Bence daha önce sankl ikiniz de evlenmek için evlenmişsiniz. Gerçekten çok hoşlansaydınız o zaman devam ederdiniz.Merhabalar ,
Direk konuya giricem;
Öncelikle Şu andaki Yaşlarımız ben 28 o 32. Ona Ali diyelim.
bundan yaklaşık 4 yıl önce anneminde arada sırada görüştüğü uzaktan bir akraba aslında suyunun suyu yani beni görüp beğeniyor ve oğluyla tanışmam için Annemin yengesi aracılığyla haber ulaştırıyor bana ve anneme.
oğluna da durumu anlatıyor sosyal medyadan beni gösteriyor. Ali de beni ekliyor konuşma başlıyor vs buluşuyoruz. Buluşma sonrasında Ali benden hoşlandıgını görüşmeye devam etmek istediğini ama henüz ciddi bi ilişki düşünmediğini vs söyleyince niyeyse ben bi tribe giriyorum :) görüşmek istemiyorum.
alinin annesi , aracı yenge filan duyunca çok üzülüyorlar ama konu bu şekilde kapanıyor. Neyse Yıllar sonra da ben evlendim fakat zor bir süreçten geçtim ve kısa süre içinde (1 yıl olmadan) boşandım.
şu anda boşanalı 1.5 yılı geçti. Ve geçen ay yeni bir instagram açmamla ortak arkadaş durumlarından Ali beni görüyor ve ekliyor. arkadaşça sohbet ediyoruz. Ve buluşup dertleşelim diyoruz falan buluşunca oda bende yaşadıklarımızı anlatıyoruz.
Alinin de 2.5 - 3 yıl önce bir çocuğu olmuş.çocuk annesiyle yurtdışında yaşıyor.
Biz görüştük ama ikimizde ailelere söylemedik. Çünkü ilk seferinde çok duyulmuştu babalarımza kadar gitmişti. Neyse annemle Alinin annesi de geçen hafta tekrar bir araya geliyorlar ve alinin annesi anneme yeniden bu konuyu açıyor.
İkisi de zor şeyler yaşadı belki birbirleryle mutlu olurlar.
O zaman nasip olmadı belki şimdi olur tekrardan bir görüşseler Ali de eskiye göre baya duruldu olgunlaştı vs ben oğluma da söyledim konuştuk filan diye (ama ali annesine biz zaten konuşuyoruz demiy tabi) .
Annemde çocuk konusundan dolayı sadece tereddütü olduğunu söylüyor. Çünkü ilk seferınde annemde istemişti bu ı işin olmasını. aynı günde beni bu aracı yenge arıyor Aynı konuşmayı yapıyor. Tabi ben şok :)
. Bende istiyorum aslında görüşmek ama benmde kafamı tek kurcalayan çocuk konusu.
ne yapsam bilemiyorum sizce yıllar sonra yollarımızın yeniden kesişmesi üst üste bu konunun geçmesi ve tesadüfler olması filan hoş değil mi ? Bu işin oluru var mıdır ki :)) çocuklu bir adamla ne gibi sıkıntılaR olabilir
biraz uzun olmuş ama ☺
O kısımlara çok girmek istemiyorum aslında benm sorum oluru bar mı çocuklu bi adamla olur mu yani
Okurken bende buna takıldım.Daha önce soran oldu mu bilmiyorum ama ben hikayedeki yillara takildim. 4 yil önce görüsüyorsunuz. Ali ciddi bir sey düsünmüyorum ama görüsebiliriz diyor. 3 yil önce de cocugu oluyor. Yani Ali ciddi bir sey düsünmüyorum dedikten hemen sonra yani yaklasik 3 ay icinde evlenip cocuk mu yapti?
