Selam kızlar dünden beri kafama takılan bir şey var ben 5 yil once söz attım. Evliliğin kıyısından döndüm dün eve giderken yolda sözlümu gördüm fakat tanıyamadım yani onun olup olmadığından emin değilim. Gözünde gözlük vardı kilo almıştı. Ama bana bakarken gülünce dikkate ettim ve o diye düşünüyorum ama emin değilim sizce o mu dur .benn hiç bir şey hissetmedim nefret den başka hiç aklımda olmadığı halde karşıma çıktı evlerimiz de uzak şoktayım hala o mu değil mi diye

lütfen kötü yorum yazmayın...
Not :dalga geçen arkadaşlar sizin hiç gönül yaranız olmamış olabilir ama az empati lütfen.
Bunu yazdım bazıları için dert sayılmaz evet ama benim hayatımın dönüm noktası ve tepetaklak olma sebebim oldu bu şahıs ve ailesi o sebeple takıldım bu duruma 20 li yaşlarımı başında uğradığım. Haksızlık iftira ve dış görünüşümle dalga geçilmesi evlendikten sonra bile dedikodumu yapmaya devam etmeleri kafama takmam için yeterli sebep sayılır bence...gecelerce ağladım zayıfladım kilo verdim

kimsenin umurunda olmadı annesi yalandan ağlıyor dedi .kız kardeşi başka iftira attı evet kızlar buydu benim derdim yıllar önce yaşadığım haksızlık ve gözyaşları geldi aklıma yaralarım desildi benim gençliğim soldu böyle insanlar yüzünden bu nedenle çok canım yandı oysa hayatımın baharında en güzel yıllarımı zehir ettiler bana

((