Yıllar Sonra Karşılaştınız mı?

En kötüsü de benim ki. Eşiyle karşıdan geliyordu, ben yalnızdım :D Ama gördüğümü anlamadılar , onları görür görmez başka sokağa girdim :d

Merhaba arkadaşlar. Eski sevgiliniz, nişanlınız ya da eşinizle uzun zaman sonra hiç karşılaştınız mı? Aynı durum benim başıma geldi de:KK22: tam 7 sene önceki sevgilimle hiç ummadığım bir şehirde karşılaştık. Hafta sonu eşim ve çocuğumla yürürken bir baktım eski sevgilim eşi ve çocuğuyla karşıdan geliyordu. Beni gördü ve 3-4 saniye baktı. Eskiye göre epey kilo aldığım için muhakkak ''benim eskisi de ne çirkinleşmiş'' demiştir:halay: eşi de güzel bir kız Allah bağışlasın. Neyse şaka bir yana ne kendimde ne de onda herhangi bir sevgi ya da özlem hissi olmadı eminim. Ama ne bileyim eskiden ''ben onsuz yapamam, evleneceğim insan bu'' dediğim kişi filmlerdeki gibi pat diye karşıma çıkınca bir tuhaf oldum. Umarım çok mutlu bir evliliği vardır diye dua ettim içimden. Çünkü mutluluğu hak eden bir insandı. Allah'a şükür benimde mutlu bir evliliğim var ve eşim yuvasıyla çok ilgili. Sizlerde de aynı durum oldu mu hiç? Olduysa ne hissettiniz?

Karşılaştım
Yanında karısı vardı; abla abla deyip elimi öpüp arkamdan on yıllık sevgilimle iş çeviren karısı...
Güya medeni olacaklar selam verdiler, yüzlerine tükürdüm sokağın ortasında
Sadece tiksinme hissettim tek duygu buydu...

Karşılaştım
Yanında karısı vardı; abla abla deyip elimi öpüp arkamdan on yıllık sevgilimle iş çeviren karısı...
Güya medeni olacaklar selam verdiler, yüzlerine tükürdüm sokağın ortasında
Sadece tiksinme hissettim tek duygu buydu...
Nedir bu yüzsüzlük ya?
Pes.

Nasıl yani başka şehirde karşılaştınız birde tesadüfün boylesi

Otobüsün kalkmasını bekliyor bir yandan da soru çözüyordum, kafamı bir kaldırdım otobüsün yanında duruyor. Beni gördü mü bilmiyorum hiç.Birkaç saniye baktım sonra kafamı indirip sıradaki soruyu çözdüm. Gelecek kaygım merakımın önüne geçti sanırım :)
Tam anlamıyla o zaman anladım içimde her şeyi bitirdiğimi.Önüme bakmam için bunu anlamam gerekiyormuş zaten onu da daha sonra anladım.

Bizde devamlı karşılaşanlardanız aynı memleketi olunca.
En son karşılaşmamız da yolun bı tarafında o bı tarafında ben eşim ve oğlum vardı.
Oğlum benim ve eşimin elinden tutuyordu çok kötü olduğuna eminim çünkü benim tarafımda bi yere sipariş götürüyordu seslendiler anca kendine gelebildi.
Bense önceleri çok üzülürdüm ama artık içimde nefretten başka bişey kalmadığını hissettim.

Ciddi düşündüğüm bir şahsın ailesiyle tanışmaya doğru giderken yolda eskisini görmüştüm çokta şey olmamıştı hani 🤣🤣

Sonra o ciddi düşündüğüm şahıslada bitti..gün geçmiyorki görmeyeyim 🤣 birgün bir kızla birgün arabasında gülüp eğlenirken 🤣 ama hep istediğim karşılaşma birgün oldu hiç unutamam o bakışı o rahat rahat gözlerini ayırmadan baktı bende baktım güya umrumda değilmiş gibi 🤣

