Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu soruları hangi kafayla yazıyorsunuz, az önce de saçma sapan bir soru gördümYolda sizi hiç tanımayan biri olsa bakıp Güler mi bunu merak ediyorum
Sağol canım benim muhtemelen uzun zamandır görmediğim için afalladım.yaralarım depreşti niye çıktı ki karşıma bana ailesi ile beraber yaşattıklarını asla unutamam burada dalga geçen alaya alan arkadaşlar size dert gibi gelmeyen şey yüzünden benim hayatım alt üst oldu. ..hayatımın baharında evlilik hayali mutluluk hayali kurarken benim yüzüm le suratım la dalga geçtiler. Bana olmadık hakaret ve iftira attı lar evlendim yine durmadan dedikodu mu yaptılar oldu mu şimdi niye bu kadar taktım anlatabildim mi acaba ....En iyi siz tanırsınız. Uzun zaman görmediğiminiz için tanımakta güçlük çekmeniz de normal bence.
Bende o diye düşünüyorum yoksa bir insan iki duraklik yolda görüp yüzünü dönüp sırıtarak gülmez .inerken bir daha dönüp bakmazBence o.
Ahhh aha:))Başlığı okuyunca konu sahibi görümcesini yolda görüp tanımadı, görümce de olay çıkarıp çemkirdi sandım![]()
Nefretim ve acılarım geldi aklımaOda olabilir olmayadabilir peki siz nasil hissettiniz gorunce
Biliyorum o fıkrayı Walla yazarken aklıma gelmedi değil yani :)))Bi tane fikra geldi aklima, fikranin sonunda cocuk kapidan ayagini iceri sokup ogretmene bul bakalim kimim ben demisti. Bu da ona benzedi)))
Hangi kafayla okunduğu da önemli senin için derterk olmayabilir ama benim için çok büyük dert...Bu soruları hangi kafayla yazıyorsunuz, az önce de saçma sapan bir soru gördüm
Sapıktır belki sapık.
Niye gülsün beni tanımayan ona takıldı kafam
Ek not tazdiTanımadığımız etmediğimiz adamı nerden bilelim o mudur değil midir.
Ayrıca o olsa ne,olmasa ne. Bitmiş gitmiş eskide kalmış bir insan. Amaç ne yani anlamadım. Dert ne?
Ek not yazdım dert orda...Tanımadığımız etmediğimiz adamı nerden bilelim o mudur değil midir.
Ayrıca o olsa ne,olmasa ne. Bitmiş gitmiş eskide kalmış bir insan. Amaç ne yani anlamadım. Dert ne?
Baktım canım aynı kıyafetle resmi vardıInstagram'dan Facebook'tan falan bak son haline o mu değil mi anlarsın
O zaman o yani belli :)Baktım canım aynı kıyafetle resmi vardı(
He he oldu yahu bu mudur cevap kalp kırmadan duramıyoruz dimi sanal bile olsa...yuzde yuz odur yoksa yolda gordugu birine kim gulumser.haaa bu arada gulduyse keisn barisma niyeti var.o adim atana kadar bence zaman kaybetmeden sen atmalisin.gecmisi unutup onunla yeniden basla......oldu mu?