yıllarca aldatılmışım ve yeni öğrendim....

Kızlar benimde aldatılma tecrübem oldu ve ben şunu farkettim bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum
Hayatında birden fazla kadın olan erkekler aşırı derecede ilgili oluyor sizce??

evt cnm sana katlıyorum. benim tecrubemde bu yönde. benim sevgilim eski şrfsiz yıllarca hissettirmedi gözyaşıyla sarılışıyla bakışıyşla yok ya bu beni seviyor diosun ve aklına asla aldatlmak gelmiyor ve altattığı kızada aynı sevgiyi duyguyu hissediyor. umarım aldatanda buna sebeb olan o o. larda ömür boyu mutsuz olurlar :)

Ben asla kadınları suçlamıyorum canım çünkü aldatıldığımı öğrenip, çok şükür o karaktersizden kurtulmam o kız sayesinde olmuştu:))
Gittim kızı aradım buldum ve konuştum iyiki de yapmışım çünkü kızın karakteri beni ilgilendirmez beni ilişki yaşadığım adam ilgilendirir diye düşünüyorum...

İlgi konusunda gerçekten insanüstü çaba gösteriyorlar...hem vicdan yapıyorlar hemde çevirdikleri dolap anlaşılmasın diye uğraşıyorlar:))

amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn

benide o kız beni bulmuştu benim hiçbirşeyden haberim yok iyikide çktı karşıma. amannn bilmiyorum bütün erkekler mi böle bir daha sevmeyecekmiyim bilmiyorum. sevdim deli gibi bi anda canlı canlı sanki kestiler beni aşkımı herşey gerçek sanarken bianda bitti birdaha severmiyim ki

bana da bir daha sevmek cok ama cok uzak geliyor.
hepsi aynı kime güvenebilecegiz

Cnm yazdiklarini okudum ve su an kafayi yemek uzereyim benimde 6 yillik bir iliskim var ve sewgilim 2,5 yildir amerikada bu kasimda temelli donus yapicak sonucta hicbir erkege guwen olmaz ama ben guveniyorum ona yapmiyodur umarim ama simdi senin yazdiklarinida okuyunca cok kotu oldum sen ii atlatmissin cnm walla ben buker kolay kendime gelemezdim diye dusunuyorum ama bir yandanda sanslisin allah karsina cikarmis eger bnmde oyle bi durumum warsa cikarsin rabbim karsima

canım inş benim yaşadıklarımı kimse yaşamaz. ama ben şunu anladım bir erkek nekadar sevsede eğer sevdiği ile evlenmeden cinsellik yaşayamıyorsa muhakkak aldatıyor yurt içi yurtdışı fark etmiyor malesef. ben asla ve asla içimden derdim beni aldatmaz diye çünkü sevgisini 7 yıl boyunca çoğaltarak hissettirdi ama dayanamadı işte bozuldu iğrençleşti. ben son bir yıl artk Allaha yalvardım gerçekleri göster die çünkü sürekli erteleniyordu dönüşü hayallerimiz. rabbim herkesin karşısına hayrlı insanlar çıkarsın. hep diyorum hiç birşeyden haberim yokken deli gibi severken canlı canlı kestiler sanki beni. ve şuan kalbim ne yapacağını bilmez durumda şükürki gördüm yüzünü :) yüzsüsün

Ben o olaydan sonra 1 sene boyunca gözyaşı döktüm canım ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum elbette geçecek... umarım bundan sonra karşına bunları sana unutturacak biri çıkar,güzel Allah'ıma hep dua ediyorum bundan sonra vicdanlı insanlarla karşılaştırsın bizleri..

cnm okadar güzel konuştun ki Allahım inş unutturacak hayrlı sevebileceğimiz insanlar çkarır karşımıza :)

allahtan erkenden ogrenmişin allah kurtarmıs seni tatlım gecmiş olsunnnn

yaa böyle yazıyosunuz ya bende korkyrm şimdi sen 7 yılda anlayamamşsn benimde 3 yıllık güveniyorum daha doğrusu olsa anlarım diyorum ama
anlayamadığımız zamanlarda oluyomuş demekki

Allahım öyle seviyesiz dengesiz kalitesiz erkekleri bizden uzak tut :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…