- 11 Haziran 2014
- 2.509
- 3.292
- 158
- Konu Sahibi tylolhot ooo
-
Uzun konular beni sıktıgı için detaylı yazmadım ama bu kezde herkes alakasız yorum yapıyo şöyleki:biz ilk görüşte asık olduk, üç yıl sonra evlenmek istedi ailesi istemedi çünkü baska birini istiyolardı o askere gidince benim nişanlandıgımı söyleyip kızı istiyolar askerden gelince dogruyu ögrenince bıraktı kızı bu kez kız rarafı bunu namus davası yaptı yapmadıgını bırakmadılar nitekim evlendi ve ben onların düğününü izledim ölmek istedim.evlendiği kişi benim kız arkadasımdı.hergğn bana nisbet yapıyodu çünkü bşzim askımuzı bile bile evlendi onla ben artık hergün onları görmeye dayanamadım evlendim evet sırf ordan uzaklasmak için evlendiğim kişi keske unuttursaydı ozaman zaten bu ask olmazdı.ben evlenince oda baska bir sehre gitmş.aynı yerde baglantımız kalmadıgı için hiç haber almadım bu arada o zamanlar neti bırak tel bile yok aradan yıllar gecti ben yoluma baktım tabi ama unutmadım beni bulur veya arar diye hiç düşünmedim cok arastırmış sonuç buldu herseye razı oldugunu hala cok sevdiğini son nefesi olsa bile benden vazgecmiyceni söyledi ve ben onu sevmediğimi gelip gectiğini gençlik hevesi oldugunu söykedim bu insan millarder değil trilyoner olmasına rağmen beni çok sevdiğini bilmeme ragmen ona neler söyledim ve bana ulasabilecegi her yolu kapattım gerci adresi bile bulmuş.lütfen asık olmadıysanız yorum yapmayın bizde asık olduk unuttuk diyorlar unuttuysan o ask degil zaten hevestir
Ayrılma bahanesi mi dedim ben.Eşinle mutsuzsan dedim.Yani mutlu bir evliliği olan,eşine evliliğine bağlı olan insan eskiye çoktaaaaaaaaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan sünger çekmiştir.Hele ki ON-BEŞ-YIL geçmişse.Bne sana çare de önermedim.Duygularını paylaşmak için konu açtıysan o zaman ben sadece paylaşıyorum yorum yapmayın dersin.Atarlanmana gerek yok.Hee bi yoruma da yazmışsın ya,sıkıyorsa kendileri konu açsın açamazlar dört dörtlük görünecekler ya diye...Benim de konu yok açtığım.Ama sıkmadığı korktuğum için mi paylaşmıyorum.İçinden çıkamadığım bir durumum olursa paylaşırım elbet.Şu an Allah'a şükür öyle bir durumum yok.Yıllardır üyeyim.sürekli eleştiri üzerine kurulu değil yorumlarım.Yanlış yapaban yanlış dediklerim de oldu,bilinçlileri alkışladığım da.Ben altı üstü bir internet sitesinde dört dörtlük görünsem neeeeeee,görünmesem ne.Konu açmayınca dörtdörtlük oluyorsun,konu açınlar dört dörtlük değilmiler.Kötümüler.Ayrılmak istesem onu bahane etmeme gerek yok .insanlarda bırak askı hoşgörü bile kalmsdıgı için bunlarsize inandırıcı gelmiyo.ben burda duygularımı paylasıyorumcare aramıyorum hanfendi
Sizin kavramlarınız ve beyninizin çalışma şekli bana uymadı.
Evli bir kadının başka erkeğe aşık olmasına hoşgörü bekliyorsunuz.
Canım mesafeli aldatan aldatılan yok.aldatan kimseden onay beklemez değilmiSizin kavramlarınız ve beyninizin çalışma şekli bana uymadı.
Evli bir kadının başka erkeğe aşık olmasına hoşgörü bekliyorsunuz.
Buna hoşgörünün tek bir sonucu vardır eşinizden boşanın onu aldatmayın.
Duygu paylaşıp çare aramıyorsanız eğer bunun yanıtı da;
Paylaştığınız duygular namus cinayetlerine sebep olabilecek kadar tehlikeli farkında mısınız?
