yıllarca aldatılmışım ve yeni öğrendim....

malesef cnm anlayamıyorsun ve ben ayrıldıktan 1 ay sonra öğrendim aldatıldığımı. 7 yıl boyunca asla aklıma zerre kadar gelmedide hissettirmedide ihaneti. herşey olacağına varıyo yıllar önemli değil. tek istediğim Allahımın adaletini bu dünyada görmek :) inşallah

senin mutlu olman en güzel adelet olcaktır inşallah bundan sonra hep mutlu olursun canım :)

ayy canım ya bu şerefsiz seni kandırmaya devam edebilseydi ? Allahın sevdiği kuluymuşsun. kesinlkle üzülme. inşallah mutlu olursun :)

Allah böylelerinden korusun herkesin harcı değil bence 7 yıl böyle bir şeyi saklayabilmek sen de şanslısın ki kurtulumuşsun

ayy canım ya bu şerefsiz seni kandırmaya devam edebilseydi ? Allahın sevdiği kuluymuşsun. kesinlkle üzülme. inşallah mutlu olursun :)

saol cnm devam edecekti beni böyle kabul edermisin dedi oşttt dedim ihaneti asla kabul etmem Allahından bulsun yeter benim için bide benden uzak olsun cehenneme yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…