Yıllar sonra yeniden Bir şeyler olabilir mii

1.Eski eş göstermese bile çocuğunu görmek için çabalamayan bir baba mı?
2.bazı kadınlar eski eşin evlendiğini duyunca sırf arayı bozmak için çocuğu babaya bırakabiliyor öyle bir durum olursa eşiniz çocuğu almak isterse çocukla yaşamak isteyecek misiniz?
Neler neler oluyor herşeyi düşün ona göre karar ver çocuğu göstermiyor görüşmüyorlar diye düşünme tüm ihtimalleri düşün seveceğin ve mutlu olacağın bir adam olduğunu hala düşünüyorsan ona göre ilerle

Valla çok güzel olur aslında ama sizin çocuk mevzuunu çözmeniz lazım.
Neden boşanmışlar?
Kadın çocuğu neden babasına göstermiyor?
Çocuğu görememek Ali için ne ifade ediyor?

Bunların cevabı sizi tatmin ederse pekala. Etmezse zor sanki.

Ben sahsen cocuklu bi adam istemezdim
Kendim cocuk yapmaya cesaret edemezken hayatimin icine pat diye dusen bi cocuga tahammul edemezdim
Gerci yurtdisindaymis ama yine de surekli bi cocuk meselesi donecek ortada, gorustuk gorusemedik gelcekti gelemedi gitcem gitmicem vs vs

Bence görüşün ve detaylı bir şekilde tanımaya çalışın. Çocukla ilgili korkularınızda haklısınız ama mutlu olacağınıza inanıyorsanız bir şans verilmeli diye düşünüyorum

Bence daha önce sankl ikiniz de evlenmek için evlenmişsiniz. Gerçekten çok hoşlansaydınız o zaman devam ederdiniz.
Ben Ali yerinde olsam sizinle tekrar başlamazdım. Ama tabi ki onun düşüncelerini bilemeyiz hayırlı olur inşallah.

Daha önce soran oldu mu bilmiyorum ama ben hikayedeki yillara takildim. 4 yil önce görüsüyorsunuz. Ali ciddi bir sey düsünmüyorum ama görüsebiliriz diyor. 3 yil önce de cocugu oluyor. Yani Ali ciddi bir sey düsünmüyorum dedikten hemen sonra yani yaklasik 3 ay icinde evlenip cocuk mu yapti?

Sizin sorunuza gelecek olursak yasadiklarinizin ilahi bir isaret oldugunu düsünmüyorum. Siradan rastlantisal seyler. Cocukla olup olmamasi tamamen sizin karakterinize bagli. Bu soruyu kendi icinizde cözmelisiniz. Su anda cocukla ve eski esle görüsülmüyor olabilir. Ama ilerde sorun cözülebilir ve cocukla dolayisiyla eski esle iletisim baslayabilir. Cok kiskanc misiniz ya da sizin icin sorun olmaz mi? Ya da annenin basina bir is gelebilir ve cocugun tüm bakimi size gecebilir. Daha cok kücük. Ona anne gibi yaklasabilir misiniz? Kendi cocuklariniz olursa dengeyi kurabilir misiniz? Bu sorularin cevaplari sizde ve iliskinize yön vermeniz icin bunlari kendi icinizde cözmelisiniz.

O kısımlara çok girmek istemiyorum aslında benm sorum oluru bar mı çocuklu bi adamla olur mu yani

Adam çocuklu yani vebalı değil. Tabi ki çocuğunu görecek gerekirse beraber de yaşamak isteyecek. Siz bunun ayrımını yapacak olgunluktaysanız başlayın. Eğer kıskançlık trip vs durumuna girecekseniz boşverin çünkü adam için de zor.

Okurken bende buna takıldım.

Çocuk 2.5 yaşında fakat Ali evlenmemiş.
Ali çocuk doğduktan sonra durumu öğreniyor.

Evlenmek için tabiki de evlenmedım. O ne demek
Ali evlenmemiş bu arada. Ben o zaman beğenmiştim oda beğenmiş ve hoşlanmıştı. Ama tribe girmiştim işte detayları hatırlamıyorum şu an Hayırlısı diyelm

Evet tabıkı bu dediklerniz olabilir ki en doğal hakkıdır. O yuzden zaten iyice etraflıca düşünüyorum. Yapabilirim gibi geliyor ama insan yaşamadan da bilemiyor bakalım

Ben hiç bir tesadüf göremedim bu mevzuda. Sosyal medyada eski sevgilini bile ekleyebilirsin sonuçta bu da mı tesadüf Bence bu Ali pek işe yaramaz bir tip. Uzakta da olsa çocuğu var hep bunlar sorun olur senin için. Bu sebeple hiç bulaşma başka biri mi kalmadı sanki..

Hislerine bak eğer gercekten seni istediğne , sevdiğine inanıyosan bi düşün derim ama etrafındakilere danısmanı tavsiye ederim. Bu arada yeniyim kaydoldugum ilk site bu biraz karstırabilirim

Burası sıkıntı bence
Düzgün bir erkek hiç değilse evladı evlilikdışı doğmasın diye bir nikah yapardı sonra boşanırdı olmazsa

Bu Ali efendi o zaman konusahibinden hoşlansa peşini bırakmazdı,adam sorumluluk alamıyor ama korunmadan cinsellik yaşayabiliyor. Hatta karşı tarafı o kadar gıcık ediyor ki hatun çocuğu göstermiyor. Hazır evlenip boşanmış cinselliği de sorun etmez diye yaklaşmış gibi geldi bana.

Konusahibi bu adam seninle evlenmez ,evlense hatun hamile kaldığında onunla evlenirdi. Sen gaza gelmişsin sanki ama zaten bi evlilik tecrüben olmuş,Ali seni üzer bence çok dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…