• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıllar sonra görünce taniyamamak..

Canim bu konunla ilgili degil ama seni hatirladim eski konularina cok uzulmustum, biraz da olsa evliliginde bir duzelme oldu mu ?
Sağol canım benim ise başladım biraz daha iyiyim psikolojik olarak uzaklaştım stresten evde kalmaktan depresyona girmişim onu anladım :((

Sağol canım benim muhtemelen uzun zamandır görmediğim için afalladım.yaralarım depreşti niye çıktı ki karşıma bana ailesi ile beraber yaşattıklarını asla unutamam burada dalga geçen alaya alan arkadaşlar size dert gibi gelmeyen şey yüzünden benim hayatım alt üst oldu. ..hayatımın baharında evlilik hayali mutluluk hayali kurarken benim yüzüm le suratım la dalga geçtiler. Bana olmadık hakaret ve iftira attı lar evlendim yine durmadan dedikodu mu yaptılar oldu mu şimdi niye bu kadar taktım anlatabildim mi acaba ....

Muhakkak canınız yanmıştır ama düşünmemeye çalışın. Artık yeni bir hayatınız var o hayatın tadını çıkarmaya bakın.

Muhakkak canınız yanmıştır ama düşünmemeye çalışın. Artık yeni bir hayatınız var o hayatın tadını çıkarmaya bakın.
Öyle canım şükürler olsun ki bir evladım var ve unutmuştum gerçekten bir an görünce şaşırdım sadece ne işi var burda dedim

Abartı demiyelimde kanayan yara diyelim.her gördümü zamaninda cok benzettigim oldu.simdi arkadaş omu diyince kendi hislerimi hatirladim.inanin bazen can dense hakaret sayiyordum.belki bu yuzden dir yorumlar batti bana.hassas bi konu benim icin
Benim bir sen anladın burada :(

He he oldu yahu bu mudur cevap kalp kırmadan duramıyoruz dimi sanal bile olsa...
ben kalp kiracak bisey yaptigimi dusunmuyorum.fakat sizin duymak istediginiz seyler bunlar.kendinizi ne kadar kandirip yok desenizde siz bublari duymak istiyorsunuz.yoksa bi okuyun konunuzu sizce buraya yazilacak bi dert mi

Konu sahibi boşlukta mısınız? Ya da mutsuz musunuz şuanki yaşantınızdan? O olmasını arzulamışsınız gibi geldi bana, hatta "buralarda ne işi olur ki?" demişsiniz, sizi görmek için kasıtlı yol değiştirdiğini düşünmek istemiş olabilir misiniz? Yanlış anlamayın eski konularınızı bilmiyorum ama insan boşlukta olunca beyni böyle aldatmacalar oynayabilir insana.Ya da zamanında gelip yalvarmasını istediğiniz birinin, yıllar sonra bile yalvarmasını arzulamış olabilir misiniz?

Boşverin oysa da değilse de bir anlamı yok zaten, hala size acı verebiliyor olması problem yalnız.Hepimizin geçmişinde kötü sonuçlanmış, acı vermiş ilişkiler oluyor, genellikle bu salak için ne üzülmüştüm be diye geçirip gidiyoruz aklımızdan, o da en fazla, çoğunlukla boşluk.Halledilmemiş sorunlarınız var gibi.Bence hiç düşünmeyin, gereksiz yere vakit israfı.

Niye hayatınızın dönüm noktası olsun ki bu eski sözlü?
Hatırladığım kadarıyla zaten 5 seneden fazla oldu siz evleneli
Sözü atar atmaz şimdiki eşinizle evlenip geldiğiniz nokta da onu mu suçluyorsunuz bunun için?
Kafamda deli sorular :confused:

Çünkü empati yapabiliyorum.buradaki bazi kadinlara tahammul etmek o kadar zorki.reelde tanisan evlilik programina bakip bos islerle ugrasiyorlardir belkide ama burada ahkam keserler.bosver
Aynen canım benim iyi anladın beni .boşver kim ne yaparsa yapsın sadece kırıcı olmasın yani klavye elde burada yaz çiz olmuyor sonuçta rahatsız olmuşum ki paylaşmak istedim yoksa niye yazayım dimi :(

Niye hayatınızın dönüm noktası olsun ki bu eski sözlü?
Hatırladığım kadarıyla zaten 5 seneden fazla oldu siz evleneli
Sözü atar atmaz şimdiki eşinizle evlenip geldiğiniz nokta da onu mu suçluyorsunuz bunun için?
Kafamda deli sorular :confused:
Psikolojik olarak yıprattilar beni niye suçlu olduğunu yazdım yukarıda canım. Yetmez mi bana atılan iftira yalanlar evlensem bile arkamdan konuşmaya devam etmeleri. ...evliliğime kadar uzanan o kırılası elleri...

