• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıllar sonra görünce taniyamamak..

Hasta işte gülünce ne geçti eline merak ettim gülmese hiç farketmeyecektim bile .zaten etmedim de ama güldüğünü görünce o olduğunu düşündüm. Bende bir daha görmemeyi tercih ediyorum canım inşallah görmem.
erkeklerde hiç utanma yok canım. hiçbişi olmamış gibi arsızlık yaparlar. o evli mi peki, haberin var mı? bak sen ne güzel evlenmişsin, çocuğun olmuş. o aileyle ve o karaktersizlikle onun işi zor.

Paylaşmak istedim çünkü bu benim içimi yaralayan parçalayan bir dert ti yani size de dert begendiremiyoruz :))
Son zamanlarda aklınızdan geçtiyse o kişi, nerde ,napıyo, nasıldır acaba gibi düşündüyseniz ve biryerde onla karşılaşıp, görme isteğiniz olduysa....Bazen bu gibi düşünce geçirenler ya bazı insanları ona benzetir, yada hakkaten düşündüğün kişiyle kısa sürede karşılaşırsın. Bazen bendede olur öle.

erkeklerde hiç utanma yok canım. hiçbişi olmamış gibi arsızlık yaparlar. o evli mi peki, haberin var mı? bak sen ne güzel evlenmişsin, çocuğun olmuş. o aileyle ve o karaktersizlikle onun işi zor.
Evli ve çocuklu o da canim ...aileler akraba gibiydi o yüzden istesem de istemesem de haberdar oldum durumundan

Son zamanlarda aklınızdan geçtiyse o kişi, nerde ,napıyo, nasıldır acaba gibi düşündüyseniz ve biryerde onla karşılaşıp, görme isteğiniz olduysa....Bazen bu gibi düşünce geçirenler ya bazı insanları ona benzetir, yada hakkaten düşündüğün kişiyle kısa sürede karşılaşırsın. Bazen bendede olur öle.
Düşünmedim hiç canım ne yaptığı beni ilgilendirmiyor artık aklımda yok

O ya da değil ne fark eder bu saatten sonra onu anlamadım. Şimdi biz nereden bilelim ki siz o kadar dikkatli şekilde bakınca o da gülümsemiş olabilir ama ne önemi var bu saatten sonra 5 sene önceki olay yaşanmış bitmiş gitmiş neden hala takılıyorsunuz onu yapmışlardı bunu yapmışlardı diye geçmiş gitmiş oysa bile

o ise bile tanımamış olman normal..beyin öyle gereksiz insanları SİLEBİLİYOR..o değilsede adam belki sizi beğenmiştir...( bu arada siz evlendiniz mi )

o ise bile tanımamış olman normal..beyin öyle gereksiz insanları SİLEBİLİYOR..o değilsede adam belki sizi beğenmiştir...( bu arada siz evlendiniz mi )
:)))begenmesin beni kimse sinir oluyorum . 5 yillik evliyim ben bir oğlum var canım

Belki odur, tanımayan adam gülmez diye düşünüyorum.
Geçmişi geçmişte bırakın, kötü günleri düşünmeyin, eden bulur neticede.

Belki odur, tanımayan adam gülmez diye düşünüyorum.
Geçmişi geçmişte bırakın, kötü günleri düşünmeyin, eden bulur neticede.
Bende onu diyorum canım deli değilse niye gülsün ki yani o sebeple yoksa tanımadım yanımdan geçse zaten farketmeyecektim amaa öyle güldüğü için dikkat ettim benn de yoksa banane geçmiş gitmiş bitmiş öyle ki artık tanımıyorum bile şükürler olsun :)))

Niye gülsün beni tanımayan ona takıldı kafam
Nasil bir ulke oldu memleketim... Eskiden insanlar gulec yuzluydu, tanimadiklar bile birbirine selam verirdi.
E tabi adamin yuzune bakip durmussunuz o da gerginligi dagitmak icin gulumsemis.
Sizin dusmaniniz oldugunu sanmiyorum. Siz kafanizda eski travmayla hesaplasmadiginiz icin onu bulup yuzlesme ihtiyaci duydugunuzdan beyniniz sizi yaniltiyor olabilir.

