Yıllar sonra gelen mesaj.

Duygusal olarak belkide insan kendi salakligina ağlıyor.
Bende benzer şeyler yasadim oradan biliyorum.
Turkiyeye gelince boşta kaldi bulamadi birini derdi o bence.
Yazin , tekrar yazarsa , evliyim diye belki sosyal medyadan falan bakti bilerek yazmistir.
Napiyorsun mutlu musun seviyormusun diye yoklama yapıyor.
 
o artık sizin için herhangi biri olmalı ,heryerden engelleyin ulaşamasın
 
Bir “ISSIZ ADAM” kopyası daha...
Sinir oluyorum bunlara.

Kibar bir dille evlendiğinizi, çok şükür eski hayatınızı özletmeyecek kadar güzel bir yaşamınız olduğunu, kendisine de mutlu bir evlilik dilediğinizi yazın. Bitsin...
 
Denenmisi denemeye gerek yok bence olsaydi onceden olurdu. Tabi gecmisteki yasanmisliklar ve cekilen acilar akla gelince insan uzulebilir bir anda patlayabilir bu normal bence siz adamin mesajina degil gecmiste yasattigi acilara agladiniz. Telden watsaptan heryerden engelleyip hayatina devam etmek en dogrusu .
 
Gezdi, tozdu, 5yılll boyunca kim bilir kimler geçti hayatından... Doydu... Aaa dedi benim 5yıl önce bir sevgilim olmuştu.. Dur bir arayayım da eğer bekarsa evlenelim.. Epey kahrımı çekti.. Evlenirsek de çeker nasılsa... Diye düşünüp mesaj atan bir öküze engeli basın... Evli olsanız da olmasanız da basmalısınız... Şahsen ben oşşşt der engeli koyardım.. Takılmayın hiç.. Karaktersiz işte.. Sallayın gitsin..
 
Ne basit bir insan. Ben 5 sene sonra ex ime ne yuzle msj atarim? Hadi msj attin şu an ki durumunuzu bilmiyor nitekimde evlenmissiniz. Ya bu msj geldiginde eşiniz şait olsaydi ? Size olan guvenini bir daha sorgulardi bence. Eskiye gitmeniz hosuna gitmezdi. Ayni şey eşiniz size yapsa ne hissederdiniz? Ansizin gelen bir msj ve aklin karişmasi .. Açikcasi msj atan kişinin cokta gerekli ve dusunceli bir adam oldugunu dusunmuyorum. Dusuncesiz ve kaba bir kere.

Esinize bu sacma sapan mevzuyu soylemeyin ve kendinize de yeni maceralar aramayin. En fazla ben evlendim lutfen rahatsz etmeyin beni diye soguk bir msj atip engelleyebilirsiniz ama daha fazlasi degil..
 
Evli olup olmadığınızı bilmediği için yazmıştır. Belkide evli olduğunuzu bilse böyle bir mesaj atmaya cesaret etmezdi.arada 5 yıl geçmişti, çok üzülmüşsünüz, toparlayın evliliğinize yansıtmayın..
 
Aklın hala eski sevgilinde...
 
Eski sevgiliniz elinin altinda isine geldiginde oynayacagi bir oyuncak aramis tebrikler buna kanmamissiniz. aglamaniz uzulmeni normal cunku birseyler yasanmis. Esinize soylemeyin bence cunku gereksiz yere aklina olmayan seyleri sokmus olursunuz. Siz esinizi aldatmadiniz ki, eski sevgilinize de bana mesaj at demediniz burda sizin hicbir kusurunuz yok. Istediginz kadar aglayin iciniz rahatlasin ama esinize soyleyecek bir durum bence yok.
 
Çok geç olmadan eşinize bu durumdan bahsetmelisiniz engelleseniz bile sonra bir daha olur olmadık yerden başkasının telefonundan yine size mesaj atar bu sefer eşinizin yanında zor durumda kalırsınız. Zamanında sevdiyseniz en fazla duygulandığınız için ağlamışsınızdır aklınıza başka şeyler getirip kapılmayın olacağınız olsa olurdunuz zaten bitmiş gitmiş. Eşinize güzellikle anlatın saklamayın bu konuyu ondan.
 
Yorumlarda konu sahibinin ağlamasını normal bulmussunuz. Peki bir erkege,eski sevgilisinden mesaj gelse ve ağlasa bunuda normal bulacak mıydı acaba buradaki arkadaslar. Bosan mosan derlerdi adamin ne karaktersizligi kalirdi ne biseyi.
Konu sahibi aglaman normal degil farkinda misin?
Eski sevgilin icin bir de. Sanki ölüm haberi gelmis mesajla.
Ben sanirim ona bile aglamazdim,ama uzulebilirdim ölüm yani sonucta.
 

Biraz ince düşünecek olursak bu adam başka numaralardan bir yerlerden rahatsız edebilir, hanımefendinin tabiki bir kusuru yok ama ben saklamaması taraftarıyım. Sonradan eşi bir şekilde öğrenirse bunca zaman neden bahsetmedin bana diyebilir. Eşler birbiriyle bu tür şeyleri paylaşmalı.
 
5 yil once ayrildiginiz bir adamin mesaji ile hungur hungur agliyorsunuz evliliginize uzuldum. Demekki cok saglikli bir evliliginiz yok ki bunu esinizle paylasmak yerine konu aciyorsunuz.
 

Erkekler duz mantiklidirlar eger cevap gelmiyorsa anlarlar konu sahibinin ilgilenmedigini. Eger kocasi da daha sonar ogrenirse o zaman da konu sahibi gereksiz oldugu icin, soyleme ihtiyaci da gormedim diyebilir. Ben yine soylememesi taraftariyim. Gerci esiyle ralarinin nasil olduguna da bagli. Ben ve esim soylerdik birbirimize. Hatta 1 ay once esimin eskisi mesaj atmis hahahah gulduk bayagi :)
 

Bana o eski şahıs cevap alamazsa ısrar edecek gibi geldi.. valla ya herkesin nedir bu eskilerden çektiği birde benim yaşadıklarımı bilseniz gülmekten ölürsünüz heralde 1.5 yıl oldu hala arada saçma sapan bahanelerle yazıyor :))
 
Kadınlar daha duygusal ve hassas varlıklar. Yani ben olsam bende ağlardım.
O zamanlar sevilmediğime, yıkılan hayallerime, verdiğim değere vs. Ama erkekler öyle değil.
Erkek ağlıyorsa gerçekten dokunmuştur yüreğine.
O yüzden bir tutamayız
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…