Aynı aşamadan geçmiş biri olarak Amin! Zor ama sevmiyorsan bi yönden sanslısın, cocuklarında var ve sende kalcaklar kimseye muhtac deilsin, vok şükür bi cok insandan iyi durumdasınCanım allah yüreğine soğukluk versin. Çok iyi anlıyorum seni. Bende boşanma sürecindeyim çünkü. Çok Araftayım bişey düşünemez hale geldim. Sadece kendi emeklerime üzülüyorum. Allah sana güç versin. Herşey geçecek belki hemen değil ama bir sabah uyandığında alev alev yanan kalbin buz tutacak. Rabbim bu durumda olan herkese ve bana güç versin inşallah
Aynı aşamadan geçmiş biri olarak Amin! Zor ama sevmiyorsan bi yönden sanslısın, cocuklarında var ve sende kalcaklar kimseye muhtac deilsin, vok şükür bi cok insandan iyi durumdasın
Mavi yorumunu begendim alıntı yaptım:) sanki seninle konusmustuk daha önce hatırlıyorum. Benimde cocugum yok üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum ama bikdiğim bir tek şey var verdiğimiz bu emekler boşa gitmicek Allah büyükkBenim çocuğum yok canım henüz 1 yıllık evliydik biz. Çok çok şükür ediyorum halime. Daha kötü durumda olanlar var.
Mavi yorumunu begendim alıntı yaptım:) sanki seninle konusmustuk daha önce hatırlıyorum. Benimde cocugum yok üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum ama bikdiğim bir tek şey var verdiğimiz bu emekler boşa gitmicek Allah büyükk
Bende 8 aylıktı ayrıldım 4 aydır davam sürüyoAynen bende üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum. Bizim boşanmamız anlaşmalı olucaktı ama beyefendi vazgeçti duruşmaya gelmedi şimdi çekişmeli davaya hazırlanıyoruz. Bir an önce biter diye dua ediyorum :)
Bende 8 aylıktı ayrıldım 4 aydır davam sürüyo
Hepimizinki umarım. Teşekkür ederimBizim 1 yıl sürdü ama toplasan 5 ay bir arada kaldık hep ayrıl barış oldu e bende insanım sabrım bir yere kadar devam etti benimle sonra sabrımda terk etti beni. Bir an önce sonuçlanır umarım.
Boşaniyorum mutluyum yazidrcam arabamin arkasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?