yıllar süren karşılıksız aşk

Hayatinda biri vardir telefondaki kizlari silmistir.
Boşverin yolunuza bakin. Hayat güzel, karsiniza ne fırsatlar çıkacaktır. Degerlendirin.

Seni çok iyi anlıyorum. Hiç yüz yüze buluşma fırsatı vermedi mi? Yani hiç denemediniz mi? Geçerli sebebi nedir? Çünkü benzer şeyler başıma geldi. Hiç yaşanmamış bi aşk zor unutuluyor. Yaşanıp bitseydi belki böyle olmazdı

Adam sizi değil kaile almak rahatsızlık duyduğu için engelliyor bile siz daha ne yapayım diyorsunuz.

Öncesinde yakın arkadaştık ben hislerimi söyledikten sonra dostluğumuz devam etti ama duygusal bir şey olmadı sonra bağımız koptu tamamen. Öncesinde çok yakın arkadaş olduğumuz için daima diyaloğumuz iyiydi fakat o hiç sevemedi beni. Aynı mahallede oturuyoruz akrabamız ayrıca uzaktan arada görüyorum tabi ister istemez. Ama hiç yazıp rahatsız etmedim senede bir kere yazıyordum işte o kadar. Şimdi tamamen engelleyince her yerden ben çok üzüldüm ama toparlıyorum yeni bir başlangıç olacak benim için.

Belki hayatında biri var?

Yani bakın gerçekten onu rahatsız edecek hiçbir şey yapmıyorum. Istemedigini biliyorum anlıyor ve bunu kabulleniyorum ama sadece bir mesaj insan neden karşı tarafı bu kadar üzeceğini bildiği halde bunu yapar?
Yapıyorsunuz.
İstemediğini bile bile her yıl yılbaşında mesaj atıyormuşsunuz.
Bir mesaj çok mu demeyin, istemediğiniz birinden gelen bir harf bile çok.
Benim sizin gibi saplantılı eski sevgilim vardı
Uzun zaman aralıklarıyla bana istek yollardı, cevap vermeyince halimi hatırımı sorardı. O mesaja dönmediğim halde aylar sonra yeniden aynı şeyleri tekrar ederdi. O kadar rahatsız ediciydi ki. İstemediğim halde mesaj attığı için nefret ederdim ondan. Mesaj attığı birgün kafam attı "eeh yine mi sen yeter be" diyip engelledim her yerden, numaramı değiştirdim hatta. Çok rahatsız oluyoruz, ben bir kadın olarak rahatsız oluyorsam, erkekler bizden daha az duygu yoğunluğuna sahip ona rağmen sizi engellediyse varın siz düşünün ne kadar rahatsız edici olduğunuzu. Saplantılısınız. 8 yıl beklemek çok aşırı.

Sende bir mesaj atmak bile normal olmadiginizi gosteriyor yani engellemesi gayet normal neden engellemesin hasta ruhlu biri bana takik diye dusunuyor belkide. Bide intikam diyorsunuz ne alaka ya kendinize gelin size hic umut vermemiski kendi kendinize hayatinizi mahfetmisiniz olmuyosa gidin tedavi olun destek alin yani dusun insanlarin yakasindan

Yahu adam sizi istemiyor, o size gülümsese daha da bağlanacaksınız, bu sefer bak dediğimi yapıyor demek ki bir ışık var diyip daha da peşinde koşacaksınız. Adamın yaptığı hiçbirşey olmadığı halde 8 yıldır seviyormuşsunuz. İstemediği birinin neden gönlünü eğlesin,neden sizi kırmamak için uğraşsın lütfen insanları rahat bırakın.

Hayatında biri vardır muhtemelen. Siz de yazık etmeyin kendinize ya bu genç yaşınızda. Eskiye takılıp de önünüzdeki fırsatları kaçırırsınız böyle. Farklı insanlar girsin hayatınıza.

