- 14 Mayıs 2018
- 16
- 5
- 1
- 28
- Konu Sahibi Hilalbekir
Ben liseye giderken bi cocuktan cok hoslaniyodum ama o beni hic gormedi ben onu hep goruyodum . Arkadasimin sevgilisi kuzeni oluyodu ayrildilar tabi sonra. Cocuk ortadan kayboldu okulda bitti Aradan yillar gecti o arkadasimla laflarken instagramdan bulduk bu cocugu dedimki bi cesaret ekle bakalim degismis mi nasil diye ekledim kabul etti ve beni takip etti . Buyuk ihtimalle arkadasimi tanimis olcakki fotograflarimi begendi .
Ben onun yasadigi ilcede calisiyodum ama isten ayrildim eski fotograflarimdan birini hikayeme atip isyerini etiketledim sonra hikayemi izleyip bi kac fotograf begendi bende onunki ni begendim oda tekrar begendi ben karsilik vermedim . Bi cesaret ekledim asla yapamazdim seneler once de yapamadim mesaj atmaya da utanirim kendisi de atmiyo ne olacak bu halim dikkatini cekmek icin ne yapmaliyim ben hoslaniyorum hep hayal kuruyorum onunla ilgili ne yapabilirim taktik verin ?
Ben onun yasadigi ilcede calisiyodum ama isten ayrildim eski fotograflarimdan birini hikayeme atip isyerini etiketledim sonra hikayemi izleyip bi kac fotograf begendi bende onunki ni begendim oda tekrar begendi ben karsilik vermedim . Bi cesaret ekledim asla yapamazdim seneler once de yapamadim mesaj atmaya da utanirim kendisi de atmiyo ne olacak bu halim dikkatini cekmek icin ne yapmaliyim ben hoslaniyorum hep hayal kuruyorum onunla ilgili ne yapabilirim taktik verin ?