İzin mizin yok...haftanın ilk gününden calismaya devamHafta sonu iki gün çalışsanız hangi gün izinli olacaksınız ?
Çocuğumu bahane Edip haftasonu çalışmaya gelmemek gibi bir niyetim yok zaten.benim de tarzım degil.bankaciligin sanindandir.sadece cuma ogleden sonrası için kötü bir sürpriz olduEşimiz ilgilensin hayat müşterek ,çocuğu olan olmayan herkesin hayatı ve planı var ,nadir bir durum bu belli ki bi olay var bu kadar ufak şeyleri de tolere edemeyecekseniz çalışmamalısınız ,
İş yerlerinde en itici iş arkadaşları devamlı çocuğu bahane gösterip izin alan ,mesaiye kalmıyım diyenler olur ve dışlanır ,
Bende eski bankacıyım,10 sene çalıştım çok önemli bir devir zamanı 1 ay izinsiz çalıştım ,üstelik bu bir ayın içinde bayramda vardı ...
Sigorta işlemleri ile ilgiliymis başka açıklama yok genel müdürlükten çalışma listesi bekliyoruzNe çalışması bu
Yani iki gün seminer vs mi
Yıl sonu da değil birden herkes şubelere çağrısı değişik geldi
Yukarida acikladim hanimefendi.Bakkalda ekmek dagitmiolar.herkese demedim en son cocugu olmayan anneleride dusunerek haklisiz calisan evli bayanlara diye duzelttim.simdi dersiniz niye bekarlara deil.biri cikar niye erkeklere deil..oooo anlayan anladi bosverinAnne olamayan diyerek bir eksiklik gibi yazmışsınız. Anne değilim olmaya da hiç niyetim yok. Evlenen de bana evlenmiyor çocuk doğuran da bana doğurmuyor birey yetiştiriyor olmaları da beni çok enterese etmiyor. Bi hak verilecekse herkese verilmeli
Bu haftasonu...ama haftasonlarimiz onların vicdanına kalmisSadece bu haftasonu mu çalışacaksınız her hafta sonu mu? Bir haftalık bir şeyse idare edilebilir.
Teşekkür ederim..Bence bir kanun veya yasa cikmali.Çalışan ve cocugu olan anneler kesinlikle cmtesi pazar calistirilmamali.Yıllardir hep bunu savundum.Butun is gorusmelerimde ustune basa basa soledim cmtesi pazar calismicagimi.Anne deilim henüz ama insanin bi ozel hayati var.Insanlar mecbur oldugu icin kabul edio ve mecbur kalio canm; (Ilk donemki islerimde bende kabul ettim malesefki.Allah yardimciniz olsun guc kuvvet versin size
Bu bankada vermiyorlarmis...eski bankam veriyordu..verim olayına gelince bitkinim zaten hedef baskısı üzerine tatilsiz çalışma...insaah kolay gelir 30 agusÇok sinir bozucu bir durum arkadaşım çok iyi anlıyorum seni. Yani 12 gün üst üste çalıştırdığı insandan ne verim bekliyorlar anlamıyorum.. haftasonu çalıştırdıkları için mesai ücreti falan veriyorlardır umarım en azından o biraz teselli olur
neden sadece anneler bir insan anne değilse kandı hayati olmuyor muBence bir kanun veya yasa cikmali.Çalışan ve cocugu olan anneler kesinlikle cmtesi pazar calistirilmamali.Yıllardir hep bunu savundum.Butun is gorusmelerimde ustune basa basa soledim cmtesi pazar calismicagimi.Anne deilim henüz ama insanin bi ozel hayati var.Insanlar mecbur oldugu icin kabul edio ve mecbur kalio canm; (Ilk donemki islerimde bende kabul ettim malesefki.Allah yardimciniz olsun guc kuvvet versin size
Derim tabii niye bekarlara değil. Evli ya da çocuklu olmak bir kadını evlenmemiş çocuksuz olana göre özel kılmıyor bunu bi anlasanız.Yukarida acikladim hanimefendi.Bakkalda ekmek dagitmiolar.herkese demedim en son cocugu olmayan anneleride dusunerek haklisiz calisan evli bayanlara diye duzelttim.simdi dersiniz niye bekarlara deil.biri cikar niye erkeklere deil..oooo anlayan anladi bosverin
neden evli bekar kadınlar bekar erkekler köle mi yani . anlayan anladı derken yazdikalriniz çok iticiYukarida acikladim hanimefendi.Bakkalda ekmek dagitmiolar.herkese demedim en son cocugu olmayan anneleride dusunerek haklisiz calisan evli bayanlara diye duzelttim.simdi dersiniz niye bekarlara deil.biri cikar niye erkeklere deil..oooo anlayan anladi bosverin
O kadar sığsınız ki!Ben kendimi cok iyi anlattim ne anlamak istiosaniz oneden sadece anneler bir insan anne değilse kandı hayati olmuyor mu
Kadın olmak özeldir.Anneler de özeldir.Bunu kimse deistiremez.Anne olmak isteyip anne olamayan kadinlar daha da ozel.Benim yazdiklarimi cok guzel saptirmaya calisiosunuz bravo.Daha fazla muhatap olmicam.Derim tabii niye bekarlara değil. Evli ya da çocuklu olmak bir kadını evlenmemiş çocuksuz olana göre özel kılmıyor bunu bi anlasanız.
