yıllar sonra gelen itiraf. ..

Bayılırım böyle aşk kokulu havalara..

Aahh ne güzel zamanlar!

Besbelli hâlâ hisleri var, ama itiraf yolu çok iyi, zekice..

Haydi hayırlısı, tuttum ben bu işi.
Mutluluk kapıyı çalmıştır inşallah......

Seni seviyorsa ilgisi devam edecektir

Karsilikli duygular hala var bence.. ztn birbirinizi taniyormussunuz.. zamana birakin.. seven kalpler birlesir elbet..

Ayyy siz de acilin eger varsa bir sey. :))))

Ek: keske acilsaymissin iyi cift olutduk falan diye şaka vari bir seyler diyebilirsiniz belki

Ben olsam şimdi için bişey yazmazdım da ben de o zaman hoşlanıyordum yazardım yol yapıyorsa gerisi gelir zaten

Ayyyy
5 yil oncesine gittim salak salak guluyorum

Bende heyecanlanmistim , ama devamı gelmeyecek gibi hayal kırıklığına uğradım hızla hep böyle oluyor nere yanlış yapıyorum ( dün gece yazdı napiyosun diye cevap verdim sonra online olmasına rağmen yazmadi, zaten bulunduğum şehirede gelmeyi düşünmüyor sen gel diyor ısrarla.
Neden böyle oluyor anlamıyorum can atıyorlar çıkmak için tamam diyorum iki gün sonra 180 derece dönüyorlar . Bambaşka biri oluyorlar.

Üzülme belki senin davranışlarını ölçüyordur emin olmak için
Umarım ki öyledir sen biraz yakın davransan nasıl olur acaba ondan önce sen msj at mesela konuşacak bişeyler bul, o şehre gitme ihtimalinden laf aç onunda illaki kafasında hayaller başlar gelirse söyle olur böyle olur gibi konu ilerler ve yakınlaşırsınız belki.

Hakkında hayırlısı olsun canım

duygularından bahsetmiş miydin ona?

hayır tam tersi kendini geri çekmesi lazım bence

hayır tam tersi kendini geri çekmesi lazım bence
Oda olabilir tabi ki ama zaten karşıdaki insan son derece çekingen ve utangaç bir yapıda ve herşeye rağmen bi adım atmış, Konu sahibi de boş değil neden böyle oyunlara gidilsin ki..
Ya karşı taraf ben adım attım bişeyler hissetse oda bana bi adım atardı ama umursamadı hatta uzaklaştı demek ki rahatsız oldu diye düşünebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…