yıllar sonra gelen itiraf. ..

bence çok tatlı bi başlangıç olacak..
madem sizde boş değilsiniz.. keşke bunca zamandır beklemeseydik gibi bişi deyip sonrada bende boş değilim diyebilirsin :)

arkadaşınmış yıllardır en iyi sen tanırsın onu

ben duygularım doğrultusunda davranırdım ,,,,
şuanki yaşım geregi duydularımı ifade etmede çekinmemm

bu kadar bayan sen de hislerinden söz et demiş,şaşırdım doğrusu. ben erkeklerin karşısındaki bayanın hislerinden emin olunca geri adım attığını düşünüyorum.
bence tekrar adım atmasını bekle , eğer konuyu açmazsa o zaman sen uygun bi dille girizgah yapabilirsin konuya. ama bence hislerinden söz etme

Bazen iyi arkadaşlıklardan güzel yuvalar ortaya çıkabiliyor neden olmasın eğer sizde boş değilseniz

Ben 29 yaşındayım oda benim yaslarimda. Ya ama arada mesafe var olabilir mi. Yani şimdi ben nasıl diyeyim ne söyleyeyim sen itiraf ettin itiraf sırası bende bende sana karşı boş diilimmi diyeyim:)

aynen oyle de

Şakayla karışık hoşlandığını söylersen daha iyi olur bence. Şuan birşey hissetmiyorsa şakaydı der geçersin.

Cocuk cin yanliz. Zarf atmis, iyice merak uyandirayim, bir kafasi karissin diye tuymus bence.
Hadi hayirlara vesile olsun insallah

Eee cevap yazdınız mı :)

Evet. Bulunduğu şehir en çok gitmek istediğim şehirdi her zaman ona söylerdim . Oda seni burda bekliyorum hala gel artık dedi. Bende ancak seneye gelirim dedim ve beni bekleyeceğini söyledi:) sonra Şakayla karışık `çay var icersen ben var seversen ` sen hangisini tercih edersin dedi bende ikiside olabilir dedim:) ama bunun devamı nasıl olur bilemedim . Yani ben oraya gidersem bişeyler başlayacak gibi

Neden seneye?

O zaman bence onu davet edebilirsiniz :)

Ettim ama nedense benim gitmemi daha çok istiyor. Belki konuşmalar biraz daha ileri giderse gelir diye düşünüyorum . Zamanla bakalım ne olacak:)

Yaş 29 itiraf internet üzerinden hemde facebook :) hemde cevap beklemeden çıkmış :) liseli mi ya bu beyefendi ?

Yaş 29 itiraf internet üzerinden hemde facebook :) hemde cevap beklemeden çıkmış :) liseli mi ya bu beyefendi ?

Yok canım cevabı aldı ozaman soyleseydin dedim:) ama daha uzatmadan yada devamını beklerken çıktı işte:) devamını da bugün getirdi. Hergün biraz daha adım atacak herhalde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…