Yok bazi kadinlarda evli ve cocuklu kadinlara bi dusmanlik var ben bunu anlayamiorum.Kadin kadinin dusmani olmak zorundami?Allah bole insanlari islah etsin.Arkadaşlar ben burda derdimi paylaştım başka dert sahibi yapmayin beni:) evet anne olunca biraz sorumluluklar ve evde iş yükü artıyor.esim şimdi bir sürü surat edecek.evde mobbing işte mobbing...bekar olsaydım da valla haftasonu çalışma mevzuuna bakışım aynı olurdu.kirmayalim birbirimizi..
Yaaa bosver. Benim eşim de bankacı. Bankanın şehir dışı seminerleri oluyor ve kendi aralarında bekar erkeklerin gitmesine karar veriyorlar, gidecek olan da hiç itiraz etmiyor. " evlisiniz diye bizden üstün değilsiniz, hepimiz eşitiz" falan demiyorlar.Yukarida acikladim hanimefendi.Bakkalda ekmek dagitmiolar.herkese demedim en son cocugu olmayan anneleride dusunerek haklisiz calisan evli bayanlara diye duzelttim.simdi dersiniz niye bekarlara deil.biri cikar niye erkeklere deil..oooo anlayan anladi bosverin
sürekli anne olamayan diyorsunuz kadınların tek amacı anne olmak değil . merak etmeyin kimse size düşman değil yazdıklarınıza yorumumuz . anne olmanız beni enterese etmiyor iş hayatında herkes eşittir. çocuğum kocam diyen tiplerden sıkıldık o zaman çalışmayın. haklar herkese eşit olmalıKadın olmak özeldir.Anneler de özeldir.Bunu kimse deistiremez.Anne olmak isteyip anne olamayan kadinlar daha da ozel.Benim yazdiklarimi cok guzel saptirmaya calisiosunuz bravo.Daha fazla muhatap olmicam.
Evli ve çocuklu kadın düşmanlığı yapmıyoruz evli ve çocuklu kadınlara pozitif ayrımcılık yapılmasına karşı çıkıyoruz. Sonra evlenmeyen çocuk sahibi olmayan kadınlar kendilerini eksik görmeye başlıyor çünkü toplum baskısı böyle oluşuyor. Evli çalışan kadının evde iş yükü niye fazla oluyor ben anlamıyorum bekar kadınlar kirin içinde mi yaşıyor onların da ev sorumluluğu var. Ha evli kadınlar eşlerinden göremedikleri alamadıkları dayanışmayı bekar hemcinslerinden almaya çalışmamalı. Konu sahibi sözlerim size değil hafta sonu çalışmak evli bekar çocuklu çocuksuz herkes için zulüm. Eşinizin mobbingine boyun eğmeyin patronlara karşı bi yerde sesimizi kısmak zorunda kalıyoruz ama eşinize alttan almayın o çocuk sadece sizin değil o evde de sadece siz yaşamıyorsunuz paşa da elini taşın altına soksunYok bazi kadinlarda evli ve cocuklu kadinlara bi dusmanlik var ben bunu anlayamiorum.Kadin kadinin dusmani olmak zorundami?Allah bole insanlari islah etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?