- 27 Ekim 2008
- 5.989
- 2.460
- 723
erkeklerde hiç utanma yok canım. hiçbişi olmamış gibi arsızlık yaparlar. o evli mi peki, haberin var mı? bak sen ne güzel evlenmişsin, çocuğun olmuş. o aileyle ve o karaktersizlikle onun işi zor.Hasta işte gülünce ne geçti eline merak ettim gülmese hiç farketmeyecektim bile .zaten etmedim de ama güldüğünü görünce o olduğunu düşündüm. Bende bir daha görmemeyi tercih ediyorum canım inşallah görmem.
Son zamanlarda aklınızdan geçtiyse o kişi, nerde ,napıyo, nasıldır acaba gibi düşündüyseniz ve biryerde onla karşılaşıp, görme isteğiniz olduysa....Bazen bu gibi düşünce geçirenler ya bazı insanları ona benzetir, yada hakkaten düşündüğün kişiyle kısa sürede karşılaşırsın. Bazen bendede olur öle.Paylaşmak istedim çünkü bu benim içimi yaralayan parçalayan bir dert ti yani size de dert begendiremiyoruz :))
Evli ve çocuklu o da canim ...aileler akraba gibiydi o yüzden istesem de istemesem de haberdar oldum durumundanerkeklerde hiç utanma yok canım. hiçbişi olmamış gibi arsızlık yaparlar. o evli mi peki, haberin var mı? bak sen ne güzel evlenmişsin, çocuğun olmuş. o aileyle ve o karaktersizlikle onun işi zor.
Düşünmedim hiç canım ne yaptığı beni ilgilendirmiyor artık aklımda yokSon zamanlarda aklınızdan geçtiyse o kişi, nerde ,napıyo, nasıldır acaba gibi düşündüyseniz ve biryerde onla karşılaşıp, görme isteğiniz olduysa....Bazen bu gibi düşünce geçirenler ya bazı insanları ona benzetir, yada hakkaten düşündüğün kişiyle kısa sürede karşılaşırsın. Bazen bendede olur öle.
:)))begenmesin beni kimse sinir oluyorum . 5 yillik evliyim ben bir oğlum var canımo ise bile tanımamış olman normal..beyin öyle gereksiz insanları SİLEBİLİYOR..o değilsede adam belki sizi beğenmiştir...( bu arada siz evlendiniz mi )
maşallah maşallahhhh allah çok çok huzur ve mutluluk versin inşallah..:)))begenmesin beni kimse sinir oluyorum . 5 yillik evliyim ben bir oğlum var canım
Sağol canım benim insallah diyelim teşekkür ederim :)maşallah maşallahhhh allah çok çok huzur ve mutluluk versin inşallah..
Bende onu diyorum canım deli değilse niye gülsün ki yani o sebeple yoksa tanımadım yanımdan geçse zaten farketmeyecektim amaa öyle güldüğü için dikkat ettim benn de yoksa banane geçmiş gitmiş bitmiş öyle ki artık tanımıyorum bile şükürler olsun :)))Belki odur, tanımayan adam gülmez diye düşünüyorum.
Geçmişi geçmişte bırakın, kötü günleri düşünmeyin, eden bulur neticede.
Nasil bir ulke oldu memleketim... Eskiden insanlar gulec yuzluydu, tanimadiklar bile birbirine selam verirdi.Niye gülsün beni tanımayan ona takıldı kafam
Aynı kıyafetlı çekilmiş resmini görene kadar emin değildimi amma eminim o olduğun danNasil bir ulke oldu memleketim... Eskiden insanlar gulec yuzluydu, tanimadiklar bile birbirine selam verirdi.
E tabi adamin yuzune bakip durmussunuz o da gerginligi dagitmak icin gulumsemis.
Sizin dusmaniniz oldugunu sanmiyorum. Siz kafanizda eski travmayla hesaplasmadiginiz icin onu bulup yuzlesme ihtiyaci duydugunuzdan beyniniz sizi yaniltiyor olabilir.
Yahu mesele görüp görmemek gibi sizi tanımayan biri size neden gülsün diye sormuştum soruları başka yere çekmeye ne meraklıyiz yaaBuradakinler nerden bilsin omu degilmi hayatimizda gormedigimiz insani
Bende bakıp durmadım canım bana bakip güldüğünü gördüğüm için dikkat ettim neden gülüyor diye .Siz adama bakip durdunuz omu degil mi diye o degilse bile adam haliyle selam verme babinda gulumsemistir.
Ah canım benim acıların derin belli o sana biçilmiş ama Allah korumuş o adam eşin değil en bak bir de arada olur Zihnimiz oyun oynar sana Öner’im mali durumun varsa psikiyatri ye git EMDR tedavisi ile tamamen kurtulmak mümkün ilaca gerek bile kalmıyor doğru bir doktor ile ben sağlıklı bir sorunum yokken gittim seneler önce yaşadığım anılar ağır geliyor diye doktorum iyiydi üniversite de hoca öyle olunca seansı da dışarıya göre çok uygundu resmen rahatlarımSelam kızlar dünden beri kafama takılan bir şey var ben 5 yil once söz attım. Evliliğin kıyısından döndüm dün eve giderken yolda sözlümu gördüm fakat tanıyamadım yani onun olup olmadığından emin değilim. Gözünde gözlük vardı kilo almıştı. Ama bana bakarken gülünce dikkate ettim ve o diye düşünüyorum ama emin değilim sizce o mu dur .benn hiç bir şey hissetmedim nefret den başka hiç aklımda olmadığı halde karşıma çıktı evlerimiz de uzak şoktayım hala o mu değil mi diyelütfen kötü yorum yazmayın...
Not :dalga geçen arkadaşlar sizin hiç gönül yaranız olmamış olabilir ama az empati lütfen.
Bunu yazdım bazıları için dert sayılmaz evet ama benim hayatımın dönüm noktası ve tepetaklak olma sebebim oldu bu şahıs ve ailesi o sebeple takıldım bu duruma 20 li yaşlarımı başında uğradığım. Haksızlık iftira ve dış görünüşümle dalga geçilmesi evlendikten sonra bile dedikodumu yapmaya devam etmeleri kafama takmam için yeterli sebep sayılır bence...gecelerce ağladım zayıfladım kilo verdimkimsenin umurunda olmadı annesi yalandan ağlıyor dedi .kız kardeşi başka iftira attı evet kızlar buydu benim derdim yıllar önce yaşadığım haksızlık ve gözyaşları geldi aklıma yaralarım desildi benim gençliğim soldu böyle insanlar yüzünden bu nedenle çok canım yandı oysa hayatımın baharında en güzel yıllarımı zehir ettiler bana ((
EmDr ne demek? Acılarım çok derin ne yazık ki .öyle ki o dönemde ölmeyi düşünmüş denizin kenarında yaşlı bir kadının beni teselli etmesiyle vazgeçmiş. .yolda yürürken dalgın dalgın arabanın altında kalmaktan son anda kurtulmuş olacak kadar Derin benim acimAh canım benim acıların derin belli o sana biçilmiş ama Allah korumuş o adam eşin değil en bak bir de arada olur Zihnimiz oyun oynar sana Öner’im mali durumun varsa psikiyatri ye git EMDR tedavisi ile tamamen kurtulmak mümkün ilaca gerek bile kalmıyor doğru bir doktor ile ben sağlıklı bir sorunum yokken gittim seneler önce yaşadığım anılar ağır geliyor diye doktorum iyiydi üniversite de hoca öyle olunca seansı da dışarıya göre çok uygundu resmen rahatlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?