yıllarca aldatılmışım ve yeni öğrendim....

önce üzüldüm, sonra öfke duydum ve son cümlen beni nasıl mutlu etti anlatamam canım
söylencek en güzel cümleyi sen kendin söylemişsin zaten
fazla söze gerek yok
yeni hayatında huzurlu günler dilerim

haklısınız iyiki evlenmeden bitti. zaten ailem hisssediyordu ama ben hep karşı geldim göremedim. ve beni olgunlaştırdı şimdi herşey daha güzel olacakl inş. helva dağıtmadım ama birşey yapcam :)

boşuna aşkın gözü kördür dememişler işte
hele ki ilk aşkınsa, ilk tanıdığın erkekse sadece gözün değil tüm duyu organlarınla bağlanıyosun
sana kattığı tek olumlu şey sanırım tecrübe
tecrübeler iyidir. doğru kararlar vermeni, daha az acı çekmeni sağlar.

evet ilk aşkımdı ve tek olumlu katkısı tecrube oldu. seninde dediğin gibi. gerçektende aşkın gözü kör be. okadar emek verdiğim insan arkamadan neler çevirmiş.ALLAHSIZ

Üzülme canım...Kimsenin ahı kimsede kalmaz...Kör şeytanı ayağına dolanır nasıl olsa birgün

Canı yanan sabretsin...Can yakanda canının yanacağı günü beklesin...Hz.Muhammed(s.a.v)

Üzülme canım...Kimsenin ahı kimsede kalmaz...Kör şeytanı ayağına dolanır nasıl olsa birgün

Canı yanan sabretsin...Can yakanda canının yanacağı günü beklesin...Hz.Muhammed(s.a.v)

saol cnm umarım Allahından bulur ve bende görürüm.... benim vicdanım rahat ama ahım ağr gelecek ona

Çok geçmiş olsun, ne kadar güçlüsünüz tanımasam da sizin adınıza gurur duydum...
Allah kendiniz gibi insanları çıkarır inşallah karşınıza

Çok geçmiş olsun, ne kadar güçlüsünüz tanımasam da sizin adınıza gurur duydum...
Allah kendiniz gibi insanları çıkarır inşallah karşınıza

ÇOK SAOL DUAN İÇİN cnm. aslında bukadar güçlü değildim ettiğim dualar beni ayakta tuttu. mucizelerim gerçekleşti. kendimi tanıdım değerimi anladım.bu ilşki olgunlaştırdı tek iyi yönü bu

2 gü sonra şrfz yanıma gelecek. nası bakacak yüzüme. karşısında hiç olmadığım kadar güç lü olacağım. onsuz yapamayacağımı düşünürdü görecek hint kumaşı olmadığını...

kızlar çıkmadı karşıma yolda birini gördüm ona benzettim beşinden öle koştum ki yüzüne tükürecektim ama sonra ne yapıyorum ben ya dedim Allah sız ALLAHINDAN bulsun dedim. peşinden koştuğum kişide o değilmiş aten sonra çaktırmadan geri döndüm. çıkacak yüzü yokki hayatında ilk defa bana karşıyüzü kalmadı rezil oldu bakacak değildi zaten..

allah kötüye düşürmesin dedikleri doğru, bi adam kötüyse canını çok çok uzun uzun yakmadan yakandan düşmüyo, ama gidince verdiği sıkıntılarla onla birlikte gidiyo, rahatlık geliyo insana

allah kötüye düşürmesin dedikleri doğru, bi adam kötüyse canını çok çok uzun uzun yakmadan yakandan düşmüyo, ama gidince verdiği sıkıntılarla onla birlikte gidiyo, rahatlık geliyo insana

Allah iyilerle karşılaştırsın derler ya varmı iyi insan güenimi kaybettim sanırım artk

slm cnm nasılsın.görüşemedik. int yok tu evde msn giremedim. girdiğinde meil adresime meil atarmısın. sen kaçta gireceksen bana burdan yada meilden meil at. mesaj hakkım 100 bulmadığı için burdan yazıyorum :)

beni aldattığı kız aradı kızlar. eski sevgilimin beni arayıp aramadığını sordu. ve hala birlikte olmaya devam etmişler. ama kız şüpelerden uyuyamıyor ve utanmadan beni arıyor.... tabi şrfsizn ailesi de aannesi tutturmuş sen bu eve gelin geleceksin o geçici hefes sen aslolansın dio. ne kadar basit bazı insanlar için namus ya anlamıyorum. umarım cezalarını bulduklarında da buraya yazmak nasip olur :)

Arıyor deseydin, sensiz yapamıyorum diyor telefonda hergün ağlıyor deseydin. Sürünsün o adam :)))

canm le şeyler dedim ki en sonda beni rahatsız etmeyin benim mezsebin okadar geniş değil arkamdan iş çevirim oyun oynayan beni aldattığı kızla knuşacak kadar geniş değilim dedim. iğrenç ilişkiniz e beni bulaştrmayın dedim. birgün benden dua istersen ozaman ara dedim belki affederim sizi dedim belliki canın yanmaya başlamış ki korkulu ruyan olmuşum beni arıyorsun hala dedim :) içbiri umrumda değil Allahszlar

sen şanslı olanlardansın gerçekten çok şükürki bunu şimdi öğrendin..aslında herşey bir tecrübedir insana hayatta insanı olgunlaştırır ama sonuçları kimi zaman daha da ağır olur sen en hafifini yaşamışsın ben evliyken bunu yaşamanın ne demek olduğunu biliyorum çünkü sadece bir imza değil malesef öyle çok şey oluyorki seni düşündüren yıllar,alışkanlıklar..çok şey bir de çocuk olsa o en kötüsü işte bende onun için şükrediyorum bir yerlere tutunmak ve toparlanmak zorundayız canım ..

Kızlar benimde aldatılma tecrübem oldu ve ben şunu farkettim bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum
Hayatında birden fazla kadın olan erkekler aşırı derecede ilgili oluyor sizce??

canm ben senin evli olduğunu bilmiyordum. eminim senin için daha zordur okadar yaşanmışlıkla. bende 7 yıl birlikteydim ve okadar çok sevdimki anlatamam. oda sevdi ama yada öle hissettirdi. nasıl tarif edilir bu duygu ki bilmiyorum. ben yıllarca takvime çarpı attım ama kavuşamadım. hayal kurdum sabrettim ama sonu hüsran. lanet olsun bunu bana yaşatan insana şimdi onun ciğerleri yansn istiyorum. rabbim görüyoda biz göremiyorum bizi için hayrlı olanı. ama artk mutlu olmak istiyorum aşıkn olmak ömür boyu sadık ve aşk olableceğim biri çıksın karşıma tek korkum birdaha sevememek sevebilir miyim yine. o bana bunları yaşatrken ben mutsuz olmak istemiyorum. Allahm sanada yardım eder inş doğru yolu bulursun cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…