Herkesin kendi görüşü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesin kendi görüşü
Merhaba arkadaşlar. Eski sevgiliniz, nişanlınız ya da eşinizle uzun zaman sonra hiç karşılaştınız mı? Aynı durum benim başıma geldi detam 7 sene önceki sevgilimle hiç ummadığım bir şehirde karşılaştık. Hafta sonu eşim ve çocuğumla yürürken bir baktım eski sevgilim eşi ve çocuğuyla karşıdan geliyordu. Beni gördü ve 3-4 saniye baktı. Eskiye göre epey kilo aldığım için muhakkak ''benim eskisi de ne çirkinleşmiş'' demiştir
eşi de güzel bir kız Allah bağışlasın. Neyse şaka bir yana ne kendimde ne de onda herhangi bir sevgi ya da özlem hissi olmadı eminim. Ama ne bileyim eskiden ''ben onsuz yapamam, evleneceğim insan bu'' dediğim kişi filmlerdeki gibi pat diye karşıma çıkınca bir tuhaf oldum. Umarım çok mutlu bir evliliği vardır diye dua ettim içimden. Çünkü mutluluğu hak eden bir insandı. Allah'a şükür benimde mutlu bir evliliğim var ve eşim yuvasıyla çok ilgili. Sizlerde de aynı durum oldu mu hiç? Olduysa ne hissettiniz?
Nedir bu yüzsüzlük ya?Karşılaştım
Yanında karısı vardı; abla abla deyip elimi öpüp arkamdan on yıllık sevgilimle iş çeviren karısı...
Güya medeni olacaklar selam verdiler, yüzlerine tükürdüm sokağın ortasında
Sadece tiksinme hissettim tek duygu buydu...
Siz mutlumusunuz en azindanTek istemeyen babam değildi onun ailesi de istemedi el birliğiyle ayırmış oldular
Gel gelelim bu hikayede kimse mutlu olmadı...
Nedir bu yüzsüzlük ya?
Pes.
film gibi resmen babaniz cok buyuk vebal almis keske yapmasaymis belki hersey cok farkli olurduKarşılaşmadım ama hiç mutlu olmadığının ve beni hiç unutmadığının haberini aldım onun adına çok üzüldüm çok hazin bir hikaye
şu kadarını söyleyeyim bana evlenme teklif etmişti kabul ettim hazırlandık bekledik istemeye gelecekler ama GELMEDİLER
Yani ben 20 yıl böyle sandım aslında gelmişler ama bina girişinde onları babam karşılamış bu iş asla olmaz deyip peşimi bırakması için ondan Erkek sözü almış
ben elbette çok üzüldüm terk edilme acısıyla günlerim geçti ve o olaydan bir yıl sonra evlendim
O benden evvel tabiri caiz ise apar topar evlendirilmiş sonra aldatılma ve hatta eşinin gayrı meşru çocuk doğurup bunu ondan saklamasına varacak şeyler yaşamış şu an da 2. Evliliğinde ama paçasından akan bir mutsuzluk hakimmiş görmedim bilmiyorum görmek asla istemem her zaman iyi olsun isterim söylenecek bir şey yok Allah öyle yazmış öyle oldu
Allah gün yüzü göstermesin onlara inşallah.Evlendiler ya kutsandık sanıyorlar
Daha ahirette hesaplaşacağım onlarla annem can çekişirken ben hastane ambulans koştururken yediler bu haltı, evlenmekle bitse keşke hesaplar
Siz peki ,evlendiniz miTek istemeyen babam değildi onun ailesi de istemedi el birliğiyle ayırmış oldular
Gel gelelim bu hikayede kimse mutlu olmadı...