ben duygularım doğrultusunda davranırdım ,,,,Uni yıllarımda çok samimi olduğum bir arkadas vardı. Hep birlikte takılırdık sürekli yemeğe çağırırdi bizi ev arkadaşımla yer içer sabaha kadar otururduk güzel günlerdi.
Hala görüşürüz farklı sehirlerdeyiz ama bağları koparmadik.
Dün gece itirafta bulunmak istiyorum dedi. Üni zamanında sende gönlüm vardı dedi. Ama arkadaşlığımızın bitmesinden korktuğum için açılamadım dedi.
Neden yıllar sonra bu itirafta bulunmak istedi.
Sizce hala bişeyler hissediyor mu?
Bende ona suan boş dilim devamı gelir diye düşündüm ama o itirafta bulunup çıktı face den.
Bunu söylerken bile suan halimi görmen lazım dedi çok çekingen bir kıza acilamam unideyken bile kızlar buna gelip teklif etti öyle çıktı yani.
Sizce bundan sonra nasıl davranmalıyim ?
Ben 29 yaşındayım oda benim yaslarimda. Ya ama arada mesafe var olabilir mi. Yani şimdi ben nasıl diyeyim ne söyleyeyim sen itiraf ettin itiraf sırası bende bende sana karşı boş diilimmi diyeyim:)
Cocuk cin yanliz. Zarf atmis, iyice merak uyandirayim, bir kafasi karissin diye tuymus bence.Uni yıllarımda çok samimi olduğum bir arkadas vardı. Hep birlikte takılırdık sürekli yemeğe çağırırdi bizi ev arkadaşımla yer içer sabaha kadar otururduk güzel günlerdi.
Hala görüşürüz farklı sehirlerdeyiz ama bağları koparmadik.
Dün gece itirafta bulunmak istiyorum dedi. Üni zamanında sende gönlüm vardı dedi. Ama arkadaşlığımızın bitmesinden korktuğum için açılamadım dedi.
Neden yıllar sonra bu itirafta bulunmak istedi.
Sizce hala bişeyler hissediyor mu?
Bende ona suan boş dilim devamı gelir diye düşündüm ama o itirafta bulunup çıktı face den.
Bunu söylerken bile suan halimi görmen lazım dedi çok çekingen bir kıza acilamam unideyken bile kızlar buna gelip teklif etti öyle çıktı yani.
Sizce bundan sonra nasıl davranmalıyim ?
Eee cevap yazdınız mı :)
Neden seneye?Evet. Bulunduğu şehir en çok gitmek istediğim şehirdi her zaman ona söylerdim . Oda seni burda bekliyorum hala gel artık dedi. Bende ancak seneye gelirim dedim ve beni bekleyeceğini söyledi:) sonra Şakayla karışık `çay var icersen ben var seversen ` sen hangisini tercih edersin dedi bende ikiside olabilir dedim:) ama bunun devamı nasıl olur bilemedim . Yani ben oraya gidersem bişeyler başlayacak gibi
O zaman bence onu davet edebilirsiniz :)Yeni bir iş yeni bir şehir düzenimi kurmam biraz zaman alacak o yüzden bu sene çok zor gitmem
O zaman bence onu davet edebilirsiniz :)
Yaş 29 itiraf internet üzerinden hemde facebook :) hemde cevap beklemeden çıkmış :) liseli mi ya bu beyefendi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?