yıllar sonra gelen itiraf. ..

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Uni yıllarımda çok samimi olduğum bir arkadas vardı. Hep birlikte takılırdık sürekli yemeğe çağırırdi bizi ev arkadaşımla yer içer sabaha kadar otururduk güzel günlerdi.
Hala görüşürüz farklı sehirlerdeyiz ama bağları koparmadik.
Dün gece itirafta bulunmak istiyorum dedi. Üni zamanında sende gönlüm vardı dedi. Ama arkadaşlığımızın bitmesinden korktuğum için açılamadım dedi.
Neden yıllar sonra bu itirafta bulunmak istedi.
Sizce hala bişeyler hissediyor mu?
Bende ona suan boş dilim devamı gelir diye düşündüm ama o itirafta bulunup çıktı face den.
Bunu söylerken bile suan halimi görmen lazım dedi çok çekingen bir kıza acilamam unideyken bile kızlar buna gelip teklif etti öyle çıktı yani.
Sizce bundan sonra nasıl davranmalıyim ?

Ben 29 yaşındayım oda benim yaslarimda. Ya ama arada mesafe var olabilir mi. Yani şimdi ben nasıl diyeyim ne söyleyeyim sen itiraf ettin itiraf sırası bende bende sana karşı boş diilimmi diyeyim:)

Siz de hislerinizden bahsedin. Ne kaybedersiniz ki? O bi adim atmis. Cok cekingense ikinci adimi da siz atin.

Bu adamın size karşı hisleri ciddi demek.
Çok hoş ya bu kadar Zaman içinde tutması ve yinede size açılması.
Siz cevap olarak hemen hislerinizi ortaya dökmeyin bence.
Ama benim için söylediğin şeyler çok hoştu, bu beni Mutlu etti gibi sözlerle bırakın daha açılmasına yardımcı olun.
Sonrada siz yürürsünüz

Ben 29 yaşındayım oda benim yaslarimda. Ya ama arada mesafe var olabilir mi. Yani şimdi ben nasıl diyeyim ne söyleyeyim sen itiraf ettin itiraf sırası bende bende sana karşı boş diilimmi diyeyim:)

"Keşke bu kadar uzun saklamasaydın, bu kadar zaman kaybetmezdik" diyebilirsin. Mutlu olma hakkımı elimden almışsın, belki güzel bir yola adım atabilirdik, neden sakladın deyin.

Ya şimdi? Deseydiniz
Dün gece söyledi bunu şimdi nasıl tekrar acicam bu konuyu bilmiyorum. Ben uni bitmeden 2 ay önce biriyle tanıştım ve onunla 5 sene sürdü istesede sonra da soyleyemedi tabi.

Elime bir kavanoz reçel verdin,al dişinle yala dedin ....olayı olmuş.vurdu kaçtı oynamak istedi demekki :) eski günleri anlatan o zamanki hislerini ona hatırlatacak bir konuşma geçmeden kendi açıkladıysa devamı gelebilir niteliğinde olabilir. fakat onun için artık utanılacak bir tarafı olmadığı için içinde durmasın diye söylediği birşeyse sizin ona açılmanız sizi burkmayacaksa paylaşabilirsiniz. ama bence net olmayın.hislerinin devamlılığını öğrendikten sonra duygularınızı açıklamanız daha guzel olacaktır. neticede yıllardır beklediği bir şeyse kazanımıda beklemeye değer tarzda olsun. bol sanssss.dilerim bu işten aşk çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…