- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
- Konu Sahibi tylolhot ooo
-
Okumadim o yazinizi. Heralde evlendi diye olene kadar onla olmak zorunda degil. Bosanip isteyen istedigini yapabilir de yine de evlilk birligne toplumun temel tasina fedakarlik yapmak gerek.
Son donemlerde gak dese esi ayriliyor oldu insanlar.
Evlililkk birligini temelinden sarsacak durum yoksa emek verilmeli diyerek iyi aksamlar diliyorum. :))
Bu konuda sabit fikirli değilim. Eğer;
aldatma, ekonomik şiddet, psikolojik şiddet, dayak vs vs... gibi şeyler varsa da mı hala sadakat dersiniz?
bu mesaj sizin değil mi
tatlım sitede tanıyan olabilir konuya tam acıklık getiremiyorum tam acarsam anlayabilirler sen sor ben cevaplarım tm olmasada
Gozleri kor oluyor tabirine katiliyorum.
Uzgunum onlar icin, ama kac senelik aski icin cocugunu birakam insan benim gozumde iyi deyil malesef. Cocuk yapiyorsan buyumek zorundasin. Ozellikle eyer cocuk varsa, o cocugun annesinin ya da babasinin normalde bozmayacagi o aile duzenini, sirf unutamadigi aski icin bozup,birakip baska sulara yelken actigini bilmesi, ve oyle buyumesi en kotu seylerden birisi olsa gerek. Esine yaptigi haksizliktan bahsetmiuorum bile.
Yarin kocan gelse askim geri geldi bye dese, ne buyuk tramva olur.
Unutamadiysan evlenmiyeceksin, evlendiysen de onu unutamasan bile birakicaksin gecmiste.
Unutamamaktan bahsetmedim aslında.
Aşk duygusundan bahsettim genel olarak.
Biz zaten burada doğruyu yanlışı konuşmuyoruz.
Yaşı geçince aşkın peşine düşenlerin ne sebeple bunu yaptıklarına dairdi söylediklerim.
Yoksa tabii ki çoluğunu çocuğunu ortada bırakıp gitmek çok kötü.
O ayrı mevzu.
Su otuzlarinda olan insanlarin (genelde 40 ina merdiven dayamis oluyorlar), ask ta ask diye herseyi yikmaya hevesli olmalarina anlam veremiyorum.
Baslarim askiniza.
15 yıl geçmiş.Evlenmişsin.Eşinle mutsuzsan,15 yıl önceki mevzuyu bahane etme.İnsanın dünkü duyguları aynı olmuyor ya.15 yıl ne demek.15 yıl boyunca yerinde saymışsın demek ki.Karşına çıksa ne olur çıkmasa.Ayy bu bizim insanlarımız fazla eski Türk filmi seyrediyor.evet 15 yıl sonra karşıma çıktı ve dünyam alt üst oldu ne geleceğı nede geçmisi yasayabiliyorum.İmkansız bir ask
bende bu sitede ehli namus hic birsey yasamamıs gibi en ufak olaya sasırıp abooo diyenlere hayret ediyorum benim konu icin söylemiyorum ama bir cok yorumlara bakıyorum da buradaki bir cok kisi dörtdörtlük hepsini degil bir tanesini tanıyorum aman allahım anlatmak yetmez yani
Ayrılmak istesem onu bahane etmeme gerek yok .insanlarda bırak askı hoşgörü bile kalmsdıgı için bunlarsize inandırıcı gelmiyo.ben burda duygularımı paylasıyorumcare aramıyorum hanfendi15 yıl geçmiş.Evlenmişsin.Eşinle mutsuzsan,15 yıl önceki mevzuyu bahane etme.İnsanın dünkü duyguları aynı olmuyor ya.15 yıl ne demek.15 yıl boyunca yerinde saymışsın demek ki.Karşına çıksa ne olur çıkmasa.Ayy bu bizim insanlarımız fazla eski Türk filmi seyrediyor.
Bakıyırum bir cok yoruma sırf eleştirmek için üye olmuşlar sıkıyosa kendi hayatından bişy paylaş paylasamaz çğnkü kaldıramaz çünkü baskasının ayıbını eleştirirse kendi dörtdörtlük görünecek hep ego .vallahi ne insanlar gördüm azım acık kaldı yinede abooo demedim bunu dediğinde bilki birgün bir sekşlde gelip seni bulacak yanlış olana elbette tanlış demeli ama kınayarak küçümseyerek ayıplayarak değil yorumun için tskrlrEvet canım aynen öyle bi anda hepsi tertemiz oluyo sanki hayatları boyunca hiç hata yapmamışlar ve asla yapmayacaklarmış gibi, sonuçta insanız hepimiz.
senin konunada gelince boşver görüşme unut düzenini kurmuşsun çocuklarında vardır muhtemelen kendinden çok onları düşün. eski aşkın eski aşkın olarak kalsın bi yanlış yapıp yuvanı kaybedersen eski aşkın nefrete dönüşür. unutmak zor bazı şeyleri gönlünün derinliklerinlerinde kirlenmeden tertemiz kalsın eski aşkın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?