Eğer anlamadığımızı düşünüyorsanız yanılırsınız.Size aşkınızı yaşatmadıkları için öfkenizi ve içinizde kalanları anlamaya çalışırız.
Ama asla bunlar aldatmanın yada aldatma öncesi zihin egzersizlerinin hoş görülmesine neden olamaz.
Dürüst ve cesur olun o zaman boşanın ve aşkınızın peşinden gidin.
Burda size en ağır sözleri söyleyenler aslında size en dost olanlar elbette hakaret etmeden.
Ben senin sahsına söylemedim ortaya söyledim.Neden alındın.Ayrılma bahanesi mi dedim ben.Eşinle mutsuzsan dedim.Yani mutlu bir evliliği olan,eşine evliliğine bağlı olan insan eskiye çoktaaaaaaaaaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan sünger çekmiştir.Hele ki ON-BEŞ-YIL geçmişse.Bne sana çare de önermedim.Duygularını paylaşmak için konu açtıysan o zaman ben sadece paylaşıyorum yorum yapmayın dersin.Atarlanmana gerek yok.Hee bi yoruma da yazmışsın ya,sıkıyorsa kendileri konu açsın açamazlar dört dörtlük görünecekler ya diye...Benim de konu yok açtığım.Ama sıkmadığı korktuğum için mi paylaşmıyorum.İçinden çıkamadığım bir durumum olursa paylaşırım elbet.Şu an Allah'a şükür öyle bir durumum yok.Yıllardır üyeyim.sürekli eleştiri üzerine kurulu değil yorumlarım.Yanlış yapaban yanlış dediklerim de oldu,bilinçlileri alkışladığım da.Ben altı üstü bir internet sitesinde dört dörtlük görünsem neeeeeee,görünmesem ne.Konu açmayınca dörtdörtlük oluyorsun,konu açınlar dört dörtlük değilmiler.Kötümüler.
Ben yanlışa yanlış derim ama seninkinin yanlışla alakası bile yok.Kimse yok kınamasın bilmem ne başına gelir demesin Doğru bi tanedir.Seni kınamadım.Ama yaptığın düşündüğün şeyi düşünüyor olman bile evliliğe zarardır
Evet kibleme meselesi değil mi?Konuyu anladığını sanmıyorum şekerim ben onunla veya baskasıyla eşimi aldatıyo değilim sana daha iyi acıklardım ama hemen şikayet ediyosunuz
Sen kimsenin şahsına söylemedin.Bak orda yazmışım BEN DE KONU AÇMADIM diye.Sen bunca şeyden buna mı takıldın.Ben senin sahsına söylemedim ortaya söyledim.Neden alındın.
evet aklımı karıstırdığı kesin ben görüsmek istemiyorum tabikide olaylar cok detaylı derin o ayrılmaya kalktı aileler falan girdi isin icine
ona kızdığım icin evlendim unuttum yada öyle sandım ailesine lafını geciremedigi icin
dikkat ederseniz ben ayrılıcam demedim biz aynı mahallede oturuyorduk kuzenimle karsılasıyor bir sekilde yerimi tel falan ögreniyor
o karsıma ciktı diye ailemi dağıtmaya kalkmadım zaten onu hayatıma sokmusta degilim suan zaten görüsmüyorum hic bir sekilde ayrılsamda ayrılsada bundan sonr imkansız zaten
Uzun konular beni sıktıgı için detaylı yazmadım ama bu kezde herkes alakasız yorum yapıyo şöyleki:biz ilk görüşte asık olduk, üç yıl sonra evlenmek istedi ailesi istemedi çünkü baska birini istiyolardı o askere gidince benim nişanlandıgımı söyleyip kızı istiyolar askerden gelince dogruyu ögrenince bıraktı kızı bu kez kız rarafı bunu namus davası yaptı yapmadıgını bırakmadılar nitekim evlendi ve ben onların düğününü izledim ölmek istedim.evlendiği kişi benim kız arkadasımdı.hergğn bana nisbet yapıyodu çünkü bşzim askımuzı bile bile evlendi onla ben artık hergün onları görmeye dayanamadım evlendim evet sırf ordan uzaklasmak için evlendiğim kişi keske unuttursaydı ozaman zaten bu ask olmazdı.ben evlenince oda baska bir sehre