Karşılaşmadım ama hiç mutlu olmadığının ve beni hiç unutmadığının haberini aldım onun adına çok üzüldüm çok hazin bir hikaye
şu kadarını söyleyeyim bana evlenme teklif etmişti kabul ettim hazırlandık bekledik istemeye gelecekler ama GELMEDİLER
Yani ben 20 yıl böyle sandım aslında gelmişler ama bina girişinde onları babam karşılamış bu iş asla olmaz deyip peşimi bırakması için ondan Erkek sözü almış
ben elbette çok üzüldüm terk edilme acısıyla günlerim geçti ve o olaydan bir yıl sonra evlendim
O benden evvel tabiri caiz ise apar topar evlendirilmiş sonra aldatılma ve hatta eşinin gayrı meşru çocuk doğurup bunu ondan saklamasına varacak şeyler yaşamış şu an da 2. Evliliğinde ama paçasından akan bir mutsuzluk hakimmiş görmedim bilmiyorum görmek asla istemem her zaman iyi olsun isterim söylenecek bir şey yok Allah öyle yazmış öyle oldu
film gibi resmen babaniz cok buyuk vebal almis keske yapmasaymis belki hersey cok farkli olurdu

Evlendiler ya kutsandık sanıyorlar
Daha ahirette hesaplaşacağım onlarla annem can çekişirken ben hastane ambulans koştururken yediler bu haltı, evlenmekle bitse keşke hesaplar
Allah gün yüzü göstermesin onlara inşallah.
Hani diyorlar ya affedin yük etmeyin.
Gel de böylelerini affet.

Bende daha iyi olay var 🙋🏼‍♀️ Toplaşın.
Aldatma ve şiddet görüp boşandığım uyuzla hastanede karşılaştık. Tabiki yanımda eşim vardı ama bakışan ben değil eski eşim ile yeni eşim olmuş. Sonra bana anlattı canım kocam "Bize bakıyordu bende baktım hatta dik dik baktım ki karşılık versin bir güzel döveyim istemiştim"dedi. Korkup kaçmış eski kişisi 😂Şiddete karşıymış demek. 🤦🏼‍♀️

Geçenlerde karşılaştık kendisi ile mağazada ,yanımda abim ve kızım vardı, 8 yıl olmuştur heralde. Abimde tanıyordu ama sevgili oldugumuzu bilmiyordu , onun yanina gitti konuşurlarken ben yanlarına gittim merhabalaşıp ayrıldık.mağazadan çıkarken bize poşet hediye etti birde 🤣🤣
Kısa sürmüştü sevgililiğimiz ,kendisi mahalle bakkalıydı 🤭🤣 bir gün girdim ekmek almaya telefonda konuşuyor beni görünce görüşürüz aşkım deyip telefonu kapattı 😏 hiç bozulduğunu belli etmemiştim, sonrasında baya ağlamıştım.

10 sene çıkıp ayrıldığım eski sevgilim ile hergün karşılaşıyorum çok yakın oturuyoruz oda evli bende ama asla konuşmuyoruz

Eski nişanlımi hala seviyorum ozamanlar aradan 1 yol geçmiş ayrılalı . Ailemle arabayla bi yere gidiyorum . Tam karsida bi araba var arabayı eski nişanlım kullanıyo . Arabadan nişanlısı indi o direksiyonda yanindan geçerken camdan film gibi gözgöze geldik arkada bi fon müziği eksikti . Yıkıldım tabi çok ağladım . Simdi 3 sene oldu geçen yolda gördüm o evlenmiş ben bekar hatırlamaya çalıştım unutmusum geçmişi tamamen zaman...

ben degil de (hep uzak mesafe ikisjisi yasadim esimden once) esim benleyken karsilasti. bir yerde otururken kiz minicik firfirli etegiyle 10 15 kere onumuzden gecti. bu kiz neden gecip duruyor onumuzden dedim ki oturdugumuz yer oyle gecilecek bir yer degildi esim eski sevgilim dedi ifadesiz bir sekilde. birdaha ki gecisinde ben kizi masaya davet ettim ne munasebet dedi bi daha da gecmedi... ya icimden de cok hos kadinsin ama yetmez ben karar verdim o benimmmm gule gule sekerim diye sarki soyluyordum. halen daha bu sarkiyi duydugumda o olay aklima gelir... kiz da tasti hani esim nasil oldu da onu degil beni secti bilemem... 😎😂

Evet karsılastım kucagımda iki aylık bebegımle kocam önden ben arkadan giderken ( sahilden cıkmıstık eve dönüyorduk) o da anne babasıyla sahile geliyordu. Ücüylede göz göze geldım ama mimiklerim bile oynamadı. Arkama dönüp bakmadım bile. Bi kerede annesi banasını gormustum o zamanda oglum 3 yaslarındaydı. Markete giderken karsılasmıstım

Back
X