Maalesef rabbim bana Da bu dünyada mutluluğu nasip etmedi öbür dünyada inşallahSiz mutlumusunuz en azindan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef rabbim bana Da bu dünyada mutluluğu nasip etmedi öbür dünyada inşallahSiz mutlumusunuz en azindan
Evet film gibi ki daha detayına inmedim inanın çok hazin maaleseffilm gibi resmen babaniz cok buyuk vebal almis keske yapmasaymis belki hersey cok farkli olurdu
Evet bende evlendim ondan 3 yıl sonraSiz peki ,evlendiniz mi
yuregim yandi...Evet bende evlendim ondan 3 yıl sonra
Şu an 17 yıllık evliyim ama eşim işi sebebiyle 14 yıldır yurtdışında 6 aysa bir gelip 15 gün kalıp dönüyor
Maddi refahım var pırlanta gibi üç kuzum var başka da işte ahirette alacaklı olduğum tesellisi var
15 gun tek mi nasıl dayanıyorsunuzEvet bende evlendim ondan 3 yıl sonra
Şu an 17 yıllık evliyim ama eşim işi sebebiyle 14 yıldır yurtdışında 6 aysa bir gelip 15 gün kalıp dönüyor
Maddi refahım var pırlanta gibi üç kuzum var başka da işte ahirette alacaklı olduğum tesellisi var
Peki siz neden gitmiyorsunuz. Sizde gidin ailecek orada yaşayın olmaz miEvet bende evlendim ondan 3 yıl sonra
Alıştım artık yani yaşam şeklimiz bu oldu15 gun tek mi nasıl dayanıyorsunuzkader aslında bazı şeyler
Hiç bir zaman gelin demedi zaten az gelişmiş bir ülke ve çocuklarımın eğitimi için uygun değil dahası insan alışıyor bende alıştım o da alıştı ...Peki siz neden gitmiyorsunuz. Sizde gidin ailecek orada yaşayın olmaz mi
Karşılaşmadım ama hiç mutlu olmadığının ve beni hiç unutmadığının haberini aldım onun adına çok üzüldüm çok hazin bir hikaye
şu kadarını söyleyeyim bana evlenme teklif etmişti kabul ettim hazırlandık bekledik istemeye gelecekler ama GELMEDİLER
Yani ben 20 yıl böyle sandım aslında gelmişler ama bina girişinde onları babam karşılamış bu iş asla olmaz deyip peşimi bırakması için ondan Erkek sözü almış
ben elbette çok üzüldüm terk edilme acısıyla günlerim geçti ve o olaydan bir yıl sonra evlendim
O benden evvel tabiri caiz ise apar topar evlendirilmiş sonra aldatılma ve hatta eşinin gayrı meşru çocuk doğurup bunu ondan saklamasına varacak şeyler yaşamış şu an da 2. Evliliğinde ama paçasından akan bir mutsuzluk hakimmiş görmedim bilmiyorum görmek asla istemem her zaman iyi olsun isterim söylenecek bir şey yok Allah öyle yazmış öyle oldu
Çok üzüldümTek istemeyen babam değildi onun ailesi de istemedi el birliğiyle ayırmış oldular
Gel gelelim bu hikayede kimse mutlu olmadı...
Tebrik ederim canım bu kadar şey yaşamana rağmen sonunda hayır duası etmişsinEvet ortaokuldan universiteye kadar bir sevgili oluyorduk bir o sesaizlige burunup mesaj atmiuordu ama ben cok seviyordum her geldiginde meaaj attiginda beynim duracak gibi olurdu. uni.deyken evlenelim dedi ailesi col sorunluydu bunalmisti. Benim daha 4 senem var okulumu bitirmem lazim dedim . Seni cok seviyorum su an elini tutmak istiyorum ama ben bekleyenem cok uzun bir sure ddi oyle ayrildik icim yana yana ayrildik.
Daha sonra o mesaj atinca ben de bir guzel sen benim icimde yanacak yer birakmadin deyip dayadim dosedim bir sayfa dolusu yazi
sonuc.. ben yillar sonra evlendim o bekar ve kardesimin gordugu kadariyla cokmus gibi mutsuz duruyormus. gecenlerde babasiyla babam konusurken ben kucagimda cocugumla gidip arabaya bindim .gozgoze geldik gayriihtiyari ve aninda basimi cevirdim. kardesimin dedigi sok oldu bakakaldiydi. Her sey nasip kismet ben cok sasirdim onu yillar sonra ilk defa gordugumde ama yaptiklari icin beni oyle.gordu ya cok da uzulmedim .Tabi Allah onu da mutlu etsin yine de.
bravo doğrusuda senin yaptığındır zaten10 sene çıkıp ayrıldığım eski sevgilim ile hergün karşılaşıyorum çok yakın oturuyoruz oda evli bende ama asla konuşmuyoruz
Sağol canımbravo doğrusuda senin yaptığındır zaten
Bu gebelik, kanser gbi konularda gecerli aslında. Ama sizin konunuzda kapsaması gerekir Die düşünüyorum.
bravo doğrusuda senin yaptığındır zaten