- 2 Haziran 2021
- 59
- -34
- 1
- 25
- Konu Sahibi venusplanet123
-
Bende 5 yıldır karşılıksız aşkın pençesine düştüm neyseki ben senden iyiymisim ben siliyorum numarasını ve yillar snra kaydettim hala kayitliyim ve msj attigimda cevp veriyo sağolsun. Hic birşey yapma asla bidaha yazma bırak unutmaya çalış ben öyle yapıyorumMerhaba hanımlar. O kadar kötü hissediyorum ki buraya yazıp sizlere sormaya buldum çareyi. Benim liseden beri aşık olduğum biri var üzerinden tam 8 yıl geçti bu yıla kadar her yılbaşında ona bir mesaj gönderdim. Telefonum bu yıl değişti ve onun numarasini eklemek istemedim çünkü bugüne kadar hep kalbimi kırdı yeni bir başlangıç olsun dedim. Fakat dün merak edip numarasini falan kaydettim bir baktım ki beni engellemiş her yerden. Daima her ne olursa olsun dost kalacağımıza söz vermiştik ben 8 yıldır başka kimseyi sevmedim hayatıma alamadım. Beni istemediği için mahallesinden bile geçmiyorum yıllardır rahatsiz etmemek icin ama sadece iyi dileklerimi içeren bir mesajı bile görmek istememesi kalbimi o kadar kırdı ki anlatamam. Çünkü ben o mesaji dostane bir sekilde kendime verdigim soz icin yaziyordum. Ondan hiç merhamet istemedim sadece ben onu bu kadar severken onun yılda bir mesaja bile tahammülünün olmamasını anlayamıyorum nasıl bu kadar kötü olabiliyor anlamıyorum. incindim inanılmaz şekilde gururum kırılmış hissettim intikam almak istedim. Sizce ne yapmalıyım? Bana akıl verin lütfen.
Yani bakın gerçekten onu rahatsız edecek hiçbir şey yapmıyorum. Istemedigini biliyorum anlıyor ve bunu kabulleniyorum ama sadece bir mesaj insan neden karşı tarafı bu kadar üzeceğini bildiği halde bunu yapar?sizinki aşk değil emin olun takıntı, eğer karşılık verseydi bu kadar sürmezdi
Oldu tabi denedim hatta ama yapamadım hiç bilmiyorum nasıl atlatacağımSen olduğun için değil de hayatında biri olduğu için senden mesaj almak istemiyor olabilir. Onca yıl geçmiş artık önündeki maçlara bak bence, hiç mi aday olmadı onca sene...
Soruyu bir de şöyle soralım; insan bu kadar üzüleceği bir şeyi neden yapar? Neden 8 sene cevap alamadığı ve alamayacağı birinden gelecek bir mesajı bile önemser? Neden 8 senesini yaşanmış bir şey olmamasına rağmen aynı saplantıyla geçirir, heba eder? Hangi insan kendi önemsemediği 8 senesini başkasının önemsemesini bekler? Buradaki insan sensin tatlım. Sen kendini neden önemsemiyorsun? En güzel yıllarını melankoli içinde neden heba ediyorsun? Akıp giden zamanda neden durmayı tercih ediyorsun?Yani bakın gerçekten onu rahatsız edecek hiçbir şey yapmıyorum. Istemedigini biliyorum anlıyor ve bunu kabulleniyorum ama sadece bir mesaj insan neden karşı tarafı bu kadar üzeceğini bildiği halde bunu yapar?
Hanımefendi küstüm falan demedim saniyorum. Ayrıca üslubunuz çok kırıcıTavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış.
Haklısınız. Bazen hayatımda yerini dolduramadığım bir boşluk yüzünden böyle olduğunu düşünüyorum. Ama içinden çıkamadım bir türlüSoruyu bir de şöyle soralım; insan bu kadar üzüleceği bir şeyi neden yapar? Neden 8 sene cevap alamadığı ve alamayacağı birinden gelecek bir mesajı bile önemser? Neden 8 senesini yaşanmış bir şey olmamasına rağmen aynı saplantıyla geçirir, heba eder? Hangi insan kendi önemsemediği 8 senesini başkasının önemsemesini bekler? Buradaki insan sensin tatlım. Sen kendini neden önemsemiyorsun? En güzel yıllarını melankoli içinde neden heba ediyorsun? Akıp giden zamanda neden durmayı tercih ediyorsun?
İyi de size hiç umut vermemiş, neyin intikamını alacaksınız? Bu hisleriniz sadece saplantıdan ibaret.intikam almak istedim.
Bence bir düşün. Bu duygu, bu saplantı sana nereden, kimden tanıdık geliyor? Mutlaka bir temeli vardır.Haklısınız. Bazen hayatımda yerini dolduramadığım bir boşluk yüzünden böyle olduğunu düşünüyorum. Ama içinden çıkamadım bir türlü
Herkes çok alıngan ne yapalım, doğruları ahirete mi saklayalım?Hanımefendi küstüm falan demedim saniyorum. Ayrıca üslubunuz çok kırıcı
Intikamdan kastım kalbimi çok kırdı hissettiğim şeyleri anlasın istemiştim buydu sadece. Bakın gerçekten onu rahatsız edecek hiçbir şey yapmıyorum kendi içimde yaşıyorum sadeceİyi de size hiç umut vermemiş, neyin intikamını alacaksınız? Bu hisleriniz sadece saplantıdan ibaret.
8 yıl çok uzun bir süre ve çok büyük bir kayıp. Nereye kadar böyle devam edecek? Artık bunları aşmanız lazım. Mutlaka psikoloğa gidin.
Yani bakın gerçekten onu rahatsız edecek hiçbir şey yapmıyorum. Istemedigini biliyorum anlıyor ve bunu kabulleniyorum ama sadece bir mesaj insan neden karşı tarafı bu kadar üzeceğini bildiği halde bunu yapar?
Doğrularınız size kalsın TeşekkürlerHerkes çok alıngan ne yapalım, doğruları ahirete mi saklayalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?