Yıllar Sonra Karşılaştınız mı?

Eski sevgilim olmadı hiç. Beni seven bir adam vardı kardeşimin düğünü olacağını duymuş İzmir den çıktı geldi bana evlenme teklifi etmişti 10 yıl önce hala seviyor ve evliyim.. platonik aşık ama bu kadar uzun sürmesi çok garip...

yuregim yandi...

15 gun tek mi nasıl dayanıyorsunuz kader aslında bazı şeyler

Benim durum birazcık karışık şimdiki erkek arkadaşım sınıf arkadaşımdı. 1. sınıftayken birisiyle birlikteydim ve ona şimdiki erkek arkadaşımın bana karşı ilgisi olduğunu söylemiştim. Hatta onunla tanışmadan önce benim de şimdiki erkek arkadaşıma karşı ilgim olduğunu söylemiştim. Arkadaştık o zamanlar. Sonra o zamanki erkek arkadaşımla ayrıldık. Aradan 5-6 ay sonra da şimdiki erkek arkadaşımla görüşmeye başladık. Bir yılı doldurmamıza yakın eski sevgilimle gittiğimiz bir bara girerken eski sevgilimle ve arkadaş grubuyla karşılaştım onlar da dışarı çıkıyorlardı. Arkadaşlarından biri beni görünce yanımızdan geçtikten hemen sonra eski sevgilimi dürterek ‘ohaaaaa’ diye bir bağırdı. Büyük bir ihtimalle sevgilimin o zamanlarki ‘bana ilgisi var’ dediğim kişi olduğunu fark etti. Biz 5. yılımızdayız artık ara ara baktım, o hiç kimseyle birlikte olmadı gördüğüm kadarıyla zaten uzun soluklu ilişki yürütemezdi asla, fazla ergen fazla çocuktu. 3 aycık görüşmüştük, o ayrılmak istemişti, 1 haftadan sonra iyi ki ayrılmışız demeye başlamıştım hâlâ da aynı düşünüyorum.

Peki siz neden gitmiyorsunuz. Sizde gidin ailecek orada yaşayın olmaz mi

Aman allahımmm

Evet ortaokuldan universiteye kadar bir sevgili oluyorduk bir o sesaizlige burunup mesaj atmiuordu ama ben cok seviyordum her geldiginde meaaj attiginda beynim duracak gibi olurdu. uni.deyken evlenelim dedi ailesi col sorunluydu bunalmisti. Benim daha 4 senem var okulumu bitirmem lazim dedim . Seni cok seviyorum su an elini tutmak istiyorum ama ben bekleyenem cok uzun bir sure ddi oyle ayrildik icim yana yana ayrildik.

Daha sonra o mesaj atinca ben de bir guzel sen benim icimde yanacak yer birakmadin deyip dayadim dosedim bir sayfa dolusu yazi

sonuc.. ben yillar sonra evlendim o bekar ve kardesimin gordugu kadariyla cokmus gibi mutsuz duruyormus. gecenlerde babasiyla babam konusurken ben kucagimda cocugumla gidip arabaya bindim .gozgoze geldik gayriihtiyari ve aninda basimi cevirdim. kardesimin dedigi sok oldu bakakaldiydi. Her sey nasip kismet ben cok sasirdim onu yillar sonra ilk defa gordugumde ama yaptiklari icin beni oyle.gordu ya cok da uzulmedim .Tabi Allah onu da mutlu etsin yine de.

Çocukluk aşkımla dershanede karşılaştık ve sevgili olduk 8 ay sürdü bitti.
Gıcık bi tpmiş meğer.

Ne acıklı ve hüzünlü hikayeler varmış valla konu sahibi olarak kendi halime çok şükür dedim

Tebrik ederim canım bu kadar şey yaşamana rağmen sonunda hayır duası etmişsin

Hep karşılaşıyoruz oda öküz misali bakıyor. Bi akrabamıza onu bebeğinle görünce içim acıyor demiş.
Şimdi görürse bırı elımde bırı karnımda eskı sevgılım angola tavşanı çıktı dicek biri daha yürüyemiyorken diğeri karnımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…