Yıllar Sonra Karşılaştınız mı?

serife05

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2013
169
307
103
Amasya
Merhaba arkadaşlar. Eski sevgiliniz, nişanlınız ya da eşinizle uzun zaman sonra hiç karşılaştınız mı? Aynı durum benim başıma geldi de tam 7 sene önceki sevgilimle hiç ummadığım bir şehirde karşılaştık. Hafta sonu eşim ve çocuğumla yürürken bir baktım eski sevgilim eşi ve çocuğuyla karşıdan geliyordu. Beni gördü ve 3-4 saniye baktı. Eskiye göre epey kilo aldığım için muhakkak ''benim eskisi de ne çirkinleşmiş'' demiştir eşi de güzel bir kız Allah bağışlasın. Neyse şaka bir yana ne kendimde ne de onda herhangi bir sevgi ya da özlem hissi olmadı eminim. Ama ne bileyim eskiden ''ben onsuz yapamam, evleneceğim insan bu'' dediğim kişi filmlerdeki gibi pat diye karşıma çıkınca bir tuhaf oldum. Umarım çok mutlu bir evliliği vardır diye dua ettim içimden. Çünkü mutluluğu hak eden bir insandı. Allah'a şükür benimde mutlu bir evliliğim var ve eşim yuvasıyla çok ilgili. Sizlerde de aynı durum oldu mu hiç? Olduysa ne hissettiniz?

Bende denk gelmiştim eski sevgilimle. Geçen sene eşimle Avm'de gezeken bir baktım eski sevgilim ve nişanlısı karşıdan geliyordu. Eşimin ellerini sımsıkı tutup ve mutluluk pozları vermiştim. Kız bana aşırı hasetle bakmıştı

Karşılaştık. Hiç konuşmadık. Bakışını farkettim. Bir an göz göze geldik o kadar. Yanında eşi ve çocukları vardı. Benim de yanımda çocuklarım vardı. Yalnız da olsak karşılaştığımızda yine konuşmazdık. Bana bir ayrılık konuşmasını bile çok görmüştü vaktinde. Bir mesajla bitirmişti. Aradığımda açmamıştı. Umrumda bile değil. Ama onun için harcadığım zamana ve umutlarıma üzülmüştüm.

Senin için daha zor olmuştur. Özellikle nefretle biten ayrılıkların acısı kötü olur.

Eski nişanlımı aynı hafta içinde iki kere görmüştüm ayrıldıktan bir sene sonra.
İkisinde de farklı kızlar vardı yanında.
İlk gördüğümde arka masamda oturuyormuş meğer. Biraz yakınımda birinin ayakta durduğunu fark ettim, başımı çevirip baktığımda onu gördüm, yanında ki kızın kalkmasını bekliyordu. Benden önce fark etmişti muhtemelen beni yüzünde ki donuk ifadeden öyle anlamıştım :) Hiç bakmadı bana, ben de ikisinin gidişini izledim arkalarından. İçim çok acımıştı ama o hissi hiç unutamıyorum. Kafenin ortasında kuzenime sarılıp hüngür hüngür ağlamıştım :)
Ayrıldığıma pişman değildim oysa ki, olmayacak bir şeyi zorluyorduk. Evlensek mutlu da olamazdık, biliyorum ama bunları bilmek bir şeye yaramadı o an.. Sürekli bende ona dokunma hissi uyandıran adam, bir adım ötemdeydi ama artık yabancıydı bana. Çok garip bir duyguymuş :)

Sen evlendin mi ve oda evli mi merak ettim:)

Arkadaş grubumuz ortak kuzeni çok yakın arkadaşım her düğünde karşılaştık ciddi bir ilişki değildi bizim gerçi çok değer veriyordum biliyordu o da bunu kullanabileceğini sandı ama olmadı o zamanlar. Ondan sonra da eşim oldu zaten iyi ki de o oldu her karşılaşmamızda ben ve eşim bir süre sonra hatta ben eşim bir de karnımda bebeğim o ise adı konmamış don lastiği gibi uzayan ilişkisi olarak karşılaştıkiçim cız etmedi etmezdi de neyse o da yeni evlendi artık karşılaşırsak eşlerimizle olacak demek ki

Çok kalpsizmiş

Böyle bir durumda değildi karşılaşmamız gerçi, ayrildiktan 5 yıl sonra karşılaşmıştık hiç beklenmedik bir anda 10 yıl önce. İlk gördüğümde kalbimden kanın ılık ılık bütün vücuduma dağıldığını hissetmiştim resmen ama renk vermemem lazımdı, sadece o da gözünü ayırmadan baktığı için kaybettin artık anca bakarsın anlamında baktım bikaç kere. Köydeydik, o akşam herkesin diline düştük:) ertesi gün biz ayrıldık memleketten, arabanin camından son gördüğüm gözlerini silmesiydi.

Sonrası iyilik, sağlık, mesleğinden dolayı çokça hasret, evlilik, bıcır bıcır bir kız evlat...

'kaybettin artık anca bakarsın anlamında baktım ' bu nasıl bi bakış oluyo manası derinmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…