- 12 Kasım 2017
- 1.130
- 1.986
- 63
- Konu Sahibi ailedostu1
-
Aklın hala eski sevgilinde...Iyi akşamlar.
2 senelik evliyim.ufak tefek tartışmalar dışında çok şükür iyi giden bir evliligim var aslında.5 sene önce bir ilişkim olmuştu.kendisi amerikadaydi. 1.5 sene beklemiştim.1 kere benim için turkiyeye gelmişti.Ama sonrasında dayatmalar, hakaretler baskılar sonucunda ayrıldık.bu zamana kadar hiçbir iletisimimiz olmadı. Ta ki dune kadar.dun gelen mesaj aynen şöyle.
5 yıl öncesi ve şimdi.5 yıl sonra ilk kez turkiyeye geliyorum.hatta şimdi uçağa biniyorum. Yazmis
Evli olup olmadigimi bilmiyor ama okadar kötü oldumki bu mesajı görünce hüngür hüngür oturup ağladım çünkü çok sevdim zamaninda çok da üzüldüm.
Mesajı görünce cvp vermedim ve sildim.ama eşime karşı vicdan azabı çekiyorum nedensizce. Gerçekten kotuyum
Esinize soylemeyin bence cunku gereksiz yere aklina olmayan seyleri sokmus olursunuz. Siz esinizi aldatmadiniz ki, eski sevgilinize de bana mesaj at demediniz burda sizin hicbir kusurunuz yok. Istediginz kadar aglayin iciniz rahatlasin ama esinize soyleyecek bir durum bence yok.
Biraz ince düşünecek olursak bu adam başka numaralardan bir yerlerden rahatsız edebilir, hanımefendinin tabiki bir kusuru yok ama ben saklamaması taraftarıyım. Sonradan eşi bir şekilde öğrenirse bunca zaman neden bahsetmedin bana diyebilir. Eşler birbiriyle bu tür şeyleri paylaşmalı.
Erkekler duz mantiklidirlar eger cevap gelmiyorsa anlarlar konu sahibinin ilgilenmedigini. Eger kocasi da daha sonar ogrenirse o zaman da konu sahibi gereksiz oldugu icin, soyleme ihtiyaci da gormedim diyebilir. Ben yine soylememesi taraftariyim. Gerci esiyle ralarinin nasil olduguna da bagli. Ben ve esim soylerdik birbirimize. Hatta 1 ay once esimin eskisi mesaj atmis hahahah gulduk bayagi :)
Kadınlar daha duygusal ve hassas varlıklar. Yani ben olsam bende ağlardım.Yorumlarda konu sahibinin ağlamasını normal bulmussunuz. Peki bir erkege,eski sevgilisinden mesaj gelse ve ağlasa bunuda normal bulacak mıydı acaba buradaki arkadaslar. Bosan mosan derlerdi adamin ne karaktersizligi kalirdi ne biseyi.
Konu sahibi aglaman normal degil farkinda misin?
Eski sevgilin icin bir de. Sanki ölüm haberi gelmis mesajla.
Ben sanirim ona bile aglamazdim,ama uzulebilirdim ölüm yani sonucta.
Höhhh artık! Ne alaka yaa?Aklın hala eski sevgilinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?