- Konu Sahibi venusplanet123
-
Seni çok iyi anlıyorum. Hiç yüz yüze buluşma fırsatı vermedi mi? Yani hiç denemediniz mi? Geçerli sebebi nedir? Çünkü benzer şeyler başıma geldi. Hiç yaşanmamış bi aşk zor unutuluyor. Yaşanıp bitseydi belki böyle olmazdıBakın yıllarca tek bir cümle konuşmak için tüm kalbimle bekledim ben hayatına giren çıkan kadınlar oldu bu süreçte asla rahatsız etmedim huzursuz etmedim. Bilmiyorum birini bu kadar çok severken karşı taraftan bir o kadar sevgisizlik görmek ne kadar incitici bilmiyorsunuzdur belki. Evlenirse hayatında mutlu olduğu biri olursa asla rahatsız etmem ama bana bir şans dahi vermedi.
Adam sizi değil kaile almak rahatsızlık duyduğu için engelliyor bile siz daha ne yapayım diyorsunuz.Merhaba hanımlar. O kadar kötü hissediyorum ki buraya yazıp sizlere sormaya buldum çareyi. Benim liseden beri aşık olduğum biri var üzerinden tam 8 yıl geçti bu yıla kadar her yılbaşında ona bir mesaj gönderdim. Telefonum bu yıl değişti ve onun numarasini eklemek istemedim çünkü bugüne kadar hep kalbimi kırdı yeni bir başlangıç olsun dedim. Fakat dün merak edip numarasini falan kaydettim bir baktım ki beni engellemiş her yerden. Daima her ne olursa olsun dost kalacağımıza söz vermiştik ben 8 yıldır başka kimseyi sevmedim hayatıma alamadım. Beni istemediği için mahallesinden bile geçmiyorum yıllardır rahatsiz etmemek icin ama sadece iyi dileklerimi içeren bir mesajı bile görmek istememesi kalbimi o kadar kırdı ki anlatamam. Çünkü ben o mesaji dostane bir sekilde kendime verdigim soz icin yaziyordum. Ondan hiç merhamet istemedim sadece ben onu bu kadar severken onun yılda bir mesaja bile tahammülünün olmamasını anlayamıyorum nasıl bu kadar kötü olabiliyor anlamıyorum. incindim inanılmaz şekilde gururum kırılmış hissettim intikam almak istedim. Sizce ne yapmalıyım? Bana akıl verin lütfen.
Öncesinde yakın arkadaştık ben hislerimi söyledikten sonra dostluğumuz devam etti ama duygusal bir şey olmadı sonra bağımız koptu tamamen. Öncesinde çok yakın arkadaş olduğumuz için daima diyaloğumuz iyiydi fakat o hiç sevemedi beni. Aynı mahallede oturuyoruz akrabamız ayrıca uzaktan arada görüyorum tabi ister istemez. Ama hiç yazıp rahatsız etmedim senede bir kere yazıyordum işte o kadar. Şimdi tamamen engelleyince her yerden ben çok üzüldüm ama toparlıyorum yeni bir başlangıç olacak benim için.Seni çok iyi anlıyorum. Hiç yüz yüze buluşma fırsatı vermedi mi? Yani hiç denemediniz mi? Geçerli sebebi nedir? Çünkü benzer şeyler başıma geldi. Hiç yaşanmamış bi aşk zor unutuluyor. Yaşanıp bitseydi belki böyle olmazdı
Hanımefendi önce türkçe öğrenin lütfen ne yazdığınızı anlamadım bileAdam sizi değil kaile almak rahatsızlık duyduğu için engelliyor bile siz daha ne yapayım diyorsunuz.
Belki hayatında biri var?Merhaba hanımlar. O kadar kötü hissediyorum ki buraya yazıp sizlere sormaya buldum çareyi. Benim liseden beri aşık olduğum biri var üzerinden tam 8 yıl geçti bu yıla kadar her yılbaşında ona bir mesaj gönderdim. Telefonum bu yıl değişti ve onun numarasini eklemek istemedim çünkü bugüne kadar hep kalbimi kırdı yeni bir başlangıç olsun dedim. Fakat dün merak edip numarasini falan kaydettim bir baktım ki beni engellemiş her yerden. Daima her ne olursa olsun dost kalacağımıza söz vermiştik ben 8 yıldır başka kimseyi sevmedim hayatıma alamadım. Beni istemediği için mahallesinden bile geçmiyorum yıllardır rahatsiz etmemek icin ama sadece iyi dileklerimi içeren bir mesajı bile görmek istememesi kalbimi o kadar kırdı ki anlatamam. Çünkü ben o mesaji dostane bir sekilde kendime verdigim soz icin yaziyordum. Ondan hiç merhamet istemedim sadece ben onu bu kadar severken onun yılda bir mesaja bile tahammülünün olmamasını anlayamıyorum nasıl bu kadar kötü olabiliyor anlamıyorum. incindim inanılmaz şekilde gururum kırılmış hissettim intikam almak istedim. Sizce ne yapmalıyım? Bana akıl verin lütfen.