:KK37: burdan bakınca ona benziyor senin verdiğin kiloları da almış tosun gibi olmuş :skandal:
Yahu ben kilosu nu mu sordum size asıl soru sizi tanımayan bir insan durduk yere bakıp sırıttı mi hiç yolda inerken bir daha dönüp baktı mi arkasına gülerek soru mu .tosun paşa nin aldığı kilo değil :))

Konu sahibi boşlukta mısınız? Ya da mutsuz musunuz şuanki yaşantınızdan? O olmasını arzulamışsınız gibi geldi bana, hatta "buralarda ne işi olur ki?" demişsiniz, sizi görmek için kasıtlı yol değiştirdiğini düşünmek istemiş olabilir misiniz? Yanlış anlamayın eski konularınızı bilmiyorum ama insan boşlukta olunca beyni böyle aldatmacalar oynayabilir insana.Ya da zamanında gelip yalvarmasını istediğiniz birinin, yıllar sonra bile yalvarmasını arzulamış olabilir misiniz?

Boşverin oysa da değilse de bir anlamı yok zaten, hala size acı verebiliyor olması problem yalnız.Hepimizin geçmişinde kötü sonuçlanmış, acı vermiş ilişkiler oluyor, genellikle bu salak için ne üzülmüştüm be diye geçirip gidiyoruz aklımızdan, o da en fazla, çoğunlukla boşluk.Halledilmemiş sorunlarınız var gibi.Bence hiç düşünmeyin, gereksiz yere vakit israfı.
Canım öyle bir düşüncem yok boşlukta da değilim dedim ya şaşırdım işten çıktım eve gidiyordum bebek emzirdigim için erken çıktım. Bana acı veriyor hala çünkü canım çok yandı ama geçmişti onu görünce bir daha herşeyi Sıl baştan hatırladım ve yine canım yandı .Yoksa Allah a şükür evliyim çocuğum var. Çalışan bir insanım. Asla da dönmem yani daha çünkü bitmesi gerekiyor du ve bitti

ben kalp kiracak bisey yaptigimi dusunmuyorum.fakat sizin duymak istediginiz seyler bunlar.kendinizi ne kadar kandirip yok desenizde siz bublari duymak istiyorsunuz.yoksa bi okuyun konunuzu sizce buraya yazilacak bi dert mi
Size göre dert olmayabilir zaten göreceli değil midir dert kimine acı verir kimine neşe bazı şeyler. Benim canımı yakan şey derttir benim için. ..

gördüğünüz zaman kalbiniz bir an hop ettiyse, tüm unutulmuş üstü kapatılmış acıları bir anda içinizde canlandırdıysa kesin ve kesin o. zaten onun da gülmesi dönüp bakması bunun kanıtı. ama en büyük kanıt içinizdeki duygular. siz belki de unutmak istediniz, tanımak istemediniz, herşeyi silinsin istediniz o yüzden görünce tanıyamadım sandınız. ama aslında tanıdınız. maalesef gördüğünüz kişi o.

gördüğünüz zaman kalbiniz bir an hop ettiyse, tüm unutulmuş üstü kapatılmış acıları bir anda içinizde canlandırdıysa kesin ve kesin o. zaten onun da gülmesi dönüp bakması bunun kanıtı. ama en büyük kanıt içinizdeki duygular. siz belki de unutmak istediniz, tanımak istemediniz, herşeyi silinsin istediniz o yüzden görünce tanıyamadım sandınız. ama aslında tanıdınız. maalesef gördüğünüz kişi o.
Evet canim benim oydu üzerindeki kıyafet le çekilmiş fotoğraf için vardı face sinde :(aynen bu yazdıklarını düşündüm ve hissettim görmek istemedim ki evimi uzağa taşıma sebeplerinden biri de budur karşılaşmak ihtimali bile olmasın istedim ama yok bir şekilde canınız yanıyor yine :(

Evet canim benim oydu üzerindeki kıyafet le çekilmiş fotoğraf için vardı face sinde :KK43:aynen bu yazdıklarını düşündüm ve hissettim görmek istemedim ki evimi uzağa taşıma sebeplerinden biri de budur karşılaşmak ihtimali bile olmasın istedim ama yok bir şekilde canınız yanıyor yine :KK43:
O da nie sırıtmış ki, film mi oynuyor gülünecek ne var. bu kadına zamanında neler çektirdim diye utanacağı yerde bir de gülüyor. çok sinir bozucu. bazen tek bir saniye bile yaşanan derin acıları uyandırabiliyor. umarım bir daha hiç karşılaşmazsınız.

O da nie sırıtmış ki, film mi oynuyor gülünecek ne var. bu kadına zamanında neler çektirdim diye utanacağı yerde bir de gülüyor. çok sinir bozucu. bazen tek bir saniye bile yaşanan derin acıları uyandırabiliyor. umarım bir daha hiç karşılaşmazsınız.
Hasta işte gülünce ne geçti eline merak ettim gülmese hiç farketmeyecektim bile .zaten etmedim de ama güldüğünü görünce o olduğunu düşündüm. Bende bir daha görmemeyi tercih ediyorum canım inşallah görmem.

Back
X