Nasil bir ulke oldu memleketim... Eskiden insanlar gulec yuzluydu, tanimadiklar bile birbirine selam verirdi.
E tabi adamin yuzune bakip durmussunuz o da gerginligi dagitmak icin gulumsemis.
Sizin dusmaniniz oldugunu sanmiyorum. Siz kafanizda eski travmayla hesaplasmadiginiz icin onu bulup yuzlesme ihtiyaci duydugunuzdan beyniniz sizi yaniltiyor olabilir.
Aynı kıyafetlı çekilmiş resmini görene kadar emin değildimi amma eminim o olduğun dan

Siz adama bakip durdunuz omu degil mi diye o degilse bile adam haliyle selam verme babinda gulumsemistir.

Selam kızlar dünden beri kafama takılan bir şey var ben 5 yil once söz attım. Evliliğin kıyısından döndüm dün eve giderken yolda sözlümu gördüm fakat tanıyamadım yani onun olup olmadığından emin değilim. Gözünde gözlük vardı kilo almıştı. Ama bana bakarken gülünce dikkate ettim ve o diye düşünüyorum ama emin değilim sizce o mu dur .benn hiç bir şey hissetmedim nefret den başka hiç aklımda olmadığı halde karşıma çıktı evlerimiz de uzak şoktayım hala o mu değil mi diye :KK43:lütfen kötü yorum yazmayın...

Not :dalga geçen arkadaşlar sizin hiç gönül yaranız olmamış olabilir ama az empati lütfen.
Bunu yazdım bazıları için dert sayılmaz evet ama benim hayatımın dönüm noktası ve tepetaklak olma sebebim oldu bu şahıs ve ailesi o sebeple takıldım bu duruma 20 li yaşlarımı başında uğradığım. Haksızlık iftira ve dış görünüşümle dalga geçilmesi evlendikten sonra bile dedikodumu yapmaya devam etmeleri kafama takmam için yeterli sebep sayılır bence...gecelerce ağladım zayıfladım kilo verdim :KK43:kimsenin umurunda olmadı annesi yalandan ağlıyor dedi .kız kardeşi başka iftira attı evet kızlar buydu benim derdim yıllar önce yaşadığım haksızlık ve gözyaşları geldi aklıma yaralarım desildi benim gençliğim soldu böyle insanlar yüzünden bu nedenle çok canım yandı oysa hayatımın baharında en güzel yıllarımı zehir ettiler bana :KK43:((
Ah canım benim acıların derin belli o sana biçilmiş ama Allah korumuş o adam eşin değil en bak bir de arada olur Zihnimiz oyun oynar sana Öner’im mali durumun varsa psikiyatri ye git EMDR tedavisi ile tamamen kurtulmak mümkün ilaca gerek bile kalmıyor doğru bir doktor ile ben sağlıklı bir sorunum yokken gittim seneler önce yaşadığım anılar ağır geliyor diye doktorum iyiydi üniversite de hoca öyle olunca seansı da dışarıya göre çok uygundu resmen rahatlarım

Ah canım benim acıların derin belli o sana biçilmiş ama Allah korumuş o adam eşin değil en bak bir de arada olur Zihnimiz oyun oynar sana Öner’im mali durumun varsa psikiyatri ye git EMDR tedavisi ile tamamen kurtulmak mümkün ilaca gerek bile kalmıyor doğru bir doktor ile ben sağlıklı bir sorunum yokken gittim seneler önce yaşadığım anılar ağır geliyor diye doktorum iyiydi üniversite de hoca öyle olunca seansı da dışarıya göre çok uygundu resmen rahatlarım
EmDr ne demek? Acılarım çok derin ne yazık ki .öyle ki o dönemde ölmeyi düşünmüş denizin kenarında yaşlı bir kadının beni teselli etmesiyle vazgeçmiş. .yolda yürürken dalgın dalgın arabanın altında kalmaktan son anda kurtulmuş olacak kadar Derin benim acim :((

Back
X