Hanımefendi, bu karşılıksız aşk falan değil, "TAKINTI". Adamı nasıl korkuttuysan artık her yerden engellemiş seni..
Sen hala "ne olursa dost kalacaktık" falan.. Gözümde korkunç bir tip olarak canlandın kusura bakma.Lütfen hemen yarın bir psikolog randevusu al, içinde çözmen gereken büyük bir problemin var senin..adam görünen yüzü sadece

İnsanların yakasında düşerim hanimefendi tabi. Bütün bu insanlık benden ne çekti değil mi? kaç kişi bu insanlar? Hasta ruhlu ve normal olmadığım teşhisini hangi uzmanla koydunuz acaba? Siz hemen bir klinikte başlayın bence çünkü doktorlar bile bu kadar hızlı teşhis koyamıyor. Üstün yeteneğiniz ziyan olmasın sonra.

Bakın zaten bir iki sayfa daha okusaydınız görürdünüz ben zaten sorunun kendi içimde olduğunu söyledim. Zaten ben adama nasıl ulaşabilirim diye sormadım bu sorunumu nasıl yeneceğimi sordum. Öncesinde uzun süre dostluğumuz vardı bu sebepten iletişimimiz daima iyiydi bunun için yazdım ama anlaşılırlığı olmamış haklısınız. Ayrıca bana bir kere bile mesaj almak istemediğini söylemedi, tam tersine konuşur sohbet ederdik kısa da olsa. Engelleyince üzüldüm bende olay bu. Zaten danışmanlık almaya karar verdim bundan sonrası için.

Gördüklerinizi bile anlayamıyorsunuz demek, sorun büyük o halde. Çok geçmiş olsun.
Ben gördüklerimi gayet iyi anlıyorum siz merak etmeyin. Ayrıca çok temel seviyede türkçe eğitimi almış biri bile bir cümlede ögelerin nasıl dizilmesi gerektiğini bilir. Öznesi, yüklemi, nesnesi bir tarafa kaymıştı.Sizin cümleniz anlatım bozukluğu başyapıtıydı bende fikrimi beyan ettim. Burada herkes özgürce birbirini eleştirebiliyor, bende sizi eleştirdim. İğneleyici cevap verecek bir durum yok. :)

Yukarılarda bir yerde, kendinizi sevmediğinizi itiraf etmişsiniz. Zaten bütün problem de kendinizi sevmemeniz. Size yazılan cevaplara da kendinizi sevmediğiniz için alınıyorsunuz. Bırakın, yanlış anlasın millet intikam almak hakkında yazdıklarınızı. Herkesi memnun etmek, herkese kendinizi beğendirmek zorunda değilsiniz. Başkalarının hakkınızda ne düşündüğü önemli değil, sizin kendi hakkınızda ne düşündüğünüz önemli. Bu dünya, kendini sevmeyenlere karşı çok acımasız. Öğrenciyken bunu farketmeyebilirsiniz, ama iş hayatına atıldığınızda kendinize değer vermeyen biri olduğunuzu birlikte çalıştığınız kişiler hemen anlayacak ve size çok zarar verecekler. Ne kadar kısa zamanda başkalarına değil de kendinize değer vermeyi ögrenirseniz o kadar iyi.

Bence o adamı hayatınızdan kestirip atamadığınız için unutamamışsınız. Akraba olması, size yakın yerde oturması, durumunuzu zorlaştırmış. Onu tamamiyle kafanızdan silin. Hiç bir erkek değmez bu kadar düşünceye. Herhalde başka birini sevemeyeceğinizi düşünüyorsunuz, ama dünyada çok güzel, çok hassas, çok iyi kalpli insanlar var. O adama bu kadar düşünce ve enerji harcayarak çok daha değerli insanları görmemiş, tanıyamamış oluyorsunuz. Buraya yazmayı da bırakın, herkesi memnun etmeniz, herkesin anlayışını elde etmeniz mümkün değil. Zaman kaybından başka bir şey değil artık.

Bu arada, kendinizi sevmeyi becermeden başka birine aşık olmaya kalkmayın. Yine incinirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…