Yapıyorsunuz.Yani bakın gerçekten onu rahatsız edecek hiçbir şey yapmıyorum. Istemedigini biliyorum anlıyor ve bunu kabulleniyorum ama sadece bir mesaj insan neden karşı tarafı bu kadar üzeceğini bildiği halde bunu yapar?
Bence siz ne demek istediğini anlamamışsınız, hanımefendi Türkçeyi gayet güzel kullanmış.Hanımefendi önce türkçe öğrenin lütfen ne yazdığınızı anlamadım bile
Yahu adam sizi istemiyor, o size gülümsese daha da bağlanacaksınız, bu sefer bak dediğimi yapıyor demek ki bir ışık var diyip daha da peşinde koşacaksınız. Adamın yaptığı hiçbirşey olmadığı halde 8 yıldır seviyormuşsunuz. İstemediği birinin neden gönlünü eğlesin,neden sizi kırmamak için uğraşsın lütfen insanları rahat bırakın.Bakın haklısınız gerçekten dışarıdan böyle görünüyor olabilir ama kendiside dedi bunu burda zararı sadece ben görüyorum. Yani yıllardır tek istediğim bana bir kere gülümsemesiydi. Önceleri çok yakın arkadaştık fakat daha sonrasında böyle oldu. Şimdi ikimizde üniversite okuyoruz ve farklı hayatlarını var. Ondan bir iliski beklentim yok zaten. Ama bir mesaj bir gülümseme zor olmamalı
İnsanların yakasında düşerim hanimefendi tabi. Bütün bu insanlık benden ne çekti değil mi? kaç kişi bu insanlar? Hasta ruhlu ve normal olmadığım teşhisini hangi uzmanla koydunuz acaba? Siz hemen bir klinikte başlayın bence çünkü doktorlar bile bu kadar hızlı teşhis koyamıyor. Üstün yeteneğiniz ziyan olmasın sonra.Sende bir mesaj atmak bile normal olmadiginizi gosteriyor yani engellemesi gayet normal neden engellemesin hasta ruhlu biri bana takik diye dusunuyor belkide. Bide intikam diyorsunuz ne alaka ya kendinize gelin size hic umut vermemiski kendi kendinize hayatinizi mahfetmisiniz olmuyosa gidin tedavi olun destek alin yani dusun insanlarin yakasindan
Bakın zaten bir iki sayfa daha okusaydınız görürdünüz ben zaten sorunun kendi içimde olduğunu söyledim. Zaten ben adama nasıl ulaşabilirim diye sormadım bu sorunumu nasıl yeneceğimi sordum. Öncesinde uzun süre dostluğumuz vardı bu sebepten iletişimimiz daima iyiydi bunun için yazdım ama anlaşılırlığı olmamış haklısınız. Ayrıca bana bir kere bile mesaj almak istemediğini söylemedi, tam tersine konuşur sohbet ederdik kısa da olsa. Engelleyince üzüldüm bende olay bu. Zaten danışmanlık almaya karar verdim bundan sonrası için.Hanımefendi, bu karşılıksız aşk falan değil, "TAKINTI". Adamı nasıl korkuttuysan artık her yerden engellemiş seni..
Sen hala "ne olursa dost kalacaktık" falan.. Gözümde korkunç bir tip olarak canlandın kusura bakma.Lütfen hemen yarın bir psikolog randevusu al, içinde çözmen gereken büyük bir problemin var senin..adam görünen yüzü sadece
Gördüklerinizi bile anlayamıyorsunuz demek, sorun büyük o halde. Çok geçmiş olsun.Hanımefendi önce türkçe öğrenin lütfen ne yazdığınızı anlamadım bile
Ben gördüklerimi gayet iyi anlıyorum siz merak etmeyin. Ayrıca çok temel seviyede türkçe eğitimi almış biri bile bir cümlede ögelerin nasıl dizilmesi gerektiğini bilir. Öznesi, yüklemi, nesnesi bir tarafa kaymıştı.Sizin cümleniz anlatım bozukluğu başyapıtıydı bende fikrimi beyan ettim. Burada herkes özgürce birbirini eleştirebiliyor, bende sizi eleştirdim. İğneleyici cevap verecek bir durum yok. :)Gördüklerinizi bile anlayamıyorsunuz demek, sorun büyük o halde. Çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?