yıllar sonra

Iyi aksamlar efendim :)

15 yıl önce aşık olduğunuz adamla karşılaşmışsınız severek ayrıldığınız içinde o günler aklınıza gelmiş hüzünlenmişsiniz olan bu bence yoksa aşkınız falan depreşmiş değil.gayet mantıklı bir kadına benziyorsunuz 15 yıl önceki duyguları şimdi tekrar yaşayıp yuvanızı dağıtacak değilsiniz.

eski sevgilisi ile karşılaşan çoğu insan benzer şeyler hissedebilir ama gelip geçer.

Bu konuda sabit fikirli değilim. Eğer;
aldatma, ekonomik şiddet, psikolojik şiddet, dayak vs vs... gibi şeyler varsa da mı hala sadakat dersiniz?

bu mesaj sizin değil mi

Eger bunlar varsa bosanabilir manasinda dedim. Eksik yazmış olabilirim.
Ama asla eşini aldatsin demem.
Iyi akşamlar

tatlım sitede tanıyan olabilir konuya tam acıklık getiremiyorum tam acarsam anlayabilirler sen sor ben cevaplarım tm olmasada

Yok gerek yok artik.
Sen yazdikca ben anladim senin nedemek istedigini.
Eskiyi hatirladin icin aciyla ve eskiye ozlemle doldun.
Eskiden istediginiz seyler olsaydi nasil olucakti diye ihtimaller gecti aklindan muhtemelen.
Esine ve cocugun varsa deyer veriyorsun ki, onlari burda isin icine katmamayi sectin.
Onlari birakip gitmeyecegine, yada esini aldatmayacagina inaniyorum ben.
Umarim su anki esini de o eski askini sevdigin gibi seversin gun gectikce.
Hayat malesef tamamlanmamis seylerle dolu, yada yasanmadan bitmis seylerle dolu.
ozlem o yuzden gecmiyecek, ama azalicak diye dusunuyorum.

Allah yardimcin olsun, umarim o adam da pesini birakir ve senin huzurunu bozmaz.

Geçerli boşanma sebepleri varken boşanmayıp kocasına 2 çocugu için katlanan arkadaşım,eski aşkı karşısına çıkınca eşinden ayrıldı.aşık oldugu adam umdugu gibi çıkmadı 3 hafta sonra tamamen görüşmeyi kesti.o kadar pişmanki yaptığına,olan kendine oldu.

Unutamamaktan bahsetmedim aslında.
Aşk duygusundan bahsettim genel olarak.

Biz zaten burada doğruyu yanlışı konuşmuyoruz.
Yaşı geçince aşkın peşine düşenlerin ne sebeple bunu yaptıklarına dairdi söylediklerim.
Yoksa tabii ki çoluğunu çocuğunu ortada bırakıp gitmek çok kötü.
O ayrı mevzu.

Bilemiyecem, ben belki de cok duygusal deyilim kadin erkek iliskilerinde.
O yuzden anliyamiyor olabilirim tam olarak.

Belki onunla yaşayıp mutsuz olacaktınız yaşamadığınız için soru işaretleri barındırmış sizde her şerde bir hayır vardır önünüze bakın arkasına bakan önünü göremez..

evli ve karakteri düzgün bir insanın gözü eşinden başkasını görmez... sokaktaki herkes birer yabancıdır... ama nasılki yolda gördüğümüz tanıdık insanlara aaaa nasılsın diyerek bakabiliyorsak.... bu kişide karşınıza çıktığında onuda görmezden gelmeniz, tanımıyormuş gibi davranmanız mümkün değildir heralde diye düşünüyorum.... bir anlık şaşırmışlık , eskiyi hatırlamak, elin ayağın boşalması, kalp ritminin artması, bunlar vücudun istem dışı gösterdiği tepkidir... ama sonrasında kendinizi toparlayıp yolunuza devam etmeniz gerekmektedir...

Askmi oda ne arkadas evli deilmisin nasil bi zihniyet anlamiyorum ve nefret ediyorum biri kaynina asik olur biri arkadasininkocasina he biride 15 ONBESS dile kolay yil evli insan eskisevgilisini gorur dayanamaz siz bence bosanin yaninizda duran adama acidim aldatmak sadece gidip beraber olmakla olmaz buda aldatmaktir bende evlenmeden birini seviyodum ayrildik bi hafa icinde evlendim baskasiyla ben yanimdakini severim ona bakarim alisverise ciksam gorurum kafami ceviririm benim kocam var evladim var banane ELALEMIN ADAMINDAN

Aşkın gözü kördür tezini savunanlar lütfen empati yapsınlar. Evlisiniz ve eşinizin eski sevgilisi yada sevdiği birden hayatınıza dahil oluyor yıllar sonra. Birbirlerini nasıl sevdikleri geliyor akıllarına yıllar sonra. Ve eşiniz sizi, kadında kendi eşini hatta çoluğu çocuğu ortada bırakıp birlikte oluyorlar. Ne hissedersiniz?? E ne de olsa Aşkın gözü kör değil mi?

