yıllar sonra

Sen kimsenin şahsına söylemedin.Bak orda yazmışım BEN DE KONU AÇMADIM diye.Sen bunca şeyden buna mı takıldın.
Pardon sekerim yirum hatası demek istedigim kendiyke akajalı bis paylasmıyo sadece elestiriyo bunuda yorum yaptım sanıyo

Ben veriyorum.

Hayattaki en değerli şey aşk, 15 yılda unutamadığın aşk dünyayı yıkmaya bile yeter bence.
Dünyayı yıkmayamı değer:) ya öbür dünya canım? Onuda düşün bari elin adamı için kocanı varsa evladını aileni hiçe sayıyosun allahın yasaklarına karşı geliyosun bu konunun açılması bile ihanet. Sen dünyayı bırak öbür dünya için aşktan önemli olan değerlere sayip çık

Hepbirlikte cekiyolar cezalarínı cok isteyerek aldıkları kisi dunyayı zindan etti hepsine

Bu tarafta aşktan yanıyorsam, diğer tarafta da yanmayı zaten göze almışımdır hanımefendi. Hayatta her şey insanlar için, mutsuzsam, başkasını seviyorsam boşanmak bana yanlış gelmiyor.Her gün başkasını düşünerek kocamın yüzüne bakmak mı dürüstlük? 4 kadınla evlenmek helalse, boşanmak da haram olmamalı.

Boşanmak haram değildir,helaldir.
Yalnız Allah ın en sevmediği helaldir.

Hiçbir şey için geç değil. Evliliğinizi bitirmek zorunda değilsiniz, cebinizde dursun. 15 yıl aradan sonra ilişkinizin yağ gibi akacağı belli değil. Akarsa boşanırsınız, yoksa zaten evlisiniz.

boşan canım boşan Oda karısını boşasın Sende kocanı boşa olan çocuklara olsun iki tarafın ailesi üzülsün bi ton tartışma sorun çıksın boşanırken. çocuklar anne babasını görmeye çalışırken zorluklar çıksın yıkılan yuva üzerine yuva kurun ama nolcakkiiii aşkkk herşeye deger diger insanların canı cehenneme

Hiçbir şey için geç değil. Evliliğinizi bitirmek zorunda değilsiniz, cebinizde dursun. 15 yıl aradan sonra ilişkinizin yağ gibi akacağı belli değil. Akarsa boşanırsınız, yoksa zaten evlisiniz.
Neeeeeeeeeee kocasını boşamadan adamla beraber olsun baktın iş yürüyooo boşansın. Ha yok adamla olmuyo kocası cepte zaten boşanmasın yuhhhhhhhhhhhhhhhhh

Kimse kimseyi zorla evlendiremez bana gore. Hele o kadar buyuk bir ask varsa.
Aynen katılıyorum her şeyi göze alıp (o kadar büyük bir aşksa) o kişinin yanında olmaktır bana göre de. Aşık adamsa nişanlısını filan takmazdı gerekirse kaçarlardı o nedenle konu sahibi bence içinde hala yaşatma bunu eşine haksızlık.

O adamın şu an yaşadığı şey ne biliyomusun koca bir pişmanlık!!!
Evlendiği kişi seni arattı ona ve keşke her şeye göze alıp seninle evlenseydim diyor kendi kendine aynen şimdi her şeye razıyım dediği gibi,her şeye razı adam o zamanlar da olabilirdi

Sen gerçekten sevmişsin belli ki saygı duyarım ama karşı taraf senin kadar sevmemiş malesef

bana da cok mantikli geliyor.
Ne kadar namus davasina benzetse de kizin ailesi, adam alir seni kacardi.
Namusla da kendi anasi babasi ilgilenirdi.

Neeeeeeeeeee kocasını boşamadan adamla beraber olsun baktın iş yürüyooo boşansın. Ha yok adamla olmuyo kocası cepte zaten boşanmasın yuhhhhhhhhhhhhhhhhh

Yani pire için yorgan yakmaya gerek yok. Ne olacağı belli değil. Bugün önceden iş bulmadan bile işten istifa edilmiyor. Şu an için boşanması hata olur.

15 sene önce olmayan ask 15 sene sonra mı olacak ???Aileler yüzünden olmadi yazmissiniz simdi ailelerin fikrimi degismis bunu 15 sene once yapamayan ve sizden ayrilan adama nasil guvenirsiniz nefret etmeniz gerekirken? ???

Peki bu adam sizi soruyor tel nr. V.s bosanmaya kalkiyor Aileler araya giriyor peki esinizin haberi olursa ne olur??bu böyle giderse en kisa zamanda ogrenir

15 sene önce olmayan ask 15 sene sonra mı olacak ???Aileler yüzünden olmadi yazmissiniz simdi ailelerin fikrimi degismis bunu 15 sene once yapamayan ve sizden ayrilan adama nasil guvenirsiniz nefret etmeniz gerekirken? ???
size hak veriyorum bende
hiç bir konuda ahlak bekçisi vs. olmadım ama evli insanların aşk aşk diye her şeyi yakıp yıktıkları düzenleri ben kabul edemiyorum
bekarlarsa ne yaparlarsa yapsınlar isterse 10 defa ayrılıp barışsınlar
ama araya sevgili nişanlı eş girdi mi her şey değişir başka insanları kandırmak giriyor özellikle annelik babalık varsa
konu sahibi anne diğeride baba yüksek ihtimal
hangi çocuk ya annem yada babam aşık olduğu kişinin peşinden gitti bravo ona der
sadece bizim topluma da demiyorum dünyanın herhangi bir yerinde

eğer çok unatamıyorsa onu hiç evlenmeseydi o 15 yıl onu bekleseydi ya kaçsaydılar ya adam ailesini karşısına alıp ben bu kızla evleneceğim deyip resti çekseydi o kadar büyük bir aşk değil ama 15 yıl hiç unutulmayacak kadar kadının kuzenini araya koyacak kadar büyük pehh

bende böyle bir iki insan tanıdım 45 yaşlarında hiç evlenmemiş bir abla vardı unutamadığım var deyip hala gelenleri reddediyordu
yada çok sevilen bir tanıdık amcamız vardı nişanlısı bir kazada ölmüş tekrar nişanlanmış ama evlenememiş o kıza yazık oluyor diye
ben o kişilerin aşkına inanırım ama burdakine değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…