• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yıllar sonra görünce taniyamamak..

Bi tane fikra geldi aklima, fikranin sonunda cocuk kapidan ayagini iceri sokup ogretmene bul bakalim kimim ben demisti. Bu da ona benzedi)))

başlıktaki görünceyi görümce diye okudum:)) konuyu okuyorum başlıktaki görümce ne alaka yaa diyorum:)) bdv iyice zihnimi işgal etmiş :D

canım eski sözlünün facei falan varmi bi aratip baksana:) yoksada valla bu soruna cevap bulunmaz gibi:)

En iyi siz tanırsınız. Uzun zaman görmediğiminiz için tanımakta güçlük çekmeniz de normal bence.
Sağol canım benim muhtemelen uzun zamandır görmediğim için afalladım.yaralarım depreşti niye çıktı ki karşıma bana ailesi ile beraber yaşattıklarını asla unutamam burada dalga geçen alaya alan arkadaşlar size dert gibi gelmeyen şey yüzünden benim hayatım alt üst oldu. ..hayatımın baharında evlilik hayali mutluluk hayali kurarken benim yüzüm le suratım la dalga geçtiler. Bana olmadık hakaret ve iftira attı lar evlendim yine durmadan dedikodu mu yaptılar oldu mu şimdi niye bu kadar taktım anlatabildim mi acaba ....

Tanımadığımız etmediğimiz adamı nerden bilelim o mudur değil midir.

Ayrıca o olsa ne,olmasa ne. Bitmiş gitmiş eskide kalmış bir insan. Amaç ne yani anlamadım. Dert ne?
Ek not tazdi
Tanımadığımız etmediğimiz adamı nerden bilelim o mudur değil midir.

Ayrıca o olsa ne,olmasa ne. Bitmiş gitmiş eskide kalmış bir insan. Amaç ne yani anlamadım. Dert ne?
Ek not yazdım dert orda...

yuzde yuz odur yoksa yolda gordugu birine kim gulumser.haaa bu arada gulduyse keisn barisma niyeti var.o adim atana kadar bence zaman kaybetmeden sen atmalisin.gecmisi unutup onunla yeniden basla......oldu mu?
He he oldu yahu bu mudur cevap kalp kırmadan duramıyoruz dimi sanal bile olsa...

Back
X