Birine kör kütük aşıksan başka bir adamla/kadınla sırf evlenmiş olmak için evlenmezsin. Herkes evlenmek zorunda da değil. Ha zaman geçer unutursun hayatına başkası girer, seversen evlenirsin. Birinin başladığı noktada diğerinden eser kalmamalı bence. Hem sevgili olmakla eş olmak çok bambaşka şeyler. Ona göre düşünmek lazım. Konu sahibi de, gömsün duygularını küllendirsin içinde...

Uzun konular beni sıktıgı için detaylı yazmadım ama bu kezde herkes alakasız yorum yapıyo şöyleki:biz ilk görüşte asık olduk, üç yıl sonra evlenmek istedi ailesi istemedi çünkü baska birini istiyolardı o askere gidince benim nişanlandıgımı söyleyip kızı istiyolar askerden gelince dogruyu ögrenince bıraktı kızı bu kez kız rarafı bunu namus davası yaptı yapmadıgını bırakmadılar nitekim evlendi ve ben onların düğününü izledim ölmek istedim.evlendiği kişi benim kız arkadasımdı.hergğn bana nisbet yapıyodu çünkü bşzim askımuzı bile bile evlendi onla ben artık hergün onları görmeye dayanamadım evlendim evet sırf ordan uzaklasmak için evlendiğim kişi keske unuttursaydı ozaman zaten bu ask olmazdı.ben evlenince oda baska bir sehre gitmş.aynı yerde baglantımız kalmadıgı için hiç haber almadım bu arada o zamanlar neti bırak tel bile yok aradan yıllar gecti ben yoluma baktım tabi ama unutmadım beni bulur veya arar diye hiç düşünmedim cok arastırmış sonuç buldu herseye razı oldugunu hala cok sevdiğini son nefesi olsa bile benden vazgecmiyceni söyledi ve ben onu sevmediğimi gelip gectiğini gençlik hevesi oldugunu söykedim bu insan millarder değil trilyoner olmasına rağmen beni çok sevdiğini bilmeme ragmen ona neler söyledim ve bana ulasabilecegi her yolu kapattım gerci adresi bile bulmuş.lütfen asık olmadıysanız yorum yapmayın bizde asık olduk unuttuk diyorlar unuttuysan o ask degil zaten hevestir

evet 15 yıl sonra karşıma çıktı ve dünyam alt üst oldu ne geleceğı nede geçmisi yasayabiliyorum.İmkansız bir ask
15 yıl geçmiş.Evlenmişsin.Eşinle mutsuzsan,15 yıl önceki mevzuyu bahane etme.İnsanın dünkü duyguları aynı olmuyor ya.15 yıl ne demek.15 yıl boyunca yerinde saymışsın demek ki.Karşına çıksa ne olur çıkmasa.Ayy bu bizim insanlarımız fazla eski Türk filmi seyrediyor.

Askiniza yazik etmisler uzuldum

Ama ne olursa olsun evlenmissiniz tekrar bu sayfayi acmayi dusunmeyin sizin cektiginiz acilari baskalarina yasatmayin

Evet canım aynen öyle bi anda hepsi tertemiz oluyo sanki hayatları boyunca hiç hata yapmamışlar ve asla yapmayacaklarmış gibi, sonuçta insanız hepimiz.
senin konunada gelince boşver görüşme unut düzenini kurmuşsun çocuklarında vardır muhtemelen kendinden çok onları düşün. eski aşkın eski aşkın olarak kalsın bi yanlış yapıp yuvanı kaybedersen eski aşkın nefrete dönüşür. unutmak zor bazı şeyleri gönlünün derinliklerinlerinde kirlenmeden tertemiz kalsın eski aşkın...

Ayrılmak istesem onu bahane etmeme gerek yok .insanlarda bırak askı hoşgörü bile kalmsdıgı için bunlarsize inandırıcı gelmiyo.ben burda duygularımı paylasıyorumcare aramıyorum hanfendi

Bakıyırum bir cok yoruma sırf eleştirmek için üye olmuşlar sıkıyosa kendi hayatından bişy paylaş paylasamaz çğnkü kaldıramaz çünkü baskasının ayıbını eleştirirse kendi dörtdörtlük görünecek hep ego .vallahi ne insanlar gördüm azım acık kaldı yinede abooo demedim bunu dediğinde bilki birgün bir sekşlde gelip seni bulacak yanlış olana elbette tanlış demeli ama kınayarak küçümseyerek ayıplayarak değil yorumun için tskrlr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…