- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
Yok canım cevabı aldı ozaman soyleseydin dedim:) ama daha uzatmadan yada devamını beklerken çıktı işte:) devamını da bugün getirdi. Hergün biraz daha adım atacak herhalde:)
AyyyyEvet. Bulunduğu şehir en çok gitmek istediğim şehirdi her zaman ona söylerdim . Oda seni burda bekliyorum hala gel artık dedi. Bende ancak seneye gelirim dedim ve beni bekleyeceğini söyledi:) sonra Şakayla karışık `çay var icersen ben var seversen ` sen hangisini tercih edersin dedi bende ikiside olabilir dedim:) ama bunun devamı nasıl olur bilemedim . Yani ben oraya gidersem bişeyler başlayacak gibi
Hangi şehirdeki? Ya illa işi , evi oraya mı taşımak lazım? Şöyle bir tatil, ziyaret yok mu planda?Sanırım artık çıkıyoruz:)
Nasil olduuSanırım artık çıkıyoruz:)
duygularından bahsetmiş miydin ona?Bende heyecanlanmistim , ama devamı gelmeyecek gibi hayal kırıklığına uğradım hızla hep böyle oluyor nere yanlış yapıyorum( dün gece yazdı napiyosun diye cevap verdim sonra online olmasına rağmen yazmadi, zaten bulunduğum şehirede gelmeyi düşünmüyor sen gel diyor ısrarla.
Neden böyle oluyor anlamıyorum can atıyorlar çıkmak için tamam diyorum iki gün sonra 180 derece dönüyorlar . Bambaşka biri oluyorlar.
hayır tam tersi kendini geri çekmesi lazım benceÜzülme belki senin davranışlarını ölçüyordur emin olmak için
Umarım ki öyledir sen biraz yakın davransan nasıl olur acaba ondan önce sen msj at mesela konuşacak bişeyler bul, o şehre gitme ihtimalinden laf aç onunda illaki kafasında hayaller başlar gelirse söyle olur böyle olur gibi konu ilerler ve yakınlaşırsınız belki.
Hakkında hayırlısı olsun canım
Oda olabilir tabi ki ama zaten karşıdaki insan son derece çekingen ve utangaç bir yapıda ve herşeye rağmen bi adım atmış, Konu sahibi de boş değil neden böyle oyunlara gidilsin ki..hayır tam tersi kendini geri çekmesi lazım bence
Aynen en guzel dönemler heyecanlar sonrasi monoton ve siradan keske hep oyle kalsa :)Her ilişkinin bası ne guzel oluyor ya :) içim kıpır kıpır etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?