- 19 Ağustos 2016
- 733
- 685
- 103
- 36
- Konu Sahibi ailedostu1
-
İyi gitmiyorsa cevap mı vermeliydi yani ????Eşinizle evliliğiniz iyi gidiyorsa bu adamın mesajını kale almayın, önemsemeyin. Hayatınıza kaldığınız yerden devam edin. Tek derdi kafa karıştırmak, buna izin vermeyin.
5 yıl önce tırt olan bi adam. 5 yıl sonra geçerken uğradım yapar.
Hayır, cevap vermesinin haklı bir tarafı evliliği iyi gitse de kötü gitse de yok. Sadece konu sahibi kendisi de belirttiği için oraya vurgu yaptım. İyi giden evliliğini kendi elleriyle yıkmaması için. Ters yöne çekmeyin mesajımı.İyi gitmiyorsa cevap mı vermeliydi yani ????
Denenmişi, denememek lazım.Aynen
Bu bir b.k olmayan adamlar anca akil bulandirir zaten, baska da bir sey olmaz. 2.sefer denesen bile yine yariyolda birakir.
Adam gecerken ugrayacakmis. Ağlaman normal deger vermissin çünkü. Kadinlar daha hassas oluyor. Ama vicdan azabi cekmene gerek yok. Kafani karistirmasina izin verme yeterIyi akşamlar.
2 senelik evliyim.ufak tefek tartışmalar dışında çok şükür iyi giden bir evliligim var aslında.5 sene önce bir ilişkim olmuştu.kendisi amerikadaydi. 1.5 sene beklemiştim.1 kere benim için turkiyeye gelmişti.Ama sonrasında dayatmalar, hakaretler baskılar sonucunda ayrıldık.bu zamana kadar hiçbir iletisimimiz olmadı. Ta ki dune kadar.dun gelen mesaj aynen şöyle.
5 yıl öncesi ve şimdi.5 yıl sonra ilk kez turkiyeye geliyorum.hatta şimdi uçağa biniyorum. Yazmis
Evli olup olmadigimi bilmiyor ama okadar kötü oldumki bu mesajı görünce hüngür hüngür oturup ağladım çünkü çok sevdim zamaninda çok da üzüldüm.
Mesajı görünce cvp vermedim ve sildim.ama eşime karşı vicdan azabı çekiyorum nedensizce. Gerçekten kotuyum
aynısını bende yaşadım eski ilişkimdeki sahıs ben evlendiğim için baskasıyla evlendi ve bana mesaj attı instagrandan takip etmiş fake hesapla sonradan anladım bunları farkettim baya yazmış gecenlerde yine yaptı yine baska hesaptan takip etti ve mesaj attı azının payını verdim cocugu olcak bide. sonra hemen eşime anlattım engelledim bitti sen anlatmak istemezsen sein seçimin gecmiş bitmiş bişey suan sana mesaj atmasıda senin sucun değil ama bence ben evlendim lütfen bana mesaj atma dıyebilirsin tkrarlarsa buda olmaı gereken şey zatenIyi akşamlar.
2 senelik evliyim.ufak tefek tartışmalar dışında çok şükür iyi giden bir evliligim var aslında.5 sene önce bir ilişkim olmuştu.kendisi amerikadaydi. 1.5 sene beklemiştim.1 kere benim için turkiyeye gelmişti.Ama sonrasında dayatmalar, hakaretler baskılar sonucunda ayrıldık.bu zamana kadar hiçbir iletisimimiz olmadı. Ta ki dune kadar.dun gelen mesaj aynen şöyle.
5 yıl öncesi ve şimdi.5 yıl sonra ilk kez turkiyeye geliyorum.hatta şimdi uçağa biniyorum. Yazmis
Evli olup olmadigimi bilmiyor ama okadar kötü oldumki bu mesajı görünce hüngür hüngür oturup ağladım çünkü çok sevdim zamaninda çok da üzüldüm.
Mesajı görünce cvp vermedim ve sildim.ama eşime karşı vicdan azabı çekiyorum nedensizce. Gerçekten kotuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?