- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi ZELAOLACAK
-
önce üzüldüm, sonra öfke duydum ve son cümlen beni nasıl mutlu etti anlatamam canımslm kızlarr
Benim üniversiteden beri devam eden 7 yıllık bir ilişkim vardı niaşanlanmama 2 ay kala aldatıldığımı öğrendim. sevgilim 3 yıldır yurt dışında dil eğitimi alıyordu geçen sene tam türkiyeye dönmeye yakın strese girdim de di iş bulamıcam falan boşluktayım dedi 2011 mayıs ayında benden ayrıldı. yurt dışında kalacağım dedi. bende üzüldüm ağladım 2 ay kendimi toparlamaya çalıştım ve 2 ay sonra tekrar aradı yalvardı ağladı meğer seni çok seviyormusum boşluktaydım affet yanımda ol dedi ve çok seviyordum affettim barıştım. taaki şubat 2012 ye kadar.bu şerefsiz temmuz 2011 de barıştık ağustosta türkiyeye yanıma geldi planlar kurduk ev eşyaları baktık hayaller kurdurdu tekrar ama meğer tam o tarihlerde yurt dışındaki sevgilisiylede görüşüyormuş hem bana yalvarı yor hem diğer ilişkisini sürdürüyor.ve yurt dışında o türk kız sevgilisi dışında birde yabancı sevgilisi varmış. birde ne yapmış anlatayım benle barıştıktan sonra yabancı sevgilisiyle başka bir ülkeye gidip gezdiği fotoları arkasına şiirler yazarak bana zarf ve mektupla gönderiyor. sonra türkiyeye benim yanıma geliyor benimle gezdiği fotolarıda yurt dışındaki türk sevgilisine gönderiyor. bilmem anladınız mı :). yani aynı anda 3 kişi ve bu kişi 7 yıldır tanıdığım güvendiğim inandığım sevdiğim insan. ve türkiyedeki türk kız benimlede görüştüğünü yakalıyor. ve bizim şerefsiz sevgilim diyorki benden için O psikolojik hasta annesi babası beni aradı kızımın tedavisi bitene kadar yanında ol oğlum dedi demiş kıza ( benim babam annem benim ölmeme razı olur ama asla o şerefsizi aramaz zaten) bu kızda inanıyor ve bana hastayım die acıyor. ses etmiyor benimle sevgili olmasına. ama bende hiç fark etmiyorum mesajlar meiller telefonda konuşmalarımız cam da görüşmelerimiz yanımda konuşmaları.nasıl tanıyamamışm meğer.hissetmemişim. ve o türk kıza beni yıllarca aldattığını anlatmmış ama artk sende temizlendim aşık oldum demiş ve bana anlattığı gibi :) sonra bende bu kızı öğrendim ve ona herşeyi anlattım beniml gayett ciddi ilişkisi olduğunu fotoları gönderdim mesajları meilleri herşeyi ıspatladım o kızda koydu tekmeyi ve işin en kötü yanı 7 yıldır ailesini tanıyorum onlarda bu olayı bişlmesi. yurt dışında kalma ihtimali vardı eğer yurtdışı olursa o türk kıztürkiye olursa benle evlenecekti. bir insan nasıl yıllarca böyle oyun oynar nasıl çift karakter oynar nasıl naksıl ben anlamam
eğer araya küçük biir şüpe girdiyse o gerçeğe dönüşür. düzelir diye beklenmez düzelmez. hep nasılsa öyledir aslında....
şanslıyımmmmm ve bitti şükürr
haklısınız iyiki evlenmeden bitti. zaten ailem hisssediyordu ama ben hep karşı geldim göremedim. ve beni olgunlaştırdı şimdi herşey daha güzel olacakl inş. helva dağıtmadım ama birşey yapcam :)
gecmis olsnn
Çok geçmiş olsun, ne kadar güçlüsünüz tanımasam da sizin adınıza gurur duydum...
Allah kendiniz gibi insanları çıkarır inşallah karşınıza
allah kötüye düşürmesin dedikleri doğru, bi adam kötüyse canını çok çok uzun uzun yakmadan yakandan düşmüyo, ama gidince verdiği sıkıntılarla onla birlikte gidiyo, rahatlık geliyo insana
Allah kurtarmış seni binlerce kez şükretsen azdır. İnsan sevince gözleri kör oluyo malesef göremiyo bazı şeyleri aklı havada oluyo biraz. Allahtan evlenmeden çıkmış foyası ortaya. Ya evlenip çocuğunuz olsaydı ve o zaman öğrenseydin tüm bunları, hiç düşünmek bile istemiyorum inanGerçekten Allah kurtarmış şükret canım.
Arıyor deseydin, sensiz yapamıyorum diyor telefonda hergün ağlıyor deseydin. Sürünsün o adam :)))
sen şanslı olanlardansın gerçekten çok şükürki bunu şimdi öğrendin..aslında herşey bir tecrübedir insana hayatta insanı olgunlaştırır ama sonuçları kimi zaman daha da ağır olur sen en hafifini yaşamışsın ben evliyken bunu yaşamanın ne demek olduğunu biliyorum çünkü sadece bir imza değil malesef öyle çok şey oluyorki seni düşündüren yıllar,alışkanlıklar..çok şey bir de çocuk olsa o en kötüsü işte bende onun için şükrediyorum bir yerlere tutunmak ve toparlanmak zorundayız canım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?