gitmş.aynı yerde baglantımız kalmadıgı için hiç haber almadım bu arada o zamanlar neti bırak tel bile yok aradan yıllar gecti ben yoluma baktım tabi ama unutmadım beni bulur veya arar diye hiç düşünmedim cok arastırmış sonuç buldu herseye razı oldugunu hala cok sevdiğini son nefesi olsa bile benden vazgecmiyceni söyledi ve ben onu sevmediğimi gelip gectiğini gençlik hevesi oldugunu söykedim bu insan millarder değil trilyoner olmasına rağmen beni çok sevdiğini bilmeme ragmen ona neler söyledim ve bana ulasabilecegi her yolu kapattım gerci adresi bile bulmuş.lütfen asık olmadıysanız yorum yapmayın bizde asık olduk unuttuk diyorlar unuttuysan o ask degil zaten hevestir
bende bu sitede ehli namus hic birsey yasamamıs gibi en ufak olaya sasırıp abooo diyenlere hayret ediyorum benim konu icin söylemiyorum ama bir cok yorumlara bakıyorum da buradaki bir cok kisi dörtdörtlük hepsini degil bir tanesini tanıyorum aman allahım anlatmak yetmez yani
Boşver. Eşin iyiyse eşine yazık. Geçmiş tozdur. Sil üfle yıka kurula temizlensin
Çok tesekkur edrm.valla arayan bulan pesine düsen ben degilim bu kezde ailesi ksfayı taktı rahat bırakmiyorlar esim yabanci onların yuzunden terkedicem buralarıBaslarda olumsuzken konuya acıklık getirince siz yumusadım. Onun ailesi dalaveralarla sizi ayırmıs. Sonra da pisliklerini temizlemek icin ogullarını mutsuz bir evlilige kurban etmisler. E oldu artık hadi evlen mantıgıyla.
Tü kaka diyemedim konunuzu okuyunca komple.
Burada su önemli siz esinizi seviyor musunuz? Onun size ilgisi, sevgisi tam mı? Tamsa, yani mutlu iseniz kesinlikle birsey yapmayın, bu sekilde devam edin.
Empati yapmaya calıstım.
Yalanmı sekerim. Herkes namuslu mükemmel olagan üstühislerime tercüman oldunuz
ÖzüSen kimsenin şahsına söylemedin.Bak orda yazmışım BEN DE KONU AÇMADIM diye.Sen bunca şeyden buna mı takıldın.
Bak simdi bu yirumunu cok begendim .Kesinlikle haklısın şeytana uymamak nefsine hakim olmak insanın sınavı zaten .acaba yaradan benimi deniyor cünkü benim istegimle ortaya cikan bis degil kadermi sınavmı bilemedimEvet kibleme meselesi değil mi?
Şurda kabalaşmadan konuşmak aslında zor değil ama dediğin gibi oluyor kib-ban-bam-güm derken konu kapanıp gidiyor.
Ben art niyet sezmedikçe kiblemiyorum bu arada.
Size daha öncede aslında yazdım aldatma düşüncede başlıyor ve eğer o aşamada önü kesilmez ise genelde gerisi geliyor.
Hayat sizin ben sadece size diyorum ki kendinize güvenmeyin şu an cinsel temas yok belki ama şeytana uymak denen de birşey var.
Burda elbette siz mutlaka şeytana uyarsınız demiyorum çünkü sizi tanımıyorum bunu nerden bilebilirim?Ama insan doğasını biliyoruz değil mi?Biz sadece size aman dikkat tehlikeli bir yoldasınız diyoruz yani uyarı levhası gibi ama siz ben aracı son hız kullanırım uçurumdanda yuvarlanmam diyorsanız...
Benim bildiğim şu hayatta sınav olmayan birşey yok.Allah korusun ama şimdiki yuvanı kaybetme ve ortada kalma riskide var bu tür durumların.İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.Özü
Bak simdi bu yirumunu cok begendim .Kesinlikle haklısın şeytana uymamak nefsine hakim olmak insanın sınavı zaten .acaba yaradan benimi deniyor cünkü benim istegimle ortaya cikan bis degil kadermi sınavmı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?