Sizin sorunuza gelecek olursak yasadiklarinizin ilahi bir isaret oldugunu düsünmüyorum. Siradan rastlantisal seyler. Cocukla olup olmamasi tamamen sizin karakterinize bagli. Bu soruyu kendi icinizde cözmelisiniz. Su anda cocukla ve eski esle görüsülmüyor olabilir. Ama ilerde sorun cözülebilir ve cocukla dolayisiyla eski esle iletisim baslayabilir. Cok kiskanc misiniz ya da sizin icin sorun olmaz mi? Ya da annenin basina bir is gelebilir ve cocugun tüm bakimi size gecebilir. Daha cok kücük. Ona anne gibi yaklasabilir misiniz? Kendi cocuklariniz olursa dengeyi kurabilir misiniz? Bu sorularin cevaplari sizde ve iliskinize yön vermeniz icin bunlari kendi icinizde cözmelisiniz.
Çocuk annesiyleymiş zaten, neden olmasın ki. Bence denmeye değerO kısımlara çok girmek istemiyorum aslında benm sorum oluru bar mı çocuklu bi adamla olur mu yani
Çocuk 2.5 yaşında fakat Ali evlenmemiş.Daha önce soran oldu mu bilmiyorum ama ben hikayedeki yillara takildim. 4 yil önce görüsüyorsunuz. Ali ciddi bir sey düsünmüyorum ama görüsebiliriz diyor. 3 yil önce de cocugu oluyor. Yani Ali ciddi bir sey düsünmüyorum dedikten hemen sonra yani yaklasik 3 ay icinde evlenip cocuk mu yapti?
Evlenmek için tabiki de evlenmedım. O ne demekBence daha önce sankl ikiniz de evlenmek için evlenmişsiniz. Gerçekten çok hoşlansaydınız o zaman devam ederdiniz.
Ben Ali yerinde olsam sizinle tekrar başlamazdım. Ama tabi ki onun düşüncelerini bilemeyiz hayırlı olur inşallah.
Sizin sorunuza gelecek olursak yasadiklarinizin ilahi bir isaret oldugunu düsünmüyorum. Siradan rastlantisal seyler. Cocukla olup olmamasi tamamen sizin karakterinize bagli. Bu soruyu kendi icinizde cözmelisiniz. Su anda cocukla ve eski esle görüsülmüyor olabilir. Ama ilerde sorun cözülebilir ve cocukla dolayisiyla eski esle iletisim baslayabilir. Cok kiskanc misiniz ya da sizin icin sorun olmaz mi? Ya da annenin basina bir is gelebilir ve cocugun tüm bakimi size gecebilir. Daha cok kücük. Ona anne gibi yaklasabilir misiniz? Kendi cocuklariniz olursa dengeyi kurabilir misiniz? Bu sorularin cevaplari sizde ve iliskinize yön vermeniz icin bunlari kendi icinizde cözmelisiniz.
Evet tabıkı bu dediklerniz olabilir ki en doğal hakkıdır. O yuzden zaten iyice etraflıca düşünüyorum. Yapabilirim gibi geliyor ama insan yaşamadan da bilemiyor bakalımAdam çocuklu yani vebalı değil. Tabi ki çocuğunu görecek gerekirse beraber de yaşamak isteyecek. Siz bunun ayrımını yapacak olgunluktaysanız başlayın. Eğer kıskançlık trip vs durumuna girecekseniz boşverin çünkü adam için de zor.
Çocuk 2.5 yaşında fakat Ali evlenmemiş.
Ali çocuk doğduktan sonra durumu öğreniyor.
Hmm burda katılıyorum. Ahlakı düzgün olsaa ve sorumluluk sahibi birii olsaydı daha farklı hareket ederdi bncedeBurası sıkıntı bence
Düzgün bir erkek hiç değilse evladı evlilikdışı doğmasın diye bir nikah yapardı sonra boşanırdı olmazsa
Burası sıkıntı bence
Düzgün bir erkek hiç değilse evladı evlilikdışı doğmasın diye bir nikah yapardı sonra boşanırdı olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?