yıllarca aldatılmışım ve yeni öğrendim....

ZELAOLACAK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
110
0
46
Ankara
slm kızlarr
Benim üniversiteden beri devam eden 7 yıllık bir ilişkim vardı niaşanlanmama 2 ay kala aldatıldığımı öğrendim. sevgilim 3 yıldır yurt dışında dil eğitimi alıyordu geçen sene tam türkiyeye dönmeye yakın strese girdim de di iş bulamıcam falan boşluktayım dedi 2011 mayıs ayında benden ayrıldı. yurt dışında kalacağım dedi. bende üzüldüm ağladım 2 ay kendimi toparlamaya çalıştım ve 2 ay sonra tekrar aradı yalvardı ağladı meğer seni çok seviyormusum boşluktaydım affet yanımda ol dedi ve çok seviyordum affettim barıştım. taaki şubat 2012 ye kadar.bu şerefsiz temmuz 2011 de barıştık ağustosta türkiyeye yanıma geldi planlar kurduk ev eşyaları baktık hayaller kurdurdu tekrar ama meğer tam o tarihlerde yurt dışındaki sevgilisiylede görüşüyormuş hem bana yalvarı yor hem diğer ilişkisini sürdürüyor.ve yurt dışında o türk kız sevgilisi dışında birde yabancı sevgilisi varmış. birde ne yapmış anlatayım benle barıştıktan sonra yabancı sevgilisiyle başka bir ülkeye gidip gezdiği fotoları arkasına şiirler yazarak bana zarf ve mektupla gönderiyor. sonra türkiyeye benim yanıma geliyor benimle gezdiği fotolarıda yurt dışındaki türk sevgilisine gönderiyor. bilmem anladınız mı :). yani aynı anda 3 kişi ve bu kişi 7 yıldır tanıdığım güvendiğim inandığım sevdiğim insan. ve türkiyedeki türk kız benimlede görüştüğünü yakalıyor. ve bizim şerefsiz sevgilim diyorki benden için O psikolojik hasta annesi babası beni aradı kızımın tedavisi bitene kadar yanında ol oğlum dedi demiş kıza ( benim babam annem benim ölmeme razı olur ama asla o şerefsizi aramaz zaten) bu kızda inanıyor ve bana hastayım die acıyor. ses etmiyor benimle sevgili olmasına. ama bende hiç fark etmiyorum mesajlar meiller telefonda konuşmalarımız cam da görüşmelerimiz yanımda konuşmaları.nasıl tanıyamamışm meğer.hissetmemişim. ve o türk kıza beni yıllarca aldattığını anlatmmış ama artk sende temizlendim aşık oldum demiş ve bana anlattığı gibi :) sonra bende bu kızı öğrendim ve ona herşeyi anlattım beniml gayett ciddi ilişkisi olduğunu fotoları gönderdim mesajları meilleri herşeyi ıspatladım o kızda koydu tekmeyi ve işin en kötü yanı 7 yıldır ailesini tanıyorum onlarda bu olayı bişlmesi. yurt dışında kalma ihtimali vardı eğer yurtdışı olursa o türk kıztürkiye olursa benle evlenecekti. bir insan nasıl yıllarca böyle oyun oynar nasıl çift karakter oynar nasıl naksıl ben anlamam

eğer araya küçük biir şüpe girdiyse o gerçeğe dönüşür. düzelir diye beklenmez düzelmez. hep nasılsa öyledir aslında....

şanslıyımmmmm ve bitti şükürr

bazı modeller böyle bozuk oluyo işte bi taneside bana denk geldi 3 senedir tanıyodum 2 senedir de beraberdik birkaç gün önce başka kızlara sarktığını öğrendim ve anında bitti.. gerçi bizim başka şeylerde vardı ama affedilmeyecek en ağır yaptığı şey buydu..
yani nasıl yapıyolar böyle işleri ah almayı basit birşey mi zannediyorlar aklım almıyor.. neyse dediğin gibi şanslıymışsın.. şükretmekte haklısın

beni aldattığı kızla 3 gün boyunca 10 ar saat int msn de görüştük. belli onuda kandırmış kız dio ki onda şeytan tüyü var inadrıyor falan. ahımı öle aldı ki sadece benim değil ailemin arkadaşlarımın herkesin. bunu yapan insan olamaz ki

allah kurtarmis. Canim benim ins tez zamanda atlatirsin.
Inadina hayata simsiki saril. Kendini gelistir.
Kendini o kadar iyi gelistirki kayip ettigi seyin degeri artsin ama birdaha ulasamasin.

