve çevrenizdeki reel insanlara şans verin

Instagramın “öneriler” kısmında hep siz çıkmaya başlamıştınız, sanırım liseden tanışıyoruz, o yüzden ekledim sizi yazın önce
Sonra liseden herhangi biriyle karşılaşmış gibi “ben liseden sonra şunu şunu yaptım, şurayı kazandım, şuraya taşındım, siz hala orda mısınız, siz neler yaptınız o süre içinde“ gibi sorular sorun. Yaaa işte hayat nerelere getiriyor insanı anlamına gelen bir şeyler yazın.
Ekran görüntüsü, imalı söz, atarlı laf filan bunlara tövbe edin, çok itici bunlar. Kendini sözleri ve davranışlarıyla ifade edemeyen kişilerin muhataplarına yaklaşacak cesareti olmayan ezik kişiler olduğunu düşündürüyor bana nedense.

Neyse siz hele bir yazın. Sonra da devamını buraya yazın, gene yardım edelim :))

Buzdolabı gibi tepkiler verirse zaten olmaz bu iş.
Kahve içmeye filan davet etmeyin, bu aşama için çok itici.

Şimdilik sohbet üzerinden bir ilerleme kaydetmeye çalışın.

Dun gece seytan dürttu ve onun hic tanimadigi bi arkadasimdan ekledim aninda kabul etti ve takip etti yine karsilikli begeni olayi oldu ve yazar fln diye aninda sildim yani bana ozel bisey yokmus ve adam resmen araniyo kizlarin mesaj atmasini saglayan bi taktik belliki

Yazama artık, aranızda ilerde birşey olacaksa bile konumunu zayiflatir. Ve umarim yAzar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…