- 21 Eylül 2016
- 391
- 255
- 23
Çoook fazla çaba gösterdim ama olmadı anlasamadik
Bu surecte insan yanlız saniyor kendini meğer ne çokuz
evet çevremde birbirini sevmediği halde cnm cicim diyen çiftler görünce
aslında ben kendi halimi cesaretli görüyorum
Eger kizlar el ele verirsek asariz gibi geliyor bana beni anlayacak insanlar lazım ne sebep varki diye eleştirecek dost görünümlü ler değil
Çoook fazla çaba gösterdim ama olmadı anlasamadik
Bu surecte insan yanlız saniyor kendini meğer ne çokuz
evet çevremde birbirini sevmediği halde cnm cicim diyen çiftler görünce
aslında ben kendi halimi cesaretli görüyorum
Eger kizlar el ele verirsek asariz gibi geliyor bana beni anlayacak insanlar lazım ne sebep varki diye eleştirecek dost görünümlü ler değil
Bu iyidii
Iste böle
kamu spotu yapmıyorum ama galiba öyle anlaşıldı Cnn sağolsun yavrumWhatsap grubu yapalımanca öyle asariz :)
kamu spotu yapmıyorum ama galiba öyle anlaşıldı Cnn sağolsun yavrum
Haklisin cnm bu aralar hassas donemdeyiz aslında herseyi sakaya vurmak en iyisi süreç zor katlanmak ağır başka mesguliyetler iyi gelecek ikinci üniversite yi okuyorum derslere yogunlasam benim adima süper olurKesinlikle sen beni yanlış anladın
yavruum benim iş biraz karışık ailem yine burnunu soktu ayırmıyor beni ondan bir an önce bitmesini istiyorum ama olmuyorayyy kızlaarrrr içim yandı hee.
sizi görmesemde tanımasam da sevıyorum...insallah delicesine aşık olacagınız birileri cıkar karsınıza..ve cok mutlu olursunuz emii
yavruum benim iş biraz karışık ailem yine burnunu soktu ayırmıyor beni ondan bir an önce bitmesini istiyorum ama olmuyor
bunalıma girdim iyice bben de azıcık acıma hissi var onu kullanıorlar sen seviyorsun hala diye
korkuları eminim boşanmış olarak hayatımı sürdürmem yeniden evlenmek isteyecek olmam
Aynen cnm ben istemediğim bir insanla yaşamak istemiyorumkendi işin olsun elin ekmek tutsun aılenı asla sallama..hayat senın hayatın .kımse başını yastıga koydugunda sana teselli vermıyor
boşanmaktaki en büyük zorlukta buymuş sanırım çevre baskısı 2 aydır inanılmaz bir baskı içindeyim tabiki yüzü gözümün önüne gelince içim cız etmiyor değil ama insan kedisinden ayrılsa bile zor gelirzaman en büyük ilaç
inşallah cnm yaaHakkınızda hayırlısı olsun.
İnşallah Çocuklarınızla beraber daha mutlu huzurlu bir hayatınız olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?