Önce engellesin, sonra silsin... Canın isteyince git, sıkılınca dön, yok öyle bi dünya...kimsenin gönül eğlencesi olmasın arkadaşınız. Kendi değerini bilsin.katılıyotum sizenapsın şimdi rehberden silsin mi bilemedik ya
Ayşelerden Fatmalardan sıra gelmemiştir.aslında ilk sevgilisi ve çok sevmişti. bu yüzden böyle kararsız kaldı. ama evet sevmediği apaçık ortada. cesaret edemedim yazmaya diyor
haklısınız. şimdi rehberden sildiriyrorum. bi şey demeisne gerek yok heralde dimiAyşelerden Fatmalardan sıra gelmemiştir.
E daha desin mi?haklısınız. şimdi rehberden sildiriyrorum. bi şey demeisne gerek yok heralde dimi
valla ne yapacağını bilmiyo ben tutmasam dün kabul de ederdiE daha desin mi?
Sildiriyorum derken? Arkadaşınız karar veremiyor mu buna?
hani şey bi daha beni arama gibisinden,E daha desin mi?
Sildiriyorum derken? Arkadaşınız karar veremiyor mu buna?
Yağniii, en azından sorsun bunca vakit nirde gezdin diye.hani şey bi daha beni arama gibisinden,
Neden kestirip attırıyorsunuz insanlar pişman olabilir yanlış yaptığını düşünebilir yanlış tanıdığını düşünüp tekrar denemek isteyebilir kimse boşta kaldım 4 sene öncekini arıyım diye düşünmez bu adam mağarada mı yaşıyor sonuçtavalla ne yapacağını bilmiyo ben tutmasam dün kabul de ederdi
Böyle bir tecrübem olmamakla birlikte eğer gerçekten onu seviyorda sonun sonuda olsa bir şans daha vermeli. Ama emin olmalı hangi amaçla döndüğündenKızlar merhaba, arkadaşım adına yazıyorum fikirlerinizi istiyor beraberiz.
4 sene önce 1 sene sevgili olduğu adam onu hiçbir gerekçe sunmadan terk edip gitmişti.
aradan 4 sene geçti ve bugün özğr dileyerek geri dönmek istiyor.
Ben sana güvenmiyorum diyince de “ güvenini kazanmama izin ver” dedi. O da
Bu saatten sonra böyle bi şey çok zor olur, boşver demiş.
Ve bu mesajdan sonra herhangi bi şey yok görüldü atılmış.
Kız da gerçekten çok sevmişti şu an ileriyi düşünüp bir daha terk edilmeyeyim diye hayır dedi ama içinden dr çok pişman keşke olsak diyor
Sizce napmalı ? Veya sizin düşüncenize göre tekrar yazar mu döner mi napar ?
Pişmanlıktan dönen 4 senede 4000 defa dönerdi. Pişmanlık var ama neyin pişmanlığı bu, bu daha önemli.Neden kestirip attırıyorsunuz insanlar pişman olabilir yanlış yaptığını düşünebilir yanlış tanıdığını düşünüp tekrar denemek isteyebilir kimse boşta kaldım 4 sene öncekini arıyım diye düşünmez bu adam mağarada mı yaşıyor sonuçta
Seven adam 1 gün sevdiğinden haber almadan yaşayamaz. 4 yıl umutsamamis ilk mesajda evlilik düşünüyor diyen bir kadın. YazikSanırım böyle insanların geçmişten bir eksikleri, bir sevgi açlıkları var, ilk umuda tutunuyorlar.
Bu adamı sevdiğine inanmıyorum ben... kafasında yarattığı bir hayalin, bir acabanın peşinden gitmek istiyor.
Burdaki bayanlar benim ilişkim icin de olumsuz birsürü yorum yaptılar bunlara bakarsan bağıran adamı bile terkedeceksin kendilerini prenses sanıyorlar bir ilişkide yanlışlar pişmanlıklar terk etmeler kavgalar hersey olabilir ama bunlar filmlerdeki aşkları kendilerini inandırmışlarBöyle bir tecrübem olmamakla birlikte eğer gerçekten onu seviyorda sonun sonuda olsa bir şans daha vermeli. Ama emin olmalı hangi amaçla döndüğünden
O sans verse de adam ilk bulduğu yeni kadın için terkedecektir. Böyle akıl vermeyin!Böyle bir tecrübem olmamakla birlikte eğer gerçekten onu seviyorda sonun sonuda olsa bir şans daha vermeli. Ama emin olmalı hangi amaçla döndüğünden
Seven adam 1 gün sevdiğinden haber almadan yaşayamaz. 4 yıl umutsamamis ilk mesajda evlilik düşünüyor diyen bir kadın. Yazik
O bayan da 4 yıl görüşmemiş sevmemis mi oluyor bu durumda hataya nekadar kapalısınız yazık yav sizeSeven adam 1 gün sevdiğinden haber almadan yaşayamaz. 4 yıl umutsamamis ilk mesajda evlilik düşünüyor diyen
Adam sebepsiz terketmiş ve 4 yıl geçmiş. Siz o polyanna modundan çıkın acilBurdaki bayanlar benim ilişkim icin de olumsuz birsürü yorum yaptılar bunlara bakarsan bağıran adamı bile terkedeceksin kendilerini prenses sanıyorlar bir ilişkide yanlışlar pişmanlıklar terk etmeler kavgalar hersey olabilir ama bunlar filmlerdeki aşkları kendilerini inandırmışlar
Zaman herseyin ilacıdır ben de çok sevdim çok hatalar yaptım oysa
İnsanların yaşadıkları ruh halleri hayat şartları bazen yanlışlara sebep olur bunlarda o yok herkesi robot sanıyorlar
Nerden biliyorsunuz terkedeceğini konuştunuz mu bi bilginiz mi var bilmediğiniz bi insan hakkında hayret biseyO sans verse de adam ilk bulduğu yeni kadın için terkedecektir. Böyle akıl vermeyin!
Iyiisiniz??? Adam terketmiş adam. Kadının sevdiği belli sana yazık umarım anladinO bayan da 4 yıl görüşmemiş sevmemis mi oluyor bu durumda hataya nekadar kapalısınız yazık yav size
Alice harikalar diyarindaO bayan da 4 yıl görüşmemiş sevmemis mi oluyor bu durumda hataya nekadar kapalısınız yazık yav size
sebep ne olursa olsun sonunda dönmüş demek okadar boş da değilmiş kimse sevmediği istemediği birine 4 yıl sonra dönmez mağarada mı yasıyor bu adam 4 yıl öncekine dönsün ne düşündüğünü ne biliyorsunuz konuştunuz mu?Adam sebepsiz terketmiş ve 4 yıl geçmiş. Siz o polyanna modundan çıkın acil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?