Yıllar sonra girdiğim hesabım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

karamelim

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
1.143
969
323
İstanbul
Bu forumda uzunca bir süredir belli başlı takip ettiğim konular ve hesabım olmasına rağmen, hesabıma girmeden yalnız konuları ve kişilerin yorumlarını okuyup çıkıyodum. (Günlük konuşma diliyle yazmayı tercih ediyorum)

Saç uzatmayla ilgili bi fikir alışverişi yapmak için hesabımı açtım ve yıllar önce açmış olduğum konuları inceledim. Hani hep derler ya "gün gelecek bu söylediklerine güleceksin" ne kadar doğruymuş, ne kadar aptalca şeyleri dert etmişim kendime. Babam için söylediklerim, yok evden kurtulmak için evlenme düşüncem. Aman Yarabbi. Bir iki cümlesini okudum dayanamadım kapattım. Sanki ben yazmamışım onları dehşete düştüm resmen. Babam bundan 2 yıl önce aniden öldü. Allah ondan her zaman razı olsun kabir azabı yaşatmasın. Ona yaptığım haksızlıklar için de Allah beni affetsin.

Kendimden nefret ettim okuyunca. Şimdi düşünüyorum o zamanları. Belki de benim içinde bulunduğum ergenlik dönemi yüzündendi. O zamanki erkek arkadaşımla evleneceğimi düşünerek gelinlik bakmışım ve bunları dile getirmişim bi plan program yapmışım. ahmaklıktı mı? Yoksa gerçekten yaşamam gereken bi dönem miydi bilmiyorum.

8 aylık evliyim tavsiyeyle tanıştık. Daha önce açtığım bi konuda nostaljik şarkılardan bahsetmişim düğünümde hep onlar çalacak diye öyle de oldu. Taş plak tüm şarkılar çaldı düğünümde.

Hayatın her basamağı benim için zorluklarla geçse de artık eskisi gibi isyan etmiyorum. Veren Allah alan Allah.

canım bazen bende diyorum ne safmısım ne salakmısım diye sonrada diyorum o zaman onları getirdi ozaman o olgunlukta degildim.
Allah rahmet eylesin babanada.gidenzamanlar bitti

Abartmayın dediğimde kimi üyelerden tepki alıyorum tecrübe ile sabit zaman zaman abartıyoruz:))))

ÜZÜLME 5 SENE SONRA DA ŞİMDİKİ DÜŞÜNCELERİMİZE GÜLÜCEZ , ZAMAN GELİCEK UTANICAZ. İNSANIN YAŞI İLERLEDİKÇE, OLGUNLAŞTIKÇA, KENDİNİ GELİŞTİRDİKÇE GEÇMİŞ HER ZAMAN KOMİK OLACAK :)

Aynen öyle gerçekten de bende geçmişe gidince ara sıra bazı yaptığım şeylere çok gülüyorum ne safmışım diyorum çok zamanda

Herkes yıllar sonra yaptıklarına anlam veremez.
o yüzden yargılamayın diyorlar ya :)
yarın senin de başına gelir şaşarsın diye
insanoğlu çok tuhaf cidden yarın kendi yaptıklarını bile hor görebiliyoruz
çünkü sürekli değişiyoruz kafa yapılarımız düşüncelerimiz her şeyimiz
stabil değiliz her daim
bu arada sana alıntı yaptım yazmış oldum gibi oldu ehe

İyi oldu aynen öyle bende öyleyim herkes öyle yıllar geçtikçe insan çok değişiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…