- 23 Ağustos 2012
- 51.749
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.892
- 898
Aramak da yetmez, insan hop çıkar bi yerden sürpriiiiz diye. 4 yıl sonra bir mesajla ne bekliyordu acaba? Herifteki konfora bak. Bir mesajla kafa bulandırıyor.
4 yıl be. 4 yılda dünya tersine döndü. Herif daha dün gibi mesaj atıyor. Heyvan.Ben katılıyorum yaf, bu kadar büyük bir kabahati affettirmek gibi bir niyetin varsa karşı tarafa kendini dinletmek için karşısına çıkarsın zaten.
seviyor maalesefBunların hepsi bugün olmuş, adam belki de yine yazacak ama arkadaşınız sabırsızlanıyor.
Ki zaten hayır bile dememiş bile, "güvenemem ki ben sana, boşver" nedir? ...resmen naz bu, adam da farkıdadır; hemen oltaya geldi diyordur muhtemelen...
Yapmasın bunu kendine...işte herkes kendi değerini kendi biçiyor aslında, karşı taraf değil...
adamlara bu rahatlığı veren kadınlar ya...bana yazsa, direkt sen kimsin çıkaramadım der, engeli basarım.4 yıl be. 4 yılda dünya tersine döndü. Herif daha dün gibi mesaj atıyor. Heyvan.
4 yıl be. 4 yılda dünya tersine döndü. Herif daha dün gibi mesaj atıyor. Heyvan.
4 sene bir sürü kadınla hayayini yasamis ve olabilir mücadele ederse diyorsunuz ya pesKabul edilebilir belki çok mutlu olucak ama bence bunu 1 mesajla hemen yapmamalı
Gerçekten çok isteyen çok ısrarcı olur sonuçta terkedip giden o
Eğer gerçekten istiyorsa bu isin peşini bırakmaz zaten
Bence beklemede kalmalı
Gerçekten seven özleyen hata yapan muhakkak ısrarcı olmalı
ben de öyle dedim ya. kapında köle olursa bi ihitmal şans verKabul edilebilir belki çok mutlu olucak ama bence bunu 1 mesajla hemen yapmamalı
Gerçekten çok isteyen çok ısrarcı olur sonuçta terkedip giden o
Eğer gerçekten istiyorsa bu isin peşini bırakmaz zaten
Bence beklemede kalmalı
Gerçekten seven özleyen hata yapan muhakkak ısrarcı olmalı
biz de diyoruz ki 26 yaşına geldi artık yeterince eğlendi evlenilecek kız arıyor. o da arkadaşımAdam olsaydi 4 yil once olurdu .. belli ki baskasini tercih edip gitmis ondan tekmeyi yiyince exe doneyim demis. yani arkadasiniz 2.tercih olmayi kabul etmesin bence. Haaa duygulari varsa cidden, o zaman tek sartla kabul etsin adam ciddiyetini gosterip yuzuk takacaksa. Yoksa ittirsin.
Cidden bu nasıl bir gurursuzluk pes diyorum. 4 sene olmuş terkedeli. 4 yıl bir tarafına takmamış umursamamis ve ilk mesajda buraya konu açan bir kadin pes.adamlara bu rahatlığı veren kadınlar ya...bana yazsa, direkt sen kimsin çıkaramadım der, engeli basarım.
ama güven olmayan yerde sevgi nasıl olur ki? canı isteyince çekip gitmeyi bırak, insan yerine koyup iki açıklamaya bile değer görmemiş.seviyor maalesefşu an beraber okuyoruz yazılanları.
açık kapı bırakmak istiyo içten içe
gece yarısı aramış 3 4 dk konuşmuşlar sonra mesajla devam edildimesaj mı atmış 4 yıl sonra..
insan arar yahu..
otomatik mesajdır o ex lere topluca kim düşerse..
Cidden konuyla alakalı siz mısınız arkadasiniz mi bilmiyorum ama nolur biraz gururlu olun. 4 yıl zerre umursamamis adam pesbiz de diyoruz ki 26 yaşına geldi artık yeterince eğlendi evlenilecek kız arıyor. o da arkadaşım
katılıyotum sizeama güven olmayan yerde sevgi nasıl olur ki? canı isteyince çekip gitmeyi bırak, insan yerine koyup iki açıklamaya bile değer görmemiş.
Önce kendisini sevsin arkadaş... yoksa böyle kadir kıymet bilmezler onu çok üzer daha.
Cidden konuyla alakalı siz mısınız arkadasiniz mi bilmiyorum ama nolur biraz gururlu olun. 4 yıl zerre umursamamis adambiz de diyoruz ki 26 yaşına geldi artık yeterince eğlendi evlenilecek kız arıyor. o da arkadaşım
yok gerçekten arkadaşımCidden konuyla alakalı siz mısınız arkadasiniz mi bilmiyorum ama nolur biraz gururlu olun. 4 yıl zerre umursamamis adam pes
doğru diyosunuz sağ olun. bunları okudukça kendine geliyorBoşluğa düşmüş ve geçmişindeki insanları yoklamış. Arkadaşınız dışındaki diğer eski sevgililerine de yazmıştır. Exten next olmaz barışmak gibi bir hataya düşmesin
Sanırım böyle insanların geçmişten bir eksikleri, bir sevgi açlıkları var, ilk umuda tutunuyorlar.Cidden bu nasıl bir gurursuzluk pes diyorum. 4 sene olmuş terkedeli. 4 yıl bir tarafına takmamış umursamamis ve ilk mesajda buraya konu açan bir kadin pes.
aslında ilk sevgilisi ve çok sevmişti. bu yüzden böyle kararsız kaldı. ama evet sevmediği apaçık ortada. cesaret edemedim yazmaya diyorNeden 4 yıl sonra? Napmış bu adam 4 yılda? Seven adam 4 yıl durur mu? Dayanır mı? 4 yılda arkadaşının hiç mi içi soğumamış? Arkadaşın bu kadar mı yalnız?
Aynen yavrum. Gezmiş tozmuş daha safını bulamamış. Kimse p.klu donlarını yıkamaya talip olmamış. Benim gibi deliler açmamış onu. Arkadaşınız biraz ne bileyim, böyle saf, ağzı dili yok bi tip galiba. Kaçırmazlar öylesini.biz de diyoruz ki 26 yaşına geldi artık yeterince eğlendi evlenilecek kız arıyor. o da arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?