haklısın cnm
şu sıralar hep dediğim şey Allahın sevgili kuluymuşum. yıllarca olmamasının sebebi her seferinde aksilik çıkmasının sebebi bana layık olamamasıymış hep derdim Allahım neden dualarm kabul olmuyor diye meğer baştan yanlş mış baştan beri aldatmış Allah biliyoda biz bilmiyoruz. şuan gördüm neden olmadığını ve herşeyi ertelemiştim onun için şimdi onlara başladım yeni hayatm için heyecanlanıyorum :)

Geçmiş Olsun.. Böyle güçlü olmana sevindim.. Bir iyiliğin karşı gelmiş, tüm yalanlarını öğrenip, böyle bir adamla evlenmemişsin.. Sen çok daha iyilerine layıksın.. İnş o ertelediğin tüm o güzel şeyleri yaparsın, kendini tamamen toparlayıp, yeni seni çok mutlu edecek bir ilişkiye başlarsın..
O adama gelince insanın vicdanı nasıl el verir böyle bir şey yapmasına anlamıyorum.. Allah onu bildiği gibi yapsın.. Rabbim bizi böylesi yalancı, ikiyüzlülerden de korusun...

Allah kurtarmış canım valla gelmiş geçmiş olsun .....! insanoğlu işte ne yaparsan yap içini bilemiyorsun

amin canım ALLAHIM KORUSUN ARTK. ve o dönemde tesadüf biriyle tanıştım bir bayan bana derdimi ona anlattım gerçekleri göremiyorum ben mi hatalıyım yoksa omu herşeyi görmek istiyorum dedim oda bana 3gün dua edeceğini ver herşey anlayacağını söyledi ve 3. günü Allahım herşeyi gösterdi ve içim de üzüntü yok stres yok normalde ben hayattan kopmam gerekirkenbenimgibi duygusal insan şuan çok güçlüyüm. dualarım sevenlerim sayesinde RABBİM OKADAR BÜYÜK Kİ

yazdiklarini okuyunca sanki bir film izlemisim gibi geldi. vay be ne karaktersiz insanlar varmis su hayatta.senaryo icabi degil, gercek bir hayat oykusu. Belliki hasta bi tip, sanada cok gecmis olsun. Belki boylesi senin icin daha hayirlisidir canim.

film değil gerçek :) daha neler varda yazamadım 7 yıl tanıyamadığım gibi ... ama şükür diyorum kendi kıymetimi anladım tek istediğim mutlu bir hayat ama gerçek tertemiz bir hayat

canım özel msj attım ama mesaj sayın azmış rica etsem ettiğin duayı buraya yazar mısın?

valla flört ederken o kadar canımız yanıyo ölürüz biteriz sanıyoruz ama boş iyiki evlenmeden öğrendn boşver canım üzülme hiç geçen zamanada üzülme yaşamadan bilemezdn
evlilik çok farklı adam gibi birini bul tanı öle evlen biraz da uyanık olmaya çalış ki geç kalma üzüldüm ama evlenmeden bittiğine sevindim evlilik bambaşka bişey ya

ex aşkınız 7 dalda oscar a adaymış valla ne diyim...
helva falan dağıtın komşulara ortaya cıktıgı ıcın...

haklısınız iyiki evlenmeden bitti. zaten ailem hisssediyordu ama ben hep karşı geldim göremedim. ve beni olgunlaştırdı şimdi herşey daha güzel olacakl inş. helva dağıtmadım ama birşey yapcam :)

canım özel msj attım ama mesaj sayın azmış rica etsem ettiğin duayı buraya yazar mısın?
canım bu konu çok uzun ama kubilay aktaş die biriyle tanıştım google yaz görürsün. ama onun asistanı bana dua etti onu anlatmak uzun sürer istersen msn de görüşürüz gizli telkşnle kuran terapisi ile ilgili gerçekten tecrübe ettim işe yarı yo mucize san ki

tamam canım msj kutuna bak msnimi verdim ekle beni

Allah kurtarmış seni binlerce kez şükretsen azdır. İnsan sevince gözleri kör oluyo malesef göremiyo bazı şeyleri aklı havada oluyo biraz. Allahtan evlenmeden çıkmış foyası ortaya. Ya evlenip çocuğunuz olsaydı ve o zaman öğrenseydin tüm bunları, hiç düşünmek bile istemiyorum inan Gerçekten Allah kurtarmış şükret canım.

sana döncem cnm yarın mesaJINI AALDIM AMA CVP GİTMİYO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…