yıllar süren karşılıksız aşk

Ben de lise sonda daha önceden aynı ortamda 2 kez falan bulunduğum birine böyle saplantılı şekilde platonik hisler beslemistim,benimki 6 yıl sürdü.ama şimdi bakıyorum da takıntıymis.sizinki yine dostça kalalim falan demiş te sonra engellemiş,muhtemelen baskasi var hayatinda,sizin de o mesajları her yıl atmaya devam edeceğimiz muhakkak,sevgilisi birgün görmez,o gün görür,nasıl.anlatsin adam zor durumda kalmak istememiştir.
Size aynısından fazlasını yaşamış biri olarak tavsiyem kalbinizi sizi sevecek birisi için açık,dua edin.ben öyle yaptım ve sabırla.dua.ettim.birgun gerçekten sevdim ve sevilecegim dediğim insan hayatima girdi ve inanılmaz bir şekilde o saplantidan kurtuldum,hiçbir anlam ifade etmedi o Platonik aşk.
Başka türlü kurtulamazsiniz bence.
Geriye dönüp bakınca ben ne yapmisim dersiniz.
İnsan tabiatında.kacan kovalaniyor,siz adamıa sadece bir mesaj atıyor olabilirsiniz ama o hiç evet demedigi halde 8 yıldır vazgecmiyorsunuz o yüzden ona itici geliyorsunuz.
Ben bunları kendimden biliyorum,sizi kırmak değil amacım.
Kendimi o kişi yüzünden yıllarca değersiz görmüşum,yazık etmişim boşu boşuna değmeyen birine.
Sizi sevmyen inssnlardan uzak.durun

Çok teşekkür ederim uzun zamandır bana bu kadar iyi gelen bir şey
O kadar haklısınız ki. Yazdıklarınız çok iyi geldi, çok teşekkür ederim.

Haklısınız, birazcık daha zaman ve efor gerektirecek ama biliyorum atlatacağım
Sizin hayatınızda da her şey çok güzel olur umarım. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…