- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
- Konu Sahibi tylolhot ooo
-
Evet haklısınız işle evlilik çok benziyor çok güzel tespit, yalnız bir işte çalışırken bile bir iş ahlakı var ayrılacağınızı belli bir süre önce bildirirsiniz ki mağdur olmasın iş veren, hayretle okudum yorumunuzu ..Yani pire için yorgan yakmaya gerek yok. Ne olacağı belli değil. Bugün önceden iş bulmadan bile işten istifa edilmiyor. Şu an için boşanması hata olur.
Ya evlilik bu çocuk var ortada ne piresi ne yorganı ne işi siz iyimisiniz?Yani pire için yorgan yakmaya gerek yok. Ne olacağı belli değil. Bugün önceden iş bulmadan bile işten istifa edilmiyor. Şu an için boşanması hata olur.
Evet haklısınız işle evlilik çok benziyor çok güzel tespit, yalnız bir işte çalışırken bile bir iş ahlakı var ayrılacağınızı belli bir süre önce bildirirsiniz ki mağdur olmasın iş veren, hayretle okudum yorumunuzu ..
Ya evlilik bu çocuk var ortada ne piresi ne yorganı ne işi siz iyimisiniz?
Ben inanmıyorum böyle bır seye... Kimse asık olurken ver önce bir kımlıgıne bakayım demiyor kı. Herkes ne yaparsa kendıne yapar.. Sonuclarına da kendısı katlanır; ama ben sevginin aşkın bir imza ile kısıtlanacagına ınanmıyorum. Evlilik kağıt üzerinde degil kalptedir.yaş değil medeni durumdur önemli olan. sevmek için bekar olmak gerekir.
Bravo... Helal olsun. Her kelimesine katılıyorum.Bu tarafta aşktan yanıyorsam, diğer tarafta da yanmayı zaten göze almışımdır hanımefendi. Hayatta her şey insanlar için, mutsuzsam, başkasını seviyorsam boşanmak bana yanlış gelmiyor.Her gün başkasını düşünerek kocamın yüzüne bakmak mı dürüstlük? 4 kadınla evlenmek helalse, boşanmak da haram olmamalı.
Hiçbir şey için geç değil. Evliliğinizi bitirmek zorunda değilsiniz, cebinizde dursun. 15 yıl aradan sonra ilişkinizin yağ gibi akacağı belli değil. Akarsa boşanırsınız, yoksa zaten evlisiniz.
Aaaa baya baya aldat diyosun ama sen
Bence pragmatik davran diyorum. :)
bana da cok mantikli geliyor.
Ne kadar namus davasina benzetse de kizin ailesi, adam alir seni kacardi.
Namusla da kendi anasi babasi ilgilenirdi.
Ben seni anladımBence pragmatik davran diyorum. :)
yaş değil medeni durumdur önemli olan. sevmek için bekar olmak gerekir.
Hiçbir şey için geç değil. Evliliğinizi bitirmek zorunda değilsiniz, cebinizde dursun. 15 yıl aradan sonra ilişkinizin yağ gibi akacağı belli değil. Akarsa boşanırsınız, yoksa zaten evlisiniz.
Kadına resmen aldat hoşuna giderse boşanırsın hoşuna gitmezse koca zaten cepte diyosun bırak kadını erkegi hangi insana yakışır bu heleki ANNEYSE. Yanlış yönlendiriyosunuz bayanı zaten kocasına ihanet etmeye ramak kalmışken.Ben sadece bir görüş belirttim. Hem bir macera için kurulu düzenini bozmamasını hem de doğru olanı yapmak adına istediği hayatı yaşamaktan vazgeçmemesini temenni ederim.
Kendime zarar verseydim ispatlamıs olurmuydum askımı.ve suan hakkım olurmuydu düsünmeye.askta yas sınırı vardır diyenlerdensin arkadasım askın süresi sınırı lamı cimi yoktur mantığı yoktur ask kavusamadıgın surecede buyurde büyür bitmez .ha ask deyince efsane aşklar gibi olursa inanırız diyosanız bis diyemem ben hislerimi bilirim.Bence insan belli bi yaşa geldiğinde o gençlikteki aşkı yaşamıyor. Okadar sene geçmiş aradan ve halen seviyormuşsunuz bence bi anlık heyecan çünkü insan geçmişteki aşklarını gördüğünde bi an yaşadıklarını hatırlar yani kısa süreli bi duygu bence. Ama aşk başka bişey, aşk onsuz yapamamak ama siz 15 sene onu görmeden hayatınıza dewam etmişsiniz. Eğer çocukta varsa bi kadın onları geçip başkasını düşünmemeli.Unut gitsin zaten ailelerinizin kararı dışına çıkmamışsınız gençliğinizde ve buda şunu gösteriyor demekki birbirnizden vazgeçmeyecek kadar sevmemişsiniz birbirinizi. o halde şimdide vazgeçin çünkü farkındaysanız şuan eşinizi duygusal